Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sonic the Hedgehog

03 Nov 2023 10:15 #273437 by Nikos Georgopoulos
Η Sega θέλει ο Sonic να ξεπεράσει τον Mario




Είναι η φιλοδοξία της από το 1991.

Ο Osamu Ohasi, υπεύθυνος της σειράς Sonic, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι επιθυμεί ο Sonic να ξεπεράσει τον Mario.

Συγκεκριμένα είπε: "Για να το θέσω απλά. θέλω να ξεπεράσουμε τον Mario. Το Sonic ήταν ένα παιχνίδι που αρχικά αναπτύχθηκε για να συναγωνιστεί τον Mario και ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει. Επειδή σέβομαι τον Mario, ο στόχος μου είναι να τον φτάσουμε και να τον ξεπεράσουμε."



Το αρχικό Sonic the Hedgehog είχε πράγματι κυκλοφορήσει με αυτόν το σκοπό το 1991 και η Sega είχε το σλόγκαν: "Genesis does what Nintendon’t". Ο Ohiasi συνέχισε: "Θέλουμε ο Sonic να παίζεται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, όπως ο Mario και θέλουμε η επόμενη ταινία να πετύχει περισσότερο από τον Mario. Επίσης θέλουμε να φτιάξουμε ένα Sonic attraction στα Universal Studios της Ιαπωνίας. Αυτός είναι ο σκοπός μου ως μεγάλος fan του Sonic."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 01:01 #273600 by Nikos Georgopoulos
Επιτραπέζιο Sonic Roll




Νικήστε τον Dr. Eggman.

Ένα νέο Sonic επιτραπέζιο είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, θα πρέπει να συνεργαστείτε για να νικήσετε τον Dr. Eggman.

Το επιτραπέζιο ονομάζεται Sonic Roll και η εταιρία που θα το κυκλοφορήσει είναι η Kess Entertainment, είναι αδειοδοτημένο από τη Sega και θα γίνει διαθέσιμο τον Ιανουάριο. Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες ακόμα, αλλά όποιος θέλει μπορεί να γραφτεί στο Kess website και να μαθαίνει πρώτος τις νέες πληροφορίες για το επιτραπέζιο.


✨ INTRODUCING SONIC ROLL ✨

In this 1-4 player semi-cooperative board game you take on the role of Sonic, Tails, Amy, or Knuckles and work together to overcome Badniks, clear stages, and defeat Eggman.

Available January 2024 pic.twitter.com/q7JVyMZFCt

— KessEnt ? PAX Unplugged booth#3554 (@Kess_Ent) November 14, 2023

Κρίνοντας από την εικόνα που κοινοποιήθηκε στο X (πρώην Twitter), θα πρέπει να περάσετε από διάφορες πίστες ρίχνοντας το ζάρι, να μαζεύετε power up cards και επίσης να μαζεύετε και να αποθηκεύετε rings και 1-up power ups. Η εικόνα επίσης αποκάλυψε την παρουσία των chaos emeralds αλλά και την παρουσία καρτών που θα έχουν να κάνουν με διάφορα special stages. Επίσης θα υπάρχουν και διάφορες boss cards. Το επιτραπέζιο μπορεί να παιχτεί από 1-4 άτομα, όποτε καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να παιχτεί και solo. Η Kess είναι γνωστή για διάφορα επιτραπέζια που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το Mega Man Adventures στο οποίο καλείστε να ενώσετε τις δυνάμεις σας απέναντι σε διάφορους κινδύνους και boss battles.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2024 10:39 #275576 by Nikos Georgopoulos
Ο συνδημιουργός του Sonic που κρίθηκε ένοχος κατηγορεί τον παραγωγό του Dragon Quest




Ότι έκανε ψευδή κατάθεση εις βάρος του στο δικαστήριο

Ο Υuji Naka, συνδημιουργός του Sonic επέστρεψε στα social media μετά από αρκετό καιρό και κατηγορεί τον παραγωγό του Dragon Quest, Yu Miyake ότι έκανε ψευδή κατάθεση εναντίων του στο δικαστήριο.

Τον Μάρτιο του 2023, o Naka δήλωσε ένοχος για insider trading και καταδικάστηκε σε 2.5 χρόνια φυλάκιση και σε αρκετά πρόστιμα, ύψους σχεδόν 1 εκατομμύριου. Αργότερα η ποινή του μειώθηκε. Πλέον ο Naka μίλησε για τον Miyake με αφορμή την αλλαγή της θέσης του στην Square Enix, από παραγωγός του Dragon Quest σε υπεύθυνο του mobile τομέα της Ιαπωνικής εταιρίας: "Ελπίζω ότι θα φύγει σύντομα επειδή είναι από τους ανθρώπους που λένε ψέματα στο δικαστήριο". Τέλος ο Naka δήλωσε πως θεωρεί ότι ο νέος πρόεδρος της Square Enix, Takashi Kiryu "είναι καλός άνθρωπος."


スクエニ「ドラクエ」責任者の三宅氏が異動、テコ入れへ #会社四季報オンライン t.co/Zt9nXnyfBg
やっとかと言う感じ。裁判に嘘(証拠あり)を書いたメモを提出するような人なので早くいなくなれば良いのにと思ってました。会ったことないですが、新しく社長になった人は良い人かも知れませんね

— Yuji Naka / 中 裕司 (@nakayuji) April 7, 2024

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification