Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Mr.Dododi created the topic: Αγαπημένο Football game (εκτός από Fifa και Pro)
Κάθε χρονιά βγαίνει καινούργιο FIFA και καινούργιο Pro και όλοι (φανατικοί και μη του είδους) τρέχουμε να τα αγοράσουμε.
Αλλά κάπου βαθιά στο μυαλό μας θυμόμαστε ''εκείνο'' το ποδοσφαιράκι που παίζαμε παλιά και αναστενάζουμε λέγοντας: ''Αχ, τι ωραίες εποχές!!!''
Ποιο retro ή και μη retro ποδοσφαιράκι σας είχε καθηλώσει;
Αφορμή μου έδωσε ο Γιώργος Λόλας με το άρθρο στο Press Start
Ξεκινάω αναφέροντας τα παρακάτω:
geololj replied the topic: Αγαπημένο Football game (εκτός από Fifa και Pro)
Δε θέλει ερώτημα, Virtua Striker (όλη η σειρά)
Σε απόσταση αναπνοής επίσης και τα International Superstat Soccer Pro 98 στο PSone (το οποίο το είχα κερδίσει μάλιστα σε τουρνουά :cool: ), Sega Worldwide Soccer 98 στο Saturn και το UEFA Champions League 1999/2000 σε PSone.
Arcadematerial replied the topic: Αγαπημένο Football game (εκτός από Fifa και Pro)
Καλά το Kick Off World δεν είναι game για να πεις να παίξεις απλά να ακούς την αναμετάδοση του μητσικώστα που είχε γέλιο.
Ακόμα θυμάμαι ατάκα που έλεγε στο πέναλτι (βλέπετε την άσπρη βούλα) και μετά έλεγε (θυμάσαι την βούλα από την γλυφάδα)
Badlorg replied the topic: Αγαπημένο Football game (εκτός από Fifa και Pro)
Έχω δοκιμάσει άπειρα Football Games και το μοναδικό που με τρέλανε ήταν το PES...Τώρα με την αποτυχία στο PES 2014 πλέον είμαι σίγουρος ότι θα ανακτήσει το χαμένο έδαφος
Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube