Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

FIFA: Gameworld Team/Βρείτε αντιπάλους

05 Oct 2021 22:26 #256079 by Stathis Moose Stathopoulos
FIFA 22 video review



Πώρωση με την Hypermotion engine .

Το φαινόμενο του να δίνεται βάση στην next-gen έκδοση του FIFA και οι άλλες εκδόσεις για PC και last-gen κονσόλες να παραγκωνίζονται δεν είναι νέο φαινόμενο. Η EA Sports επανέλαβε το ίδιο ακριβώς πράγμα με το FIFA 14 σε PS4 και Xbox One, με την next-gen έκδοση του FIFA 21 για PS5 και Xbox Series X/S και ακόμη περισσότερο με το FIFA 22.

Η νέα έκδοση του κορυφαίου σε πωλήσεις Sports game των τελευταίων ετών, έχει την Hypermotion Engine αποκλειστικά σε PS5 και Xbox Series X/S. Αντίθετα, η έκδοση για PC και τις υπόλοιπες κονσόλες έχει την περυσινή engine.

Το review μας είναι βασισμένο στην έκδοση του PS5. 



Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:39 #256591 by Stathis Moose Stathopoulos
Πουλάμε παλτά

Στο δεύτερο βίντεό μας με το Career mode του FIFA 22 σε Ultimate δυσκολία, πουλάμε παίκτες που δεν χρειαζόμαστε με τον Εθνικό Άχνας.
Μαζέψαμε ένα μικρό ποσό και χρειαζόμαστε μεταγραφές, ειδικά δεξί χαφ και αμυντικούς. Τι προτείνετε; Πείτε μας στα σχόλια.





Το FIFA 22 κυκλοφόρησε την 1η Οκτωβρίου για PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One και Switch.

Αποκτήστε το FIFA 22 στην καλύτερη τιμή της αγοράς στο GWShop.

Δείτε ακόμη τα gameplay video μας με τα στατιστικά των ελληνικών ομάδων και τα ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:40 #256597 by Stathis Moose Stathopoulos
Ορισμένοι παίκτες στο FIFA 22 Ultimate Team σχεδόν εξαφανίζουν τις γραμμές του γηπέδου



Τις κάνουν σχεδόν πράσινες.

Στο FIFA 22 ορισμένοι παίκτες στο Ultimate Team mode σχεδόν εξαφανίζουν τις γραμμές του γηπέδου τους στα εντός έδρας ματς, δημιουργώντας πρόβλημα σε όλους τους παίκτες και ειδικότερα σε όσους έχουν αχρωματοψία και δυσκολεύονται να δουν καθαρά τα χρώματα.

Η δυνατότητα αυτή υπήρχε και στο FIFA 21, αλλά τώρα άρχισε να γίνεται exploit από ορισμένους παίκτες. Εξαφανίζουν τις γραμμές της μικρής και της μεγάλης περιοχής, του κέντρου και τις πλάγιες γραμμές (για το άουτ και το πλάγιο). Το κάνουν βάζοντας πράσινο χρώμα, που είναι πολύ κοντά στο αντίστοιχο πράσινο που έχει και το γρασίδι.

File Attachment:


Στο Ultimate Team, οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να αλλάξει πλήρως το γήπεδό του (ακόμα και το γρασίδι ή τις γραμμές του). Χρήστες αναφέρουν στο Reddit ότι το φαινόμενο τους έχει τύχει λίγες φορές. Σε έναν χρήστη έτυχε τρεις φορές. Πολλές φορές ακόμα και οι γραμμές με πορτοκαλί-σκούρο χρώμα (και ανάλογο γρασίδι) είναι δυσδιάκριτες. Οι gamers που διαμαρτύρονται έχουν αχρωματοψία αλλά το πρόβλημα είναι ορατό σε όλους.

Εν τω μεταξύ δείτε τι κάνουμε στο Career mode του FIFA 22.

Αποκτήστε το FIFA 22 στην καλύτερη τιμή της αγοράς στο GWShop.

Δείτε ακόμη τα gameplay video μας με τα στατιστικά των ελληνικών ομάδων και τα ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification