O Will Smith επενδύει στην εταιρεία eSports Gen.G

Hot
O Will Smith επενδύει στην εταιρεία eSports Gen.G

O Will Smith επενδύει στην εταιρεία eSports Gen.G

Συμμετέχει σε μια χρηματοδότηση συνολικού ύψους 46 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ηθοποιός Will Smith συμμετέχει σε μια επένδυση συνολικού ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία eSports Gen.G.

Σύμφωνα με το GamesIndustry, η χρηματοδότηση γίνεται μέσω της εταιρείας Dreamers Fund την οποία ίδρυσε ο Smith μαζί με τον ιάπωνα ποδοσφαιριστή Keisuke Honda. Πέρα από αυτούς τους δύο, στην επένδυση συνέβαλλαν οι Dennis Wong, Michael Zeisser και David Rogier. Οι Smith και Honda δήλωσαν διατεθημένοι να βοηθήσουν τον σύμβουλο προώθησης της Gen.G, Chris Bosh με "τις δημιουργικές και διαφημιστικές προσπάθειες της οργάνωσης".

O Honda δήλωσε ότι "τα eSports δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένα στην Ιαπωνία, αλλά βλέπουμε μεγάλη ανάπτυξη και εδώ και παγκοσμίως, κάτι που είναι πολύ θετικό. Αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην Gen.G λόγω της απίστευτής τους ομάδας και του οράματός τους να ηγηθούν του τομέα αυτού. Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε την Gen.G να ενισχύσει την βιομηχανία των eSports παγκοσμίως".

Η Gen.G ("Generation Gaming") ιδρύθηκε το 2017 ως KSV eSports, αλλά άλλαξε όνομα πέρσι προκειμένου να "γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση". Η εταιρεία δημιούργησε την ομάδα Overwatch "Seoul Dynasty" και επιπλέον διαθέτει επαγγελματικές ομάδες που αγωνίζονται αρκετά games, όπως τα League of Legends, PUBG, Fortnite και Apex Legends.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίξτε μαζί μας Apex Legends. Δηλώστε το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 19/04/2019 22:13
Αρκετές διασημότητες βλεπω τον τελευταίο καιρο να στρέφουν το βλεμα τους προς το Gaming.
Notification