Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Castlevania

04 Nov 2021 16:05 #257070 by Μαρία Μαλκέζη
Ανέλαβα το review του Castlevania και αν είναι μία λέξη που μπορεί να το χαρακτηρίσει είναι σαδιστικό. Ωστόσο, είναι δύσκολο με τρόπο που σε ανταμείβει αν αφιερώσεις χρόνο, διότι σε πολύ λίγο χρόνο, levels που αρχικά φαινόντουσαν βουνό γίνονται... βολτίτσα. Τα bosses είναι δύσκολα, θέλουν μελέτη των κινήσεών τους και τεράστια ευλυγισία για να νικηθούν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Nov 2021 21:18 #257074 by Απόστολος Μητσακούλης
Το Symphony of the Night για μένα ήταν απολαυστικό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Dec 2021 15:19 - 26 Dec 2021 15:21 #259093 by Μαρία Μαλκέζη
To Castlevania (NES) ίσως να φανεί... σαδιστικά δύσκολο σε όσους δεν έχουν συνηθίσει τα platforms του NES, με όλα τους τα τερτίπια. Τους "σκληρούς" χειρισμούς, τους εχθρούς που ορμούν πάνω σας από κάθε κατεύθυνση, χωρίς να σας επιτρέπουν να καταλάβετε κατευθείαν ποιά είναι η σωστή πορεία ώστε να τους αποφύγετε και τα δύσκολα σε βαθμό κλεψιάς boss battles. Θα χρειαστεί να παλέψετε πολύ για να περάσετε ακόμα και τα πρώτα levels. 

Ωστόσο, αν αγνοήσετε αυτά τα χαρακτηριστικά, τα οποία φυσικά είναι επακόλουθα των περιορισμών της εποχής, το Castlevania πραγματικά έχει να σας μάθει πολλά πράγματα και να σας δείξει ότι μία κινηματογραφική εμπειρία μπορεί να κατασκευαστεί από μερικά πίξελ μονάχα. Στο τέλος σίγουρα θα νιώθετε ότι έχετε καταφέρει κάτι σημαντικό.  Διαβάστε περισσότερα στο review μου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2024 10:40 #275592 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Castlevania
Συλλέκτης αγόρασε σφραγισμένο Castlevania του NES για 90.100 δολάρια, επειδή ήταν το πρώτο δώρο που του έκανε η μητέρα του




Το έψαχνε 23 χρόνια.

Ο συλλέκτης με την ονομασία minus_worlds αγόρασε σφραγισμένο Castlevania του NES για 90.100 δολάρια, επειδή ήταν το πρώτο δώρο που του έκανε η μητέρα του.

Ο minus_worlds ανέβασε το αντίτυπο στο Instagram όπου και δήλωσε: "Η αναζήτηση τελείωσε μετά από 23 χρόνια. Είχα φτάσει στο σημείο να αποδεχτώ ότι δεν θα το αποκτήσω ποτέ μετά από χρόνια αναζήτησης. Τελικά όμως όλα άλλαξαν αυτή την εβδομάδα για εμένα και έναν παιδικό μου φίλο αυτή την εβδομάδα και μπορέσαμε να αποκτήσουμε αυτή την ομορφιά. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που μου αγόρασε η μαμά μου. Ακόμα θυμάμαι το τηλεφώνημα που κάναμε για να το αγοράσει. Είναι βασική ανάμνηση, όπως και αυτή η εβδομάδα. Ακόμα έχουμε μερικές διαδρομές με αεροπλάνο, αλλά αυτό το πανέμορφο πρώτης έκδοσης Castlevania σε λίγο θα είναι σπίτι."



 

 
 


 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 


 
 
 


 
 


 
 
 



 
 



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MinusWorlds (@minus_worlds)

Στο τέλος ο minus_worlds ευχαρίστησε διάφορους ανθρώπους που τον υποστήριξαν και ειδικά τον grailmonster, ο οποίος στην δημοπρασία ήταν δεύτερος. Ο ίδιος είχε ποντάρει 90.000 δολάρια, 100 δηλαδή από τον νικητή και δήλωσε : "Κάπου χάνουμε κάπου κερδίζουμε. Συγχαρητήρια στον νικητή. Τον ξέρω και του αξίζει πολύ περισσότερο από ότι σε εμένα. Είμαι περίεργος να δω το μέλλον αυτού του κομματιού. Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει και τα 250.000 δολάρια."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2024 17:42 #275693 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Castlevania
Castlevania: Legacy of Darkness: Cheat code ανακαλύφθηκε 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του




Ξεκλειδώνει όλους τους χαρακτήρες και τα modes.

Ο YouTuber JupiterClimb ανακάλυψε cheat code για το Castlevania: Legacy of Darkness, 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Το συγκεκριμένο cheat μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ξεκλειδώσει όλους τους χαρακτήρες, τις αμφιέσεις και τα modes. Στο κεντρικό μενού του Castlevania: Legacy of Darkness θα πρέπει να πατήσετε ένα συνδυασμό των κουμπιών του χειριστηρίου του Nintendo 64.



Για το συγκεκριμένο platform υπάρχουν και άλλα codes που επεκτείνουν το inventory , δυναμώνουν τα όπλα, κλπ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification