Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Microsoft: "Έμφαση σε single-player games", πρόσληψη στελεχών του God of War

Microsoft: "Έμφαση σε single-player games", πρόσληψη στελεχών του God of War

Saturday, 17 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ec/e0/db/1154858325jpg0-33-1566065188.jpg
 

Microsoft: "Έμφαση σε single-player games", πρόσληψη στελεχών του God of War

Θα δοθεί επίσης βάση σε υψηλά fps.

 

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, υποσχέθηκε ότι στο εξής "η Microsoft θα αναπτύσσει περισσότερα single-player games για τις κονσόλες της". Αυτό φαίνεται άλλωστε από τις άφθονες εξαγορές εταιρειών ανάπτυξης που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο.

Στην εταιρεία ανάπτυξης The Initiative προσλήφθηκαν επίσης οι level designers Ian Miller, Kai Zheng, Chris O’Neill και Ray Yeomans, οι οποίοι εργάστηκαν στη Sony Santa Monica για το God of War. Επιπλέον, η The Initiative προσέλαβε και τον Robert Ryan, Senior Designer της Naughty Dog, αλλά και τον σκηνοθέτη της σειράς Tomb Raider, Daniel Neuburger, όπως επίσης και τον Brian Westergaard, Managing Producer του God of War. Η The Initiative κρατάει ακόμη κλειστά τα χαρτιά της για το τι ετοιμάζει. Πιθανόν να δούμε ένα Action-Adventure τρίτου προσώπου.

 

 

 

Συν τις άλλοις, ο Phil Spencer δήλωσε ότι η Microsoft δίνει πλέον μεγαλύτερη έμφαση στα frames κάθε παιχνιδιού σε σχέση με τα γραφικά του.

Όλα αυτά εν αναμονή της press conference της Microsoft στην Gamescom 2019, η οποία θα διεξαχθεί αυτή την Δευτέρα.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 18/08/2019 17:50
Για να δούμε που το πάει λοιπόν η MS, μιας και δεν έχει πια τη πολυτέλεια αλλά ούτε και περιθώρια για τα λάθη του παρελθόντος!!
Notification