Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ni No Kuni 2

29 Mar 2018 19:56 #213829 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέο τρέιλερ για τις κριτικές

Η Bandai namco δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ με διάφορες σκηνές από cutscenes, δίνοντας έμφαση στις θετικές κριτικές τις οποίες απέσπασε το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Δείτε το παρακάτω:


To Ni no Kuni II: Revenant Kingdom κυκλοφορεί για PC και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Apr 2018 20:10 - 08 Apr 2018 20:13 #214421 by Γιώργος Τζίτζιφας

Στην προσπάθειά της να προσεγγίσει περισσότερο το Δυτικό κοινό, η Level-5 απλοποίησε τις μάχες σε πλήρως real-time, προσφέροντας απολαυστικότατη hack & slash δράση. Ο σχεδιασμός των χαρακτήρων είναι άριστος, με τα επιβλητικότατα bosses και τις όμορφες περιοχές. Η μουσική του Ni No Kuni II είναι ομορφότατη, αλλά τα μουσικά του θέματα είναι μικρά σε διάρκεια και επαναλαμβάνονται. Το kingdom management mode είναι μια πολύ ευχάριστη Strategy/resource management προσθήκη η οποία δίνει έξτρα βάθος και αντοχή στον χρόνο.

Ωστόσο, το σενάριο είναι κλισέ και οι χαρακτήρες πολύ αφελείς, ακόμα και για παραμύθι anime. Προσωπικά βρήκα τους text-based διαλόγους οι οποίοι διακόπτουν συνεχώς την δράση να είναι ένα αρκετά ενοχλητικό "απομεινάρι" των JRPGs του '90. Ήτακ ok στο SNES, αλλά πλέον έχουμε 2018. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο review μου: Ni No Kuni II Review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2019 12:56 #223163 by Ελένη Παρούτογλου
Anime ταινία για το Ni No Kuni



Θα κυκλοφορήσει φέτος στην Ιαπωνία.

Μία anime ταινία σχετικά με την JRPG σειρά Ni No Kuni, θα δούμε από την εταιρεία Level-5, η οποία θα είναι κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το καλοκαίρι.

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Yoshiyuki Momose, ο οποίος είχε δουλέψει και στα δύο Ni No Kuni games ενώ έχει σκηνοθετήσει και διαφημίσεις για το Studio Ghibli. H ταινία θα διηγείται μία ξεχωριστή ιστορία για ένα παιδί που ονομάζεται Yu, ο οποίος ταξιδεύει εκεί από τον πραγματικό κόσμο, με έναν φίλο του που ονομάζεται Kotona. To σενάριο θα γραφτεί από τον διευθύνων σύμβουλο της Level-5, τον Akihiro Hino. Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι την φωνή του νεαρού θα την κάνει ο Kneto Yamazaki, που βρίσκεται πίσω από την φωνή του L στο Death Note.

Δεν ξέρουμε αν η ταινία θα κυκλοφορήσει και εκτός Ιαπωνίας.

Το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 για PC και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification