Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dark Souls ΙΙ

08 Apr 2012 12:27 - 17 Nov 2014 16:02 #106620 by eliminator
Dark Souls 2 was created by eliminator


Η σειρά όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί.

Το Dark Souls είναι ένα Action RPG που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από την Namco Bandai Games κι αποτελεί τον πνευματικό διάδοχό του εξαιρετικού Demon’s Souls. Δημιουργός των δύο παραπάνω τίτλων είναι η From Software, η οποία στο παρελθόν μας έχει προσφέρει αρκετά Role-Playing games όπως την σειρά King’s Field για το PSX και το PS2, αλλά και αξιόλογα Action-Adventures όπως τα Otogi: Myth of Demons και Otogi 2: Immortal Warriors για το Xbox.

Τόσο το Dark Souls όσο και το Demon’s Souls απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από reviewers σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα λατρευτήκαν από τους σκληροπυρηνικούς παίχτες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα δύο παιχνίδια να γνωρίσουν σημαντική εμπορική επιτυχία αφού το καθένα ξεχωριστά έχει ξεπεράσει τo ένα εκατομμύριο πωλήσεις. Τα εντυπωσιακά αυτά νούμερα δίνουν στην εταιρία την ώθηση ώστε να κινηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο σε ευρύτερες αγορές, αφού μέχρι πρόσφατα τα προϊόντα της απευθύνονταν αποκλειστικά σε core gamers.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη των Masanori Takeuchi και Eiichi Nakajima (επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της From Software και διευθυντής παραγωγής αντίστοιχα) στο Gametrailers , τέθηκε η ερώτηση για το αν θα συνεχιστεί η σειρά. Ο Takeuchi ήταν κατηγορηματικός πως η σειρά θα συνεχιστεί, ενώ παράλληλα δήλωσε πως οι developers της εταιρίας είναι “ερωτευμένοι” με τα Dark fantasy Action RPG και θα συνεχίσουν να δημιουργούν τίτλους παρόμοιου ύφους.



Όπως είναι φυσικό, έγινε αναφορά και στην αναμενόμενη μεταφορά του Dark Souls στα PC . Οι Ιάπωνες developers είπαν πως είναι ενήμεροι όσον αφορά τις απαιτήσεις του κοινού, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι στο χέρι τους αφού την ευθύνη την έχει αποκλειστικά η εκδότρια εταιρία Namco Bandai. Ο Takeuchi αποκάλυψε πως η From Software σκέπτεται πολύ σοβαρά να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στα smart phones αλλά και στα tablets. Σύμφωνα με τον Nakajima, η ιαπωνική εταιρία είναι θετική στο ενδεχόμενο να εργαστεί ακόμα και με το Nintendo 3DS αλλά και το PS Vita.

Σε ερώτηση που τέθηκε στους δύο developers σχετικά με το τι περιμένουν από τη νέα γενιά κονσολών, η απάντηση ήταν ότι ελπίζουν σε μεγαλύτερες networking δυνατότητες, ώστε να ενσωματωθούν περισσότερα multiplayer στοιχεία πέρα από το co-op ή το PvP. Η παραπάνω δήλωση ήταν αναμενόμενη εάν αναλογιστεί κανείς τις καινοτομίες που εισήγαγε το Demon’s Souls όσον αφορά το online κομμάτι του.


Παντελής Δασκαλέλος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2012 23:49 #114833 by Φώτης
Replied by Φώτης on topic Dark Souls ΙΙ
Περιμένουμε με αδημονία το νέο Dark Souls,αν και όποτε βγει,για να στοιχειώσει ακόμα μερικά βράδια μας! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2012 20:22 #116543 by Παντελής Δασκαλέλος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2013 14:40 #122747 by Βασίλης Καμακάρης
Gameplay video του Dark Souls II




Βελτιωμένο και με πολλά νέα στοιχεία.


Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2013 15:09 #122749 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ ένα στοιχείο περιμένω να προστεθεί, να βάλουν επιτέλους pause στο παιχνίδι. Έλεος δεν νομίζω ότι γίνεται λιγότερο hardcore το game αμά μπορείς να κάνεις παύση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2013 19:03 #122920 by Κώστας Λάβαρης
Το εξώφυλλο του Dark Souls 2



Με έντονες αποχρώσεις του γκρι.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Apr 2013 12:04 #123116 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE με σχόλια σχετικά με το τρέιλερ] Το Dark Souls ΙΙ είναι γνήσιο sequel και όχι πνευματικός διάδοχος του πρώτου μέρους, καθώς το σενάριο καθώς και η τοποθεσία δεν επιβεβαιώθηκε ότι θα διαδραματίζεται στο Lordran. Ο χαρακτήρας σας θα είναι ένας undead που προσπαθεί να βρει θεραπεία για κάποια κατάρα που τον βαρύνει.

Προκειμένου να επιβιώσετε λοιπόν σε όλο αυτό το σκοτάδι, εμφανίζεται μια νέα λειτουργία, η ανάφλεξη πυρσών που θα βοηθήσει κατά πολύ την εξερεύνηση. Ο Τanimura υπόσχεται πως η επένδυση χρόνου που θα κάνετε παίζοντας το παιχνίδι θα σας αποφέρει μια ακόμα πιο συναισθηματική, πιο προσωπική εμπειρία που θα είναι ταυτόχρονα πιο ρεαλιστική. Χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης του Dark Souls II αναφέρει πως θέλει οι παίκτες να είναι στρεσαρισμένοι, νευρικοί όταν παίζουν, αλλά και προσεκτικοί σε κάθε γωνία του περιβάλλοντος.

[center:3u9e5dmi][youtube:3u9e5dmi]
[/youtube:3u9e5dmi][/center:3u9e5dmi]
Το A.I. των έχθρων φαίνεται να έχει βελτιωθεί αισθητά. Προσπαθούν να σας περικυκλώσουν και κάνουν αιφνιδιαστικές επιθέσεις, κρυμμένοι στο σκοτάδι. Τα physics έχουν βελτιωθεί ενώ το περιβάλλον καταστρέφεται πολύ πιο ρεαλιστικά. Οι αντιδράσεις των εχθρών σας θα ποικίλουν ανάλογα με πως τους επιτίθεστε καθώς και με τι όπλα τούς τραυματίζετε.

Κάποια πράγματα παρέμειναν σταθερά. Τα bonfires και το open world στοιχείο επιστρέφουν όπως και η επιλογή μεταξύ πολλών εναλλακτικών διαδρομών και βεβαίως η απίστευτη αίσθηση επιτυχίας και επιβράβευσης που νιώθετε όταν ολοκληρώνεται μια πίστα ή ανακαλύπτετε το αδύναμο σημείο ενός δύσκολου boss. Ένα νέο αντικείμενο κάνει την εμφάνιση του ονόματι magic stone. Σύμφωνα με τον Tanimura θα χρησιμοποιηθεί από τους παίκτες πολλές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα αποτελέσει κλειδί για το ξεκλείδωμα μονοπατιών όπως φαίνεται στο βίντεο, ενώ ίσως να του προστεθούν και άλλες χρήσεις στην πορεία.

Τελικά σχόλια
Προς το τέλος της παρουσίασης, ο χαρακτήρας φτάνει σε μια περιοχή που μοιάζει υπερβολικά πολύ με το Painted world of Ariamis του Dark Souls. Είναι πλέον μια ηλιόλουστη περιοχή με εκατοντάδες δράκους να πετούν πάνω απ τον επιβλητικό πύργο καθώς και γύρω από την χαρακτηριστική γέφυρα, όπου και θα...πεθάνετε με συνοπτικές διαδικασίες.

Τα νέα είναι ενθαρρυντικά, μιας και το Dark Souls II μοιάζει να πατά στα σωστά βήματα που έθεσαν οι προκάτοχοί του. Πηγαίνοντας άλλη μια φορά κόντρα στους νόμους της αγοράς, προσφέροντας υψηλό δείκτη δυσκολίας σε σημείο διαστροφής, που όμως συμβάλλει στην (απίστευτη ομολογουμένως) αίσθηση επιβράβευσης που νιώθετε αργότερα, φαίνεται πως σε λίγο καιρό θα έχουμε ακόμα ένα άριστο ποιοτικά παιχνίδι της σειράς

Το Dark Souls II αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360 μέσα στο 2014, ενώ ενδέχεται να το δούμε μελλοντικά και σε κονσόλες της όγδοης γενιάς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2013 11:44 #124497 by Παντελής Δασκαλέλος
Είδα χθες μια καταχώρηση του παιχνιδιού στο Zavvi για κυκλοφορία τον Ιούλιο. Λέτε να σκάσει η βόμβα στη Ε3; Με δεδομένο ότι μέσα στο 2014 θα έχουμε σίγουρα PS4 και Xbox One, ποιο το νόημα να το κυκλοφορήσει η From Software για PS3 και Xbox 360 το 2014 όπως υποστηρίζει;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2013 15:27 #124965 by Κώστας Λάβαρης
[UPDATE 3/6/2013] Σύμφωνα με μια διαφημιστική αφίσα στον χώρο του LA Convention Center, το οποίο για ακόμη μια χρόνια θα στεγάσει την Ε3, το Dark Souls 2 θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάρτιο. Εν τω μεταξύ, η Namco Bandai Games επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί ότι ο διάδοχος του Dark Souls θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον Μάρτιο του 2014. Η νέα δημιουργία της From Software αναπτύσσεται για PC, PS3 και Xbox 360, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενη μεταφορά της στις next gen κονσόλες.



Το Dark Souls 2 θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2014 για PC, PS3 και Xbox 360.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2013 21:31 #125640 by Κώστας Λάβαρης
[UPDATE 10/6/2013] Στην πρόσφατη press conference της Microsoft στα πλαίσια της E3 η Namco Bandai Games παρουσίασε ένα ακόμη τρέιλερ για το επερχόμενο Action RPG της From Software.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[youtube:mt5sqd5z]
[/youtube:mt5sqd5z]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification