Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dreams

27 Oct 2015 23:08 - 28 Oct 2015 01:19 #170290 by Μάνος Μαρίνος
Οι Alex Evans και Mark Healy της Media Molecule ανέλαβαν να παρουσιάσουν το Dreams στην Press Conference της Sony στα πλαίσια του Paris Game Week.



Το Dreams είναι ένα Adventure που βασίζεται σε γρίφους, η επίλυση των οποίων γίνεται με την χειραγώγηση ονείρων. Θα μεταχειρίζεστε το περιβάλλον μέσω ενός άμορφου πλάσματος, το οποίο θα μετακινείτε με το light bar του DualShock 4, ενώ θα μπορείτε να του αλλάζετε και εκφράσεις προσώπου με τη χρήση του touchpad. Το πλασματάκι θα μπορεί να κυριέυει άλλους χαρακτήρες, αντικείμενα και οχήματα δίνοντας σας άμεσα τον έλεγχο τους.

Διαβάστε περισσότερα για το Dreams στην αντίστοιχη είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Oct 2015 17:20 #170367 by Κωνσταντίνος Γεωργιάδης
To gameplay demo είναι πάρα πολύ καλό θα έλεγα. Ήδη μπήκε στην λίστα με τα games που θέλω να δω. Πολύ καλή παρουσία στο PGW.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Nov 2015 19:16 #170685 by Κωνσταντίνος Γεωργιάδης
Πρόσφατα παρουσιάστηκε στο Paris Games Week απο την Media Molecule ένα gameplay video του Dreams που τράβηξε την προσοχή του κοινού. Σήμερα, οι developers γνωστοποίησαν πως όλα τα αντικείμενα που φτιάχνετε μέσα στο Dreams, μπορείτε να τα κάνετε export για χρήση σε game engines όπως η Unity ή να τα εκτυπώσετε με 3D Printer. Πρακτικά θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο μέσα στο Deams και να το προσθέσετε στην συλλογή σας με geeky αντικείμενα αρκεί να διαθέτετε έναν 3D Printer. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν παραπάνω λεπτομέρειες αλλά σίγουρα πρόκειται για μία ανακοίνωση που θα εξιτάρει τους gamers με φαντασία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jul 2016 12:04 #184854 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Dreams
Νέο live streaming πραγματοποιήθηκε από την Media Molecule, καθώς εκεί βρισκόταν και το boss Shuhei Yoshida.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Nov 2017 15:33 #208142 by Angel
Replied by Angel on topic Dreams
Κυκλοφόρησε ένα teaser trailer


Η εταιρεία ανάπτυξης Media Molecule κυκλοφόρησε ένα νέο teaser trailer για το επερχόμενο Dreams.

Ο συγκεκριμένος τίτλος είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο και δεν υπήρχαν σχετικές ανακοινώσεις για αρκετό χρονικό διάστημα με αποκορύφωμα την απουσία του από την Paris Games Week και την συνέντευξη τύπου της Sony Interactive Entertainment. Ο επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης Siobhan Reddy δήλωσε πρόσφατα πως το Dreams βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη. Το teaser δεν δείχνει πολλά, αλλά θα σας δώσει μια ιδέα για τα animated γραφικά του τίτλου και ανακοινώνει την εμφάνιση του στο φετινό Playstation Experience. Οι developers θα βρίσκονται στην εκδήλωση η οποία θα διεξαχθεί στο Anaheim το διάστημα 8 με 10 Δεκεμβρίου.

Δείτε το teaser:


The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Mar 2018 10:22 #213766 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Dreams gameplay video


Η εταιρεία ανάπτυξης Media Molecule παρουσίασε gameplay βίντεο από το νέο δημιουργικό game Dreams το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS4.

Η καταγραφή και η παρουσίαση του βίντεο έγινε στο Game Developers Conference στο Σαν Φρανσίσκο και το ενδιαφέρον είναι ότι ο τρόπος που παίζεται το game είναι ελέγχοντας το περιβάλλον αλλά και του χαρακτήρες για τη δημιουργία cutscenes. Αν και οι επιλογές που προσφέρει από άποψη customisation είναι πολλές το Dreams φαίνεται να έχει αρκετά απλό χειρισμό που σε συνδυασμό με το χαρούμενο animation του το κάνει πιο προσιτό σε όλους.

Το Dreams αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, ενώ θα υπάρξει και Beta έκδοση πριν την κυκλοφορία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2018 12:50 - 31 May 2018 12:51 #215207 by Τάσος Κωνσταντινίδης
Το επίσημο κανάλι του Playstation στο Youtube εξέδωσε νέο gameplay video για το επερχόμενο Dreams.

Η διάρκειά του είναι κάτι παραπάνω από 20 λεπτά και περιλαμβάνει σχολιασμό του Mark Healey, Creative Director του τίτλου. Η δημιουργία κόσμων και η επεξεργασία τους είναι το κομμάτι στο οποίο εστιάζει ο Healey, καθώς μπορείτε να δείτε και να μάθετε πώς λειτουργεί ο συγκεκριμένος μηχανισμός εντός του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2019 12:17 #223049 by Ελένη Παρούτογλου
Ο κόσμος του Μπομπ Σφουγγαράκη μέσα από την beta του Dreams

Δημιουργήθηκε από fan του παιχνιδιού.

Ένας fan του Dreams έφτιαξε εντός του παιχνιδιού τον Βυθό του Μπικίνι από τον Μπομπ Σφουγγαράκη.

Το Dreams της Media Molecule δίνει άπειρες δυνατότητες και επιλογές στους fans ώστε να δημιουργήσουν οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο νους τους. Ένας εξ αυτών αποφάσισε να πάρει το αγαπημένο του καρτούν, τον Μπομπ Σφουγγαράκη και να δημιουργήσει τον θαλάσσιο κόσμο του εντός του παιχνιδιού. Στο παρακάτω βίντεο που αναφέρεται και καλά ως teaser του SpongeBob VR, βλέπουμε την γειτονιά του Μπομπ και τον Τραγανό Κάβουρα άψογα σχεδιασμένα, ως πιστές αντιγραφές των όσων βλέπαμε στο δημοφιλές καρτούν.



Είναι εξαιρετική η ακρίβεια που έχει δώσει σε κάθε λεπτομέρεια αυτών των χαρακτηριστικών τοποθεσιών, ενώ η καταπληκτική δημιουργία του δείχνει για ακόμα μία φορά τις υπέρμετρες δυνατότητες που προσφέρει το Dreams. Μπορεί το teaser να είναι σύντομο αλλά είναι άκρως χορταστικό για όσους θαυμάζουν τόσο τον κόσμο του Μπομπ Σφουγγαράκη όσο και την Media Molecule για τον επερχόμενο τίτλο της. Αυτός είναι τρόπος να αξιοποιήσει κάποιος την πρόσβασή του στην private beta του Dreams.

Το Dreams θα κυκλοφορήσει εντός του 2019 αποκλειστικά για το PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2019 19:05 #225982 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Η Media Molecule επενδύει στις δυνατότητες του Dreams

Αναζητά ομάδες developers για την δημιουργία νέων games.

Η εταιρία ανάπτυξης του Dreams, Media Molecule, αναζητά ομάδες developers και content creators ώστε να δημιουργήσει μια ομάδα που θα ασχολείται με την ανάπτυξη παιχνιδιών στο Dreams.

Με μια όχι και τόσο συνηθισμένη κίνηση, η εταιρία αναπτυξης δημοσιοποίησε την συγκεκριμένη αγγελία μέσω του επισήμου blog της. Μεταξύ άλλων εξηγεί ότι " δίνει την ευκαιρία σε άτομα με τις απαραίτητες δεξιότητες, για την συμμετοχή σε μια επαγγελματική ομάδα αναπτυξης". Η συγκεκριμένη εξαγγελία αφορά κυρίως άτομα που έχουν μια καλή εμπειρία πάνω στο Dreams, σε μικρότερες ομάδες developers που ψάχνουν το βήμα παραπάνω, καθώς και σε άτομα που δεν ασχολούνται ήδη με αρκετά μεγάλα projects.

"Δεν πρόκειται για μια φυσιολογική εξαγγελία, ωστόσο είναι περισσότερο μια αναζήτηση ομάδων από developers που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας όσον αφορά την ανάπτυξη του Dreams. Είμαστε λίγο επιεικείς με τις απαιτήσεις μας, καθώς αυτή είναι μια βολιδοσκόπηση της κατάστασης που επικρατεί στην βιομηχανία. Παρ όλα αυτά πρέπει να επισημάνουμε ότι η εμπειρία σας στο Dreams είναι απαραίτητη προϋπόθεση!", αναφέρει συνοπτικά η ανακοίνωση της εταιρίας.

Εν κατακλείδι, η ανακοίνωση επισημαίνει ότι οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο project θα είναι συμβασιούχοι εργαζόμενοι και όχι πλήρους απασχόλησης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Oct 2019 13:50 #228089 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Dreams
Το Dreams μπορεί να κυκλοφορήσει και στα PC
Στόχος της Media Molecule να μπορείτε να πουλάτε τα games σας.



Το Dreams της Media Molecule μπορεί να κυκλοφορήσει και στα PC, μαζί με όλα τα games που έχουν αναπτυχθεί για αυτό.

Την είδηση αυτή αποκάλυψε ο συνιδρυτής της εταιρείας, Kareem Ettouney. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι θα πρέπει πρώτα η εταιρεία ανάπτυξής του να προσελκύσει ένα μεγάλο κοινό πριν επεκταθεί και στα PC. Επίσης, στόχος της εταιρείας είναι το Dreams να αντέξει για 20 χρόνια και να αναπτύσσεται διαρκώς με expansions.

Ένας από τους μεγάλους στόχους της Media Molecule είναι ότι όσοι φτιάξετε games θα πρέπει να μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε και εμπορικά. Αυτό βέβαια θέλει προσοχή, ώστε να μην υπάρξει θέμα πνευματικών δικαιωμάτων με άλλες εταιρείες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification