Tony and 88 others have joined the group Cyberpunk 2077 2 weeks ago
Tony and 88 others have joined the group Cyberpunk 2077 4 months ago

Isengard fortress

Αντε να δούμε, μήπως το βγάλουν κάποια στιγμή.. και μετά να κάνουν και το Warcraft 3 Reforged γιατί αυτό που έκανε η blizzard/activision ας μην το χαρακτηρίσουμε καλύτερα.

Read More...

Μιλώντας ως κάτοχος pc (desktop παλιότερα, gaming laptop τώρα πια), αλλά και PS4 pro, είναι θέμα πολλών πραγμάτων.. πρώτα απ'όλα πόσα χρήματα έχεις να διαθέσεις και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις... ας πούμε για να φτιάξεις ένα αρκετά καλό gaming pc για τα σημερινά δεδομένα, θέλεις τουλάχιστον ένα χιλιάρικο ενώ η κονσόλα θα σου κοστίσει αρκετά λιγότερο. Βέβαια εκεί θα έχεις το (μεγαλύτερο) κόστος των παιχνιδιών. Από την άλλη, νομίζω έχεις πιο πολύ άνεση (την μεταφέρεις & όπου θες σε αντίθεση με ένα desktop) με μια κονσόλα & έχεις κάτι αποκλειστικά για gaming, στα συν έχεις και exclusives τίτλους (βλέπε God Of War, Death Stranding, Last of Us κτλ.) Η διάρκεια της κονσόλας αυτή τη στιγμή είναι 7 χρόνια, αν πούμε οτι το Ps5 θα βγει το 2020, αλλά πιστεύω ότι αυτός ο χρόνος θα μειωθεί, αφού η τεχνολογία προχωρά γρήγορα. Στα PC έχεις το πλεονέκτημα ότι αν διαλέξεις μερικά πολύ καλά κομμάτια π.χ. το CPU δε θα χρειαστεί ν'αλλάξεις όλο το σύστημα σου, παρά μόνο κάρτα γραφικών και να έχεις πάλι καλό αποτέλεσμα στα games (μεγαλύτερη διάρκεια). Τέλος, το θέμα είναι και λίγο υποκειμενικό, προσωπικά δε θα μπορούσα να παίξω ποτέ strategy ή rpg (στυλ diablo, pillars κτλ.) σε κονσόλα, θέλω το ποντίκι μου εκεί... Όμως fighting, action & sport/racing games τα χαίρομαι στις κονσόλες περισσότερο! (παίζει ρόλο και το gamepad)
Υ.Γ. Το backwards compatibility είναι και αυτό ένα θέμα, που αν το λύσουν στις κονσόλες, θα κοντράρουν τα pc σε κάτι που υπερέχουν ως τώρα!

Read More...

Γιώργος Βλαχογιάννης απάντησε στο θέμα συζήτησης Game of the Year 2013 10 years ago

Notification