Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Darksiders II

03 Sep 2011 12:38 #97928 by Άγγελος Φασούλης


Έρχεται το καλοκαίρι του 2012 μαζί με multiplayer mode.

Όσοι είχατε παίξει το πρώτο Darksiders , σίγουρα θα χαρείτε με τις αλλαγές που σας ετοιμάζει η προγραμματιστική εταιρεία Vigil Games απ' το ομώνυμο sequel. Ο Jay Fitzloff της THQ ανέλαβε να μας παρουσιάσει στην Gamescom όλα όσα θα πρέπει να αναμένουμε.

Χρονολογικά, βρισκόμαστε στην ίδια περίοδο με το πρώτο μέρος. Η διαφορά είναι ότι ενώ τότε ελέγχατε τον Καβαλάρη της Αποκάλυψης "War", τώρα θα αναλάβετε τον αδερφό του, τον επονομαζόμενο "Death". Με απλά λόγια: "Τι είχες Γιάννη Μπόκα , τι είχα πάντα".

Looks like WoW
Σε αντίθεση με το πρώτο Darksiders, στο sequel η δράση διεξάγεται εξ' ολοκλήρου στον κάτω κόσμο. Τα περιβάλλοντα θυμίζουν WoW, όχι μόνο στα textures αλλά ακόμα και στις χρωματικές αποχρώσεις (πράσινο, γαλάζιο, μωβ κι όλα τα συναφή). Υποτίθεται λοιπόν ότι τώρα βρίσκεστε στα έγκατα της Γης και θέλετε να εξιχνιάσετε το πως ξεκίνησαν τα γεγονότα του πρώτου μέρους.

Τo anti-aliasing της engine είναι στην παρούσα φάση σχετικά μέτριο, αν και το development έχει ακόμη μήνες μπροστά του και μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πάντως, οι developers έχουν κάνει αξιόλογη δουλειά στο voice acting, τουλάχιστον από το δείγμα γραφής που ακούσαμε. Επίσης, απ' το demo απουσίαζε πλήρως το HUD. Δηλαδή εμφανιζόταν μόνο ο ήρωας με μία κάμερα τρίτου προσώπου στην πλάτη του. Παρατηρήσαμε ακόμη ότι στα cinematics, θα χρησιμοποιείται η ίδια engine, καθώς η κάμερα στρέφεται στο πλάι για τις ανάγκες των διαλόγων.

[youtube:396e3qvs]
[/youtube:396e3qvs]

Μάχες
Οι εχθροί που αντιμετωπίζετε είναι δαίμονες κάθε είδους κι οι προγραμματιστές είχαν μεγάλη έμπνευση σε αυτό τον τομέα. Συναντήσαμε πολλά και διάφορα mobs, από απλούς και ταπεινούς σκελετούς, μέχρι τεράστιους γίγαντες που θύμιζαν πότε ρομπότ, πότε ανθρωπόμορφα πουλιά και πότε ηλεκτροφόρα golems. Ο Death θα αποκτάει στην πορεία διάφορα όπλα και armor, ενώ χαρακτηριστικά φετίχ του θα είναι το σφυροδρέπανο και το αλογάκι του.

Στις κινήσεις του Death δεν συμπεριλαμβάνεται το block, καθώς θα πρέπει να κάνετε ελιγμούς για να αποφύγετε τα χτυπήματα των εχθρών σας. Επίσης, θα αποκτάτε νέες ειδικές επιθέσεις, από τις οποίες θα παράγετε συνδυασικά combos. Στα boss fights ετοιμαστείτε για επικές μάχες. Εν προκειμένω, είδαμε τον ήρωα να αντιμετωπίζει έναν γιγάντιο δράκο-σκελετό, τόσο μεγάλο σε μέγεθος που επιχειρούσε διαρκώς να τον πατήσει. Επιπλέον, εκτός από "ξερές" μάχες, το story θα περιλαμβάνει και στοιχεία εξερεύνησης.

Κυκλοφορία
Το Darksiders II αναμένεται τον Ιούνιο του 2012 για PC , PS3 , Xbox 360 και λίγο αργότερα για το Wii U . Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, το sequel θα περιλαμβάνει και multiplayer modes, για τα οποία θα μάθουμε περισσότερα νέα σύντομα. Επίσης, παρότι θα κυκλοφορήσει για Wii U , στο PS3 δεν θα υποστηρίζει Playstation Move.


Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2011 20:30 #97937 by Out of This World
Replied by Out of This World on topic Darksiders II

draginfable wrote:
Looks like WoW
Σε αντίθεση με το πρώτο Darksiders, στο sequel η δράση διεξάγεται εξ' ολοκλήρου στον κάτω κόσμο. Τα περιβάλλοντα θυμίζουν WoW, όχι μόνο στα textures αλλά ακόμα και στις χρωματικές αποχρώσεις (πράσινο, γαλάζιο, μωβ κι όλα τα συναφή).


Ρε δεν ξεκολλατε που τα παρομοιαζεται ολα με το WoW λες και ηταν το RPG που τετραγωνησε τον κυκλο ; Τι παει να πει "αλλά ακόμα και στις χρωματικές αποχρώσεις (πράσινο, γαλάζιο, μωβ κι όλα τα συναφή)" ;

Δεν ηξερα οτι η αποχρωσεις του πρασινου,γαλαζιου και μωβ ειναι trademark του WoW !

Δηλαδη τι μας λετε τωρα εμμεσα, οτι ο Joe Mad ενας απο τους πιο γνωστους comic artist αντιγραφει την Blizzard ;



Μα τον Hulk τι αλλο θα διαβασω!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Sep 2011 16:14 #97955 by Θάνος Καραμπίνης

Out of This World wrote: Ρε δεν ξεκολλατε που τα παρομοιαζεται ολα με το WoW λες και ηταν το RPG που τετραγωνησε τον κυκλο ; Τι παει να πει "αλλά ακόμα και στις χρωματικές αποχρώσεις (πράσινο, γαλάζιο, μωβ κι όλα τα συναφή)" ;

Δεν ηξερα οτι η αποχρωσεις του πρασινου,γαλαζιου και μωβ ειναι trademark του WoW !

Δηλαδη τι μας λετε τωρα εμμεσα, οτι ο Joe Mad ενας απο τους πιο γνωστους comic artist αντιγραφει την Blizzard ;



Ναι ρε παιδια ημαρτον. ](*,) Λες και το WoW ηταν το πρωτο game που δημιουργηθηκε και ολα τα αλλα εχουνε αντιγραψει απο εκει. Ας βγουμε λιγο απο αυτο το τρυπακι. Ολοι μας παιξαμε Wow και μας αρεσε, αλλα το εχουμε καταντησει λες και οποια εταιρεια βγαζει ενα fantasy game θα πρεπει να πληρωνει δικαιωματα στην Blizzard.

Και αντε πες να συγκρινουνε τα mmo με το Wow...οσοι δεν εχουνε παιξει παλιοτερα του ειδους, (βλεπε Everquest) ωστε να καταλαβουν οτι και το WoW αντεγραψε (ΝΑΙ αντεγραψε καλα διαβασατε) απο αυτα...Αλλα να συγκρινουμε και single player games που τηνουν να εχουνε το ιδιο artstyle αντιγραφη, παει πολυ νομιζω

PS. Αυτο με τα χρωματα ειδικα, δεν το σχολιαζω καν.

To Darksiders ηταν ενα παρα πολυ καλο game και εαν το 2 ειναι στο ιδιο μοτιβο τοτε παιρνει την ψηφο μου δαγκωτη!

You Cannot Kill What u Did Not Create

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Sep 2011 15:37 #98038 by Μάνος Γρυπάρης
Γράφω στο άρθρο "Μοιάζει με το WoW", τουλάχιστον στα levels που είδα. Δεν είπα ότι "Ο Joe Mad αποφάσισε να αντιγράψει το WoW". Κατάλαβε την διαφορά. Και το ανέφερα ως παράδειγμα για να το καταλάβει ο περισσότερος κόσμος.

Τώρα αν τα συγκεκριμένα levels που μας δείχνανε επί μισή ώρα έτυχε να μοιάζουν με το WoW, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Όπως και δεν μπορώ να ξέρω πως θα είναι όλα τα levels του παιχνιδιού, αλλά και πόσο θα είναι η διάρκεια του παιχνιδιού.

Εγώ έγραψα αυτό που είδα. Και δε πα να σχεδιάζει το παιχνίδι ο οποιοσδήποτε. Παρθενογένεση στο gaming δεν υπάρχει. Και η Blizzard αντέγραψε στοιχεία του Everquest για να φτιάξει το WoW. Ε και?

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2012 16:44 #104873 by eliminator
Replied by eliminator on topic Darksiders II
Darksiders II: Ημερομηνία κυκλοφορίας



Για PC, PS3 και Xbox 360.

Η THQ, εταιρεία που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Darksiders 2.

Το ομώνυμο παιχνίδι δράσης, το οποίο αναπτύσσεται από την Vigil Games (η οποία επιμελήθηκε άλλωστε και το πρώτο μέρος) αναμένεται στις 29 Ιουνίου, για PC, PS3 και Xbox 360.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες, τότε δείτε το preview μας από την Gamescom.


Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2012 01:43 #106093 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Νέο gameplay video και παράλληλα κάποια σχόλια από τον Art director Han Randhawa.

[youtube:1qswhkhr]
[/youtube:1qswhkhr]

Σαν να μου φαίνεται ότι το God of War βρήκε αντίπαλο...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2012 20:30 #106112 by Βασίλης Φρίγκας
αναμενεται να ειναι εξισου καλο οπως και το πρωτο μερος της σειρας και φυσικα θα εχει πολυ βια

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2012 23:17 #106114 by Παντελής Δασκαλέλος
Σίγουρα θα είναι κάλο, το θέμα είναι να κάνει τις απαραίτητες πωλήσεις, ώστε να ακολουθήσει και τρίτο και τέταρτο μέρος ώστε να δούμε όλους τους καβαλάρηδες της Αποκάλυψης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2012 09:55 #106118 by Παναγιώτης Σεντουκάς
το σύστημα εξερεύνησης δείχνει ενδιαφέρων. ελπίζω να είναι καλύτερο απο το darksiders 1, καταντούσε πολύ μονότονο και οι μάχες ήταν τα ιδια και τα ίδια

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2012 10:01 #106120 by Θοδωρής Κώτσελας
το darksiders 1 ηταν επικο παιχνιδι :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification