Insurgency: Sandstorm

Hot
Θάνος Ζόγκας
Θάνος Ζόγκας

Θάνος Ζόγκας  

Now playing: The Deadly Tower of Monsters
 
0.0 ()
2
Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm

Ημερομηνία κυκλοφορίας και preorder beta. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/2/16] Η New World Interactive, εταιρεία ανάπτυξης του Insurgency και του πρώτου Source mod, ανακοίνωσε σήμερα το Insurgency: Sandstorm.

Πρόκειται για αναδημιουργία του αρχικού Insurgency με την χρήση της Unreal Engine 4. Θα περιλαμβάνει το ίδιο σύστημα μάχης με το πρώτο Insurgency, καθώς και ένα νέο story mode που θα λαμβάνει μέρος στην Μέση Ανατολή. Το Insurgency: Sandstorm θα εκδοθεί από την Focus Home Interactive και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017 για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 17/6/17 - Τρέιλερ στην E3 2017] Στα πλαίσια της E3 2017, η εταιρεία ανάπτυξης New World Interactive και η Focus Home Interactive έδειξαν το πρώτο τρέιλερ του Insurgency: Sandstorm.

Το Action/First-Person Shooter με στοιχεία Strategy επιστρέφει με νέο story mode. Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 2,4 εκατομμύρια αντίτυπα στο Steam, ενώ το τρέιλερ που θα παρακολουθήσετε είναι ένα από τα πρώτα σε προβολές στη φετινή E3. Αν μη τι άλλο τα επιτεύγματα αυτά είναι αξιοσημείωτα για ένα ζευγάρι developer-publisher που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί στο μεγαλύτερο μέρος της gaming βιομηχανίας.

[UPDATE 2: 30/1/18 - Teaser τρέιλερ]  Η εταιρεία ανάπτυξης New World Interactive παρέδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά στις τακτικές επιλογές οι οποίες δεν κατάφεραν να περιληφθούν στο πρώτο Insurgency.

Στο teaser τρέιλερ μπορείτε να διακρίνετε μάχη εκ του συστάδην, βολές από κινούμενα οχήματα, βίαιη είσοδο σε κτίρια και βολές με όπλο sniper.

Δείτε το βίντεο:

Ένα forum post το οποίο συνοδεύει το βίντεο αναφέρει πως κάθε όπλο θα έχει μοναδικά βαλλιστικά δεδομένα και ότι θα μπορείτε να πετάξετε γεμιστήρες προκειμένου να κάνετε reload γρηγορότερα.

[UPDATE 3: 4/6/18 - Περίοδος κυκλοφορίας] Η εταιρεία ανάπτυξης New World Interactive ανακοίνωσε ότι το Insurgency: Sandstorm, sequel του ομώνυμου Multiplayer FPS, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Θα κοστίζει 30 ευρώ στο Steam και θα λανσαριστεί με τέσσερα modes, τα Push, Firefight, Capture the Base (για Versus) και Checkpoint (για Co-op).

Στο μέλλον οι developers σκέφτονται να προσθέσουν το Outpost, το οποίο υπήρχε και στο αρχικό Insurgency ως πειραματικό Operation mode. Επίσης, κατά το λανσάρισμα θα υπάρχουν 40 όπλα και ισάριθμα upgrades. Θα υποστηρίζεται και υποστήριξη αέρος με airstrikes, πυροβολικό, mortars που θα πετούν χημικά, drones καμικάζι και ελικόπτερα. Το παιχνίδι δεν θα έχει loot boxes αλλά customization χαρακτήρα όπου θα μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα αλλαγής εξωτερικής εμφάνισης.

[UPDATE 4: 10/8/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας και preorder beta] H New World Interactive ανακοίνωσε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορία του Insurgency: Sandstorm. Μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας ανακοινώθηκαν και δύο preorder betas μία εκ των οποίων ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο και λήγει την Δευτέρα. Για να μπείτε στην beta θα μπρέπει να προπαραγγείλετε το Insurgency στο μειωμένο κόστος των 27 ευρώ. 

[UPDATE 5: 28/8/21 - To Insurgency:Sandstorm θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One τον επόμενο μήνα ]Η εταιρεία ανάπτυξης New World Interactive ανακοίνωσε σήμερα ότι το Insurgency: Sandstorm φτάνει στις 29 Σεπτεμβρίου στο PS4, και στο Xbox One. Ο τίτλος θα είναι συμβατό με το PS5, και Xbox Series X/S με υποστήριξη για ανάλυση έως 4K και 60fps, αλλά ένα next-gen enhancement patch θα το πάει ακόμα παραπέρα κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

Το tactical Shooter είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τώρα σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: standard (40 δολάρια), deluxe (70 δολάρια) και gold (80 δολάρια). Η deluxe έκδοση προσθέτει το Year 1 Pass, ενώ η gold έκδοση περιλαμβάνει αυτό καθώς και το Year 2 pass. Αυτά τα passes έρχονται το καθένα με 16 cosmetics sets που μπορείτε να κερδίσετε. Όλες οι προπαραγγελίες λαμβάνουν το Warlord Gear Set και το Peacemaker Gear Set.

To Insurgency: Sandstorm θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One στις 29 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε το review του πρώτου Insurgency από τον Μάνο Μαρίνο. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Verbal (Level 14) 23/02/2016 15:43
Ευχάριστα νέα, θεωρώ πως το Insurgency είναι πολύ υποτιμημένο shooter.
#2 DestroyerGR (Level 18) 23/02/2016 17:38
Το πρώτο Insurgency ήταν FPS επικών διαστάσεων,μακά ρι να το βελτιώσουν κι άλλο με τη βοήθεια της μαμάς Unreal
#3 Blood King (Level 25) 23/02/2016 21:02
Δεν το έχω παίξει ακόμα το αριστουργηματάκ ι αλλά επιφυλάσσομαι ελπίζω πριν από την κυκλοφορία του Sandstorm.
#4 Salina (Level 18) 08/03/2016 01:37
Το πρωτο ηταν αρκετα καλο αν και το θεωρω σχετικα αργο game σε σχεση με cod και Battlefield,κατ ι που δεν θα ηθελα να δω και στο νεο παιχνιδι που θα βγει το 2017 :-? .
#5 ashbringer (Level 25) 18/06/2017 12:49
Δείχνει αρκετά εντυπωσιακό και μπράβο τους για την προσπάθειά τους.
Notification