Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Super Smash Bros. (Nintendo Switch)

09 Mar 2018 15:51 #213286 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Στο σημερινό Nintendo Direct ανακοινώθηκε πως η σειρά Super Smash Bros. επιστρέφει, αυτή την φορά για το Switch.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι και την κυκλοφορία του, ωστόσο γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει φέτος και θα περιέχει και χαρακτήρες από την σειρά Splatoon. Πιθανότατα στην επερχόμενη E3 θα ανακοινωθούν περισσότερα για το Super Smash Bros.
Το νέο Super Smash Bros. θα κυκλοφορήσει στο Switch το 2018.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2018 12:19 #215453 by Giorgos Tsolaridis
Super Smash Bros. Ultimate gameplay video
Πλήρης επεξήγηση με εκτενή gameplay πλάνα.

Ο τίτλος που ξεχώρισε από την παρουσίαση της Nintendo στην Ε3 2018 ήταν το Super Smash Bros. Ultimate.

Η άφιξη του δημοφιλούς Fighting στο Switch προβλήθηκε με ένα εκτενές gameplay trailer, όπου παρουσιάστηκε ένα μεγάλο ρόστερ από πασίγνωστους ήρωες και συγκεκριμένα τους Link, Donkey Kong, Fox, Falco, Marth, Zelda, Sheik, Villager, Meta Knight, Mewtwo, Sonic, Peach, Pikachu, Ice limbers, Inkling, Captain Falcon, Zero Suit Samus, Wii Fit Trainer, Pokemon, Ryu, Ike, Cloud, μέχρι και ο Solid Snake, Diddy Kong, Ryu, Robin, Bayonetta, Dr. Mario, Duck Hunt, Pit, Palutena, Bowser Jr., διάφορα Mii, Pac-Man, Sonic, Mega Man, Wolf και πολλοί ακόμη ήρωες. Το τελικό ρόστερ θα έχει τουλάχιστον 50 χαρακτήρες (μερικοί είναι ακόμα και από το Splatoon 2). Προσωπικά εννοείται ότι θα επιλέξω τον Ryu απ' το Street Fighter. Το αρχικό ρόστερ θα είναι μικρό και θα ξεκλειδώνετε παίκτες στην πορεία, ενώ θα υποστηρίζονται και μάχες 8 παικτών.


Τα levels του παιχνιδιού θα προέρχονται από το σύμπαν των Mario, Zelda, Sonic και πολλών ακόμη χαρακτήρων που προαναφέραμε. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει δεδομένα από προηγούμενα Super Smash Bros, ακόμα και το χειριστήριο του Gamecube. Προς το τέλος της παρουσίασης ανακοινώθηκαν και οι Samus και Ridley.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Nov 2018 08:41 #219872 by Giorgos Tsolaridis
Nintendo Direct 1/11/2018
Νέοι μαχητές και χαρακτηριστικά για το Super Smash Bros. Ultimate.



Στο Nintendo Direct που διεξήχθη πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν το επερχόμενο Super Smash Bros. Ultimate.

Για αρχή, αίσθηση έκανε η αποκάλυψη του World of Light story mode, στο οποίο φαίνεται πως ο Kirby θα πρέπει να σώσει τους υπόλοιπους ήρωες από κάποια μοχθηρή δύναμη. Όσον αφορά τους νέους χαρακτήρες, το roster του Super Smash Bros. Ultimate κλείνει με τον Ken από την σειρά Street Fighter και το Pokemon Incineroar, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 74 μαχητές. Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στο Super Smash Bros. Ultimate είναι τα Spirits, τα οποία θα δουλεύουν σαν power-ups/upgrades και θα προέρχονται από διάφορα άλλα games.

Όσον αφορά το online play, το Super Smash Bros. Ultimate θα έχει ένα σύστημα matchmaking όπου θα διαλέγετε τους κανόνες που θέλετε και θα παίζετε με άτομα που αναζητούν μια παρόμοια εμπειρία με εσάς και όσοι ενδιαφέρονται περισσότερο για πιο ανταγωνιστικό gaming θα έχουν ένα ranking μέσω του Global Smash Power System, που θα σας παρέχει ένα Elite mode αν φτάσετε σε αρκετά υψηλό rank. Επιπλέον, τα online χαρακτηριστικά του Super Smash Bros. Ultimate θα είναι συνδεδεμένα με ένα app του Switch με το όνομα "Smash World", όπου θα μπορείτε να αποθηκεύετε βίντεο και θα δουλεύει περίπου σαν υπηρεσία social media.

www.nintendo.com/nintendo-direct/11-01-2018/

To roster των 74 χαρακτήρων πρόκειται να επεκταθεί μέσω DLC μέχρι το 2020, ξεκινώντας το 2019 με το Piranha Plant που θα διατεθεί δωρεάν. Από εκεί και ύστερα οι μαχητές θα πωλούνται χωριστά σε πακέτα που θα περιλαμβάνουν έναν χαρακτήρα, μια νέα πίστα και διάφορα μουσικά κομμάτια για περίπου 5 ευρώ, ενώ θα κυκλοφορήσει και ένα Smash Pass που θα περιέχει πέντε χαρακτήρες. Δεν έχει ανακοινώθεί το ποιοί χαρακτήρες θα περιέχονται στα μελλοντικά DLC, αλλά σίγουρα θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή μετά την κυκλοφορία του Super Smash Bros. Ultimate.

Πέρα από τις μεγάλες ανακοινώσεις, επίσης αποκαλύφθηκαν πράγματα όπως τα Challenges τα οποία θα ξεκλειδώνουν exclusive art, ένα in-game menu με tips, μερικά νέα skins και κάποια νέα trophies.

Το Super Smash Bros. Ultimate θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου για το Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Nov 2018 09:01 #219876 by Giorgos Tsolaridis
Super Smash Bros. Ultimate: Οι νέοι χαρακτήρες
Ανακοινώθηκε ο Ken από το Street Fighter.


Η σειρά Smash Bros. έρχεται στο Nintendo Switch και θα αποτελέσει το πιο σημαντικό Fighting της κονσόλας. Σε αυτό το άρθρο θα σας ενημερώνουμε για τους νέους χαρακτήρες που παρουσιάζονται από την Nintendo.

Πριν από μερικές ώρες η Nintendo παρουσίασε τον Ken. Γνωστός από την σειρά Street Fighter, στην οποία εμφανίστηκε αρχής γενομένης από την πρώτη έκδοση, ο Αμερικανός μαχητής θα δελεάσει τους fans της σειράς της Capcom να παίξουν Super Smash Bros. Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε.


Επίσης, παρουσιάστηκαν οι Incineroar και Piranha Plant.



I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Nov 2018 11:28 #220532 by Giorgos Tsolaridis
Διέρρευσαν αντίτυπα του Super Smash Bros. Ultimate
Η Nintendo προσπαθεί να συμμαζέψει το υλικό από το YouTube.


Σύμφωνα με το VICE Motherboard, είναι επιβεβαιωμένο ότι έχουν διαρρεύσει αντίτυπα της ολοκληρωμένης έκδοσης του Super Smash Bros. Ultimate.

Επειπλέον, το Kotaku ζήτησε από έναν hacker του Switch με το όνομα "JJ" που κατέχει ένα αντίτυπο να το παίξει σε video chat με έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα και σε συγκεκριμένη πίστα, κάτι το οποίο έκανε. O JJ δραστηριοποιείται κυρίως στα leaks του Switch και δήλωσε ότι απέκτησε το αντίτυπό του μέσω ενός online hacking community στο οποίο ανήκει και πιστεύει ότι η αρχική διαρροή μάλλον προήλθε από δημοσιογραφικό αντίτυπο ή από έμπορο χονδρικής που παραβίασε την ημερομηνία κυκλοφορίας.



Τις τελευταίες μέρες έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες όσον αφορά το adventure mode, το soundtrack και το σύστημα Spirits του Super Smash Bros. Ultimate σε YouTube, Reddit και 4Chan, αν και η Nintendo προσπαθεί να εντοπίσει το υλικό που διαρρέει και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κατέβουν αρκετά βίντεο, καθώς και να κλείσουν μερικά κανάλια του YouTube λόγω παράβασης των κανόνων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

To Super Smash Bros. Ultimate κυκλοφορεί στις 7 Δεκεμβρίου για το Nintendo Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Dec 2018 09:30 #220668 by Giorgos Tsolaridis
Fan-made βιβλίο οδηγιών για το Super Smash Bros. Ultimate
Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εκτυπώσετε.



Μπορεί τα βιβλία οδηγιών στα games να μην είναι πλέον αναγκαία, αλλά για πολλούς το ξεφύλλισμά του ήταν το πρώτο πράγμα που απολάμβαναν σε ένα video game μετά από το άνοιγμα της συσκευασίας.

Στο πνεύμα αυτής της νοσταλγίας, ο χρήστης του Reddit "OharaLibrarianArtur" χρησιμοποίησε υλικό από το site του Smash Bros. και δημιούργησε ένα βιβλίο οδηγιών το οποίο σε κάποια άλλη εποχή θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αυθεντικό και μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εκτυπώσετε ελεύθερα.

Κάντε κλικ εδώ για να το δείτε.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

To Super Smash Bros. Ultimate κυκλοφορεί στις 7 Δεκεμβρίου για το Nintendo Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Dec 2018 20:13 - 25 Dec 2018 20:15 #221941 by Μάνος Γρυπάρης
Αστυνομικοί παίζουν Super Smash Bros. Ultimate με παρέα που κατήγγειλε γείτονας για θόρυβο



Μια παρέα φίλων μαζεύτηκε την περασμένη Παρασκευή στην Minnesota των ΗΠΑ για να περάσουν την νύχτα τους παίζοντας Super Smash Bros. Ultimate.

Η παρέα φαίνεται να ενθουσιάστηκε αρκετά από το παιχνίδι και ένας γείτονας ενοχλήθηκε από την φασαρία, καλώντας την αστυνομία. Όταν το περιπολικό έφτασε στο σπίτι, η παρέα είπε ότι συνήθως παίζουν games χωρίς ήχο προκειμένου να μην ενοχλούν τους γείτονες και οι αστυνομικοί σύντομα συμπέρανα ότι η παρέα δεν έκανε κάτι κακό ή επικίνδυνο. Η παρέα μάλιστα ρώτησε τους αστυνομικούς αν θέλουν να παίξουν μαζί τους κι εκείνοι δέχτηκαν. Μπορείτε να δείτε μερικές στιγμές στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter:

Η υπόθεση είχε αίσιο τέλος, καθώς ο ενοχλημένος γείτονας δεν προχώρησε σε περαιτέρω ενέργειες κατά της παρέας.

To Super Smash Bros. Ultimate κυκλοφορεί από τις 7 Δεκεμβρίου για το Nintendo Switch.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Feb 2019 18:21 #222838 by Ελένη Παρούτογλου
Super Smash Bros. Ultimate: 12 εκατομμύρια πωλήσεις



Ρεκόρ σε ρυθμό πωλήσεων.

Το Super Smash Bros. Ultimate ξεπέρασε τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις.

Τι κι αν πέρασαν μόλις 2 μήνες από την κυκλοφορία του Super Smash Bros. Ultimate; Ο σχετικά νέος τίτλος της Nintendo σαρώνει στις πωλήσεις, αφού μετρά ήδη περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Μάλιστα, το παραπάνω νούμερο αφορά μόνο τις πωλήσεις που σημειώθηκαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, δηλαδή μόλις σε 24 μέρες. Κοινώς είναι ήδη ο τρίτος σε πωλήσεις τίτλος του Switch, ενώ ο ρυθμός πωλήσεων του κατατάσσεται στην πρώτη θέση όλων των εποχών για τους τίτλους της Nintendo, πουλώντας κατά μέσο όρο 2 εκατομμύρια αντίτυπα την ημέρα.

Το ρεκόρ άνηκε προηγουμένως στο New Super Mario Bros. που είχε συμπληρώσει 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε δύο μήνες. Θεωρείται δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα σκαρφαλώσει στην κορυφή των πωλήσεων για το Switch, αφού θα γίνει το console-seller που τόσο πολύ επιθυμούσαν οι fans της Nintendo. Αν λάβουμε υπόψιν την ραγδαία άυξηση πωλήσεων και της κονσόλας, όλο και περισσότεροι θα σπεύσουν να αποκτήσουν το Super Smash Bros. Ultimate, επομένως το ένα ρεκόρ θα καταρρίπτεται μετά το άλλο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2019 21:49 #227568 by Giorgos Tsolaridis
Παλαιστής παίζει στο Switch του ενώ αγωνίζεται
Το "δεν μπορώ να πατήσω τώρα pause" σε άλλο επίπεδο.


Πολλοί έχετε μάλλον πει την φράση "δεν μπορώ να πατήσω τώρα pause", αλλά οι σίγουρα οι περισσότεροι δεν συνεχίσατε να παίζετε υπό άκρως επικίνδυνες για την σωματική σας ακεραιτότητα καταστάσεις.

Ο επαγγελματίας παλαιστής Leroy Green δεν σταματά να παίζει στο Switch του, ακόμα και μέσα στο ring ενώ αγωνίζεται. Χωρίς να ξεκολλάει από την οθόνη του, αποφεύγει χτυπήματα και κάνει εντυπωσιακές κινήσεις όπως ιπτάμενες κλωτσιές. Το game το οποίο τον απορροφά τόσο πολύ στο παρακάτω βίντεο είναι το Super Smash Bros. Ultimate, ενώ έχει αναφέρει ότι έχει παίξει και Cuphead παλεύοντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Twitter

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2019 13:48 #228397 by Giorgos Tsolaridis
Το Super Smash Bros. Ultimate είναι το Fighting με τις καλύτερες πωλήσεις
Ξεπέρασε και το ρεκόρ του Street Fighter II.


Σίγουρα όλοι θα έχουμε ακούσει το Super Smash Bros. Ultimate της Nintendo, ωστόσο η τεράστια επιτυχία του μόλις αρχίζει να γίνετε αντιληπτή.

Η Nintendo επιβεβαίωσε πως το Super Smash Bros. Ultimate πλέον είναι επίσημα το Fighting με τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία των video games. Μεγάλο ορόσημο για την Nintendo, αφού όχι μόνο το game είναι λιγότερο από 12 μηνών, αλλά και κυκλοφορεί αποκλειστικά για Nintendo Switch κάτι που περιορίζει και τον αριθμό των αντιτύπων.

Πρόσφατα η Nintendo επιβεβαίωσε ότι το Super Smash Bros. Ultimate έχει πουλήσει περισσότερα από 15.7 εκατομμύρια αντίτυπα, ξεπερνώντας το ρεκόρ του προηγούμενου Fighting με τις καλύτερες πωλήσεις, του Street Fighter II. Το ρεκόρ του Street Fighter II ήταν με 15.5 εκατομμύρια πωλήσεις από την κυκλοφορία του στα 90’s. Άρα η νίκη αυτή της Nintendo είναι τεράστια και μας δείχνει πως το Fighting genre δεν έχει πεθάνει.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification