Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Diablo 4

03 Jul 2016 23:04 - 15 Jul 2021 01:57 #183474 by Μάνος Γρυπάρης
Τον Αύγουστο του 2015 και τον Ιούλιο του 2016 η Blizzard ανήρτησε 2 αγγελίες εργασίας "για ένα νέο Diablo". Όπως όλα δείχνουν κάτι έχει στα σκαριά.

Η νέα αγγελία ζητάει director με άριστες επικοινωνιακές ικανότητες κι εμπειρία στο δημιουργικό κομμάτι και τον σχεδιασμό συστημάτων για "ένα Diablo που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί". Το νέο στέλεχος θα συνεισφέρει επίσης "στη συνέχεια της σειράς στο μέλλον". Ο Jay Wilson, προηγούμενος director του Diablo 3, έχει αποσυρθεί. Επίσης, το λανσάρισμα του Diablo 3 συνοδεύτηκε από προβλήματα στους servers και αμφισβήτηση του Auction house το οποίο τελικά αποσύρθηκε.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jul 2016 16:34 #183496 by Argiro Vamvakari
Replied by Argiro Vamvakari on topic Diablo 4
Μακάρι να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και όχι να παίζεις συνέχεια τα ίδια acts σε μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας.
Και βέβαια να μην γινεται αυτοματο level up αλλα να επιλέγεις skills οπως στο Diablo 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2017 18:12 #200140 by Πιέρρος Φουστέρης
Κατά το παρελθόν η Blizzard έχει δημοσιεύσει πολλές αγγελίες στις οποίες ζητάει στελέχη για τα games της. Οι νέες αγγελίες μας δίνουν στοιχεία για τα επόμενα projects της.

Η μία αγγελία ζητάει developer που θα "Αναβιώσει τα Diablo 2 και Warcraft 3 με τον καλύτερο τρόπο".

Η άλλη αγγελία παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς κάνει λόγο για "Project που δεν έχει ανακοινωθεί και αναζητά Production Director για την σειρά Diablo και Senior Game Producer, Senior Level Designer και Creative Director. Ο παραγωγός θα πρέπει να γνωρίζει την τέχνη του game development, την βιομηχανία και το περιβάλλον ενός AAA video game, αλλά και να έχει εμπειρία με MMO games".

Το τελευταίο δείχνει ότι το Diablo 4 ίσως να είναι MMORPG ή στη χειρότερη περίπτωση να έχει έντονα multiplayer στοιχεία. Ασφαλώς υπάρχει και ενδεχόμενο του να μην ονομαστεί Diablo 4 αλλά Diablo Online. Όπως και να 'χει, σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιπτώσεις, ένα νέο Diablo βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Blizzard.

Αμφότερες οι δύο αγγελίες έχουν διαγραφεί. Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα. Πάντως ένα Diablo Online (MMORPG) δεν πιστεύω ότι θα μας χάλαγε. Ίσα ίσα που μετά το Warcraft θα μπορούσε να αποτελέσει φυσική εξέλιξη της σειράς.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Oct 2018 12:35 #219376 by Γιώργος Δρίτσας
Δε νομίζω να είναι κάποιο παραδοσιακό MMORPG και ελπίζω να μην είναι, γιατί η φόρμουλα αυτή έχει παλιώσει τελείως για μένα. Όχι άλλο ανελέητο grind.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Oct 2018 16:08 #219481 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Diablo 4
Νέα Diablo από την Blizzard


Επιβεβαιώθηκαν Η Blizzard επιβεβαίωσε τις φήμες για τα Diablo μέσω blog post.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Έχουμε πολλές ομάδες προγραμματιστών που δουλεύουν σε διαφορετικά Diablo projects και ανυπομονούμε να σας πούμε για αυτά...όταν έρθει η κατάλληλη ώρα".

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι το νέο Diablo δεν θα ανακοινωθεί στη φετινή BlizzCon.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Oct 2018 22:05 #219482 by Astro
Replied by Astro on topic Diablo 4
Μακαρι να δουμε καινουργιο diablo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Nov 2018 10:19 #220424 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Diablo 4
Φήμη: Diablo Hades με δυσκολία Dark Souls και κάμερα στον ώμο
Το project ακυρώθηκε.




Σύμφωνα με νέες φήμες, το Diablo 4 θα διεξάγεται χρονικά σε περίοδο μετά το Diablo 2.

Ωστόσο, οι φήμες κάνουν λόγο για μια έκδοση που μοιάζει σε δυσκολία με το Dark Souls και είχε την κωδική ονομασία "Codename Hades" αλλά τελικά ακυρώθηκε. Αναπτυσσόταν ως ένα Dungeon Crawler για Hardcore RPGάδες με κάμερα στον ώμο του χαρακτήρα αντί για την κλασική ισομετρική προβολή.

Η Blizzard φημολογείται ότι άρχισε να το αναπτύσσει αφότου ακύρωσε το δεύτερο expansion του Diablo 3, κάτι που οδήγησε σε διάσπαση του μεγαλύτερου μέρους της ομάδας που έκανε το development. Όσοι απέμειναν, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Josh Mosqueira, director του παιχνιδιού, δούλεψαν στην περίοδο 2014-2016 ώσπου το project ακυρώθηκε γιατί το παιχνίδι "δεν έδενε όπως θα έπρεπε".

Το Diablo 4 έχει την κωδική ονομασία "Fenris" και βρίσκεται σε ανάπτυξη σύμφωνα με πηγές του Kotaku. Η Blizzard σκέφτεται να αφαιρέσει τα καρτουνίστικα στοιχεία στα γραφικά του Diablo 3 και να κάνει το Diablo 4 πιο τρομακτικό. Βέβαια η Blizzard ήθελε να κάνει το Diablo 3 προσβάσιμο σε ένα ευρύτερο κοινό, εξού και τα γραφικά αλλά και η casual-οποίηση του gameplay, ειδικά στο level up. Ας ελπίσουμε να αλλάξει γνώμη στο Diablo 4.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Nov 2018 10:50 #220524 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Diablo 4
Η Blizzard προβληματίζεται από τη συνεργασία με την Activision
Νιώθουν περιορισμένοι στο οικονομικό κομμάτι.




Η Blizzard ανησυχεί για την πορεία συνεργασίας ανάμεσα στην ίδια και την Activision.

Αναφορές του Kotaku αποκάλυψαν προβληματισμούς της Blizzard σχετικά με την στρατηγική της Activision, ειδικά ύστερα από την στιγμή που προσέλαβαν έναν νέο chief financial officer που δούλευε στο παρελθόν για την Activision. Ο αρμόδιος που μίλησε για λογαριασμό της Blizzard δήλωσε: “Είναι η πρώτη χρονιά στην οποία δίνουμε έμφαση στο να περιορίσουμε το κόστος και να μην ξοδεύουμε τόσα πολλά χρήματα. Η εντολή που μας δόθηκε ήταν η εξής: μην ξοδεύετε χρήματα χωρίς να είναι απαραίτητο. Απογοητεύτηκα από αυτή την αντιμετώπιση”.

Η Blizzard δεν ήταν τόσο ενεργή φέτος από άποψη τίτλων, αφού περιορίστηκε σε ένα expansion για το World of Warcraft και πολλά updates για τους ήδη υπάρχοντες τίτλους της. Ωστόσο στην BlizzCon ανακοινώθηκαν όλα όσα έχει στα πλάνα της, συμπεριλαμβανομένου του Diablo Immortal για smartphones που αναστάτωσε τους fans. Η δήλωση ενός άλλου υπαλλήλου ανέφερε κανονικά το όνομα της Activision: “Μας έδωσαν εντολή να περιορίσουμε τα έξοδα επειδή δεν έχουμε κάποια νέα IP. Το Overwatch ανέβασε τον πήχη ως προς τα ετήσια κέρδη, όμως υπάρχει μεγάλη πίεση από πλευράς Activision για να κάνουμε κάτι νέo”.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2019 21:47 #223252 by Ελένη Παρούτογλου
Έρχονται και άλλα Diablo μετά το Immortal

Μετά την ραγδαία πτώση τιμής στη μετοχή της, η Activision Blizzard αναγκάστηκε να μας θυμίσει για άλλη μια φορά ότι ετοιμάζει κι άλλα Diablo, πέρα από το Diablo Immortal για κινητά που έχει γνωρίσει κύμα αρνητικών αντιδράσεων.

Παρά τις εκατοντάδες απολύσεις που ανακοινώθηκαν, στα πλαίσια της νέας ανακοίνωσης για τα οικονομικά της εταιρείας, ο οικονομικός διευθυντής, Dennis Durkin, προειδοποίησε τους επενδυτές ότι το 2019 η εταιρεία δεν θα έχει κάποια μεγάλη κυκλοφορία. Δεν θα έχουμε ούτε expansion για το World of Warcraft, αλλά ούτε και το νέο Diablo Immortal. Θα έχουμε μόνο το World of Warcraft Classic. Τo Warcraft 3: Reforged παλεύει για να προλάβει το έτος, αλλά σίγουρα δεν αναμένεται να συγκεντρώσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον όσο κάποιο νέο Diablo.

Πάντως, ο Durkin τόνισε ότι θα δωθεί μεγαλύτερη βάση στο development για PC και κινητά, ενώ ο Coddy Johnson, διευθυντής του τμήματος λειτουργιών της εταιρείας, επιβεβαίωσε ξανά ότι υπάρχουν διάφορα Diablo games τα οποία βρίσκονται σε ανάπτυξη. Για να δούμε τι θα υπάρξει πέρα από το Diablo Immortal. Diablo 4; Diablo MMO; Diablo 1 remake; Σίγουρα ένα από αυτά τα τρία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2019 19:26 #227912 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Diablo Immortal
Diablo 4
Διέρρευσε μέσω artbook.


Το γερμανικό site Gamestar αποκάλυψε ότι έρχεται artbook από την Blizzard, το οποίο θα έχει πάνω από 500 εικόνες για τα Diablo 1-4.
Η αποκάλυψη έγινε στο νέο τεύχος του ομώνυμου περιοδικού και μένει να δούμε αν το συγκεκριμένο artbook θα εμφανιστεί σε Collector's Edition.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification