Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Godzilla: King of the Monsters

26 Jul 2018 01:42 - 26 Jul 2018 14:23 #215911 by Δημητρης Τοπαλης
Αυτη ειναι η νεα ταινια για το πολυ αγαπημενο μεγαθηριο τον Godzila η ταινια απο το τραιλερ της φαινεται καλη με καλα εφε πολυ καλη αισθηση του τοπιου.Το σεναριο απο οτι εχω μαθει ειναι πολυ ενδιαφερον αν και δεν με ειχαν εντυπωσιασει η προηγουμενες ταινιες αυτη φαινεται το κατι αλλο.Τι πιστευεται ομως εσεις γραψτε ενα σχολιο για την γνωμη σας.
Αναλυτικοτερα δειτε το τρειλερ τις ταινιας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jul 2018 21:28 - 26 Jul 2018 21:29 #215929 by Georgios Manolis
To Godzilla του 2014 μου άφησε θετικές εντυπώσεις και αρνητικές.Αλλά πιο πολλές θετικές.Είναι απο τις ταινίες που μπορώ να ξαναδώ αρκετές φορές.Το ίδιο και το Kong Skull Island.Και εφόσον είναι και οι 2 στο ίδιο universe,μια ανυπομονησία την έχω για τη καινούρια ταινία.Μακάρι να βγεί καλή.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jul 2018 16:42 #215971 by Astro
Γουστάρω που θα είναι όλο το σύμπαν του Γκοτζιλα στην ταινία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jul 2018 00:11 #215996 by Άκης Ζαχαριάδης

dtopalhs wrote: Αυτη ειναι η νεα ταινια για το πολυ αγαπημενο μεγαθηριο τον Godzila η ταινια απο το τραιλερ της φαινεται καλη με καλα εφε πολυ καλη αισθηση του τοπιου.Το σεναριο απο οτι εχω μαθει ειναι πολυ ενδιαφερον αν και δεν με ειχαν εντυπωσιασει η προηγουμενες ταινιες αυτη φαινεται το κατι αλλο.Τι πιστευεται ομως εσεις γραψτε ενα σχολιο για την γνωμη σας.
Αναλυτικοτερα δειτε το τρειλερ τις ταινιας



Μας έχουν ξεπατώσει με τον godzila κάθε χρόνο τα ίδια και ίδια. και οχι μονο με τον godzila, άλλα απορώ, δεν βαρέθηκαν να βγάζουν τις ιδιες ταινίες. κατι πρωτότυπο ούτε για συζήτηση πλέον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification