Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Games: Ειδήσεις, φήμες, γενική κουβέντα' στο φόρουμ. yesterday

Φήμη: Έρχεται και άλλο remake του Resident Evil
Πιθανόν να κυκλοφορήσει το 2022.

url]
Μετά τη πρόσφατη κυκλοφορία του Resident Evil 3 remake, φαίνεται πως η Capcom έχει βάλει στα σκαριά και άλλο remake από τη σειρά Resident Evil. Η εταιρία ανάπτυξης που το έχει αναλάβει φέρεται να έχει δουλέψει και στο Resident Evil 3 remake.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές έχει ήδη ξεκινήσει η ανάπτυξη ενός νέου remake του Resident Evil, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε σε ποια εταιρία ανάπτυξης έχει ανατεθεί το παιχνίδι. Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγ ο για εταιρία ανάπτυξης που έχει δουλέψει στη συγκεκριμένη σειρά στο παρελθόν και ότι δεν πρόκειται για κάποιο remake των παλιότερων τίτλων Dino Crysis ή Resident Evil: Veronica X. Δεδομένου ότι το πιθανό έτος κυκλοφορίας είναι το 2022, φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Doom 2 (2018)' στο φόρουμ. yesterday

Doom Eternal: Speedrunner το τερμάτισε σε 40 λεπτά
Εκμεταλλεύτηκε απίστευτα glitches!

Ο speedrunner Distortion 2 κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο. Να τερματίσει το DOOM Eternal σε 40 λεπτά εκμεταλλευόμενος απίστευτα glitches!

Δείτε το βίντεο και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.
youtu.be/b7-nfN8OjhE

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Fortnite' στο φόρουμ. yesterday

Αμερικανός έφηβος έπαιζε Fortnite τα ξημερώματα και έκανε τόσο θόρυβο που εισέβαλε η αστυνομία
Εν μέσω καραντίνας.
fortnite-22-1585594239.jpg
Οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε λιγάκι παραπάνω φασαρία παίζοντας games. Ένας έφηβος όμως στο Pueblo των Ηνωμένων Πολιτειών έφτασε σε σημείο να κάνει τόσο θόρυβο που χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας.

Γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα λοιπόν, η αστυνομία του Pueblo δέχτηκε καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Όταν έφτασε στο σημείο ήταν προφανές ότι κάποιος έχει διοργανώσει πάρτι δεδομένης της φασαρίας που επικρατούσε, κάτι που πλέον απαγορεύεται δεδομένων των μέτρων για το περιορισμό του κορωνοιού. Χτυπώντας το κουδούνι του σπιτιού λοιπόν την πόρτα άνοιξε ένας έφηβος, χωρίς να φαίνεται να υπάρχει υποψία για κάποιο πάρτι. Προς έκπληξη των αστυνομικών όλη αυτή η φασαρία πήγαζε από ένα και μόνο άτομο που απλά έπαιζε Fortnite όπως τους εξήγησε, ο οποίος μάλιστα δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι φώναζε τόσο και συμμορφώθηκε άμεσα στις παρατηρήσεις που του έγιναν.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch' στο φόρουμ. yesterday

Το Valorant αποκτά closed beta
Ξεκινά στις 7 Απριλίου.


Το νέο competitive FPS από την Riot Games θα βρίσκεται σε closed beta στην οποία θα έχουν πρόσβαση συγκεκριμένος αριθμός παικτών. Θα ξεκινήσει στις 7 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμη για Ευρώπη, Καναδά, Ρωσία, Τουρκία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η εταιρία ανάπτυξης δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δοκιμάσουν το παιχνίδι, αν και μόνο όσοι βρίσκονται στις παραπάνω τοποθεσίες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Το αν η closed beta θα γίνει αργότερα διαθέσιμη και σε άλλες περιοχές θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις σχετικά με τον ιό COVID-19, όπως δήλωσε η Riot σε δελτίο τύπου.
youtu.be/g8amyzDHOKw

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή δημιουργώντας ένα Riot account και αμέσως μετά να κάνετε link το λογαριασμό σας με αυτόν του Twitch. Όταν ενεργοποιηθεί η closed beta θα πρέπει να βρείτε συγκεκριμένα streams του Valorant στο Twitch για να σας δωθεί άδεια για πρόσβαση. Αν και δεν έχει επισημοποιηθεί η ακριβής διάρκεια της closed beta, γνωρίζουμε πως η Riot Games στοχεύει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι το καλοκαίρι, κάτι το οποίο βέβαια θα εξαρτηθεί και από το feedback που θα λάβουν από το community.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Doom 2 (2018)' στο φόρουμ. yesterday

Το Doom Eternal υποστηρίζει third-person mode
Η λειτουργία βρέθηκε από το community του παιχνιδιού.

bpddcodVMfQRrD4KPybDbE-71-1585588501.jpg
Το community του Doom Eternal "ξεθάβει" όλο και περισσότερες κρυμμένες λειτουργίες του παιχνιδιού με τη βοήθεια των cheat engines και εντολών στο console.

Μετά την ανακάλυψη του πιστολιού που υπήρχε στο προκάτοχο του παιχνιδιού Doom 2016, το community δεν άργησε να βρει το third person mode κρυμμένο στο κώδικα του Doom Eternal, και να καταστήσει την λειτουργία αυτή playable.
youtu.be/LCGcBi5T22c
Η ύπαρξη της συγκεκριμένης λειτουργίας οφείλεται κυρίως στο Battlemode, το καινούριο multiplayer mode του παιχνιδιού για τις ανάγκες του οποίου η εταιρία ανάπτυξης έπρεπε να κάνει render πολλές από τις κινήσεις του Slayer σε τρίτο πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Plague INC Evolved' στο φόρουμ. yesterday

Το Plague Inc. αποκτά νέο mode με καταπολέμηση πανδημίας
Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

plague-inc-65-1585588256.jpg
Η εταιρία ανάπτυξης Ndemic Creations ανακοίνωσε πως αναπτύσσει ένα καινούργιο mode για το Plague Inc. στο οποίο στόχος σας θα είναι η καταπολέμηση μιας πανδημίας, αντί για τη δημιουργία της.

Ο ιδρυτής της Ndemic Creations και δημιουργός του Plague Inc, James Vaughan, δήλωσε: "Πριν από οκτώ χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο πραγματικός κόσμος θα έμοιαζε με αυτόν του Plague Inc. ή ότι θα βοηθούσε τους παίκτες να περάσουν μια πραγματική πανδημία. Είμαστε περήφανοι που βοηθάμε το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στη προσπάθειά του για τη καταπολέμηση του COVID-19."

Σε συνεργασία λοιπόν με τον παραπάνω οργανισμό στους παίκτες θα ανατεθούν αρμοδιότητες αναχαίτισης ενός ιού, με ενέργειες που περιλαμβάνουν την ιατρική φροντίδα και οργάνωση μιας καραντίνας και κοινωνικού αποκλεισμού, φαινόμενα που συμβαίνουν και στη πραγματικότητα στα πλαίσια της αναχαίτισης του COVID-19. Ο James Vaughan ανέπτυξε το σκεπτικό του πίσω από την ανάπτυξη του νέου mode λέγοντας: "Καθώς κανονίζαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη δωρεά που θα κάναμε στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας , μας ζητήθηκε αρκετές φορές να αναπτύξουμε ένα mode στο οποίο οι παίκτες θα σταματούν μια πανδημία, ευαισθητοποιώντας έτσι τη κοινότητα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα."

Το νέο mode θα διατεθεί δωρεάν για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού, αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες' στο φόρουμ. yesterday

Ο Gabe Newell υπήρξε gold farmer στο World of Warcraft
Έβγαζε 20 δολάρια την ώρα.


Ο ιδιοκτήτης της Valve Gabe Newell δούλευε παλιότερα ως gold farmer στο World of Warcraft όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, ενώ ταυτόχρονα ανέπτυσσε την πρώτη μορφή του Steam Workshop.

Ο Gabe Newell δήλωσε: "Πάντα είχαμε στο μυαλό μας τα games ως έναν τρόπο ψυχαγωγίας πριν ξεκινήσουμε να τα θεωρούμε μια παραγωγική μέθοδο χρημάτων. Στα πλαίσια αυτής της θεωρίας αποφάσισα να γίνω gold farmer στο World of Warcraft για κάποιο καιρό. Έβγαζα 20 δολάρια την ώρα, ένα πολύ σεβαστό ποσό για οποιονδήποτε άσχετα με το που ζούσε. Εκείνη τη χρονική στιγμή δώσαμε βάση στο Steam Workshop και αρχίσαμε να θεωρούμε όλους τους χρήστες ως πιθανούς content creators."
youtu.be/DPt6QBaqwyM
Ο Gabe Newell ανέπτυξε το σκεπτικό του περαιτέρω λέγοντας: "Παλιότερα υπήρξε περιστατικό με γονείς να μας τηλεφωνούν νομίζοντας ότι δίνουμε στα παιδιά τους ναρκωτικά. Αυτό που συνέβαινε στη πραγματικότητα ήταν ότι το PayPal τους ειδοποιούσε πως το χρηματικό όριο του λογαριασμού είχε ολοκληρωθεί για το μήνα, με την υπόνοια ότι πουλάν κλεμμένα αγαθά ή ναρκωτικά μιας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος εξήγησης αυτού του φαινομένου. Τους απαντούσα ότι ο γιος τους απλά φτιάχνει items για το workshop του Team Fortress, με τα κέρδη του να φτάνουν μέχρι και τις πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια ετησίως. Με την επιτυχία του Steam Workshop αρχίσαμε να θεωρούμε τα games ως μια πλατφόρμα στην οποία κάποιος μπορεί να βγάλει χρήματα, μια απόφαση που επηρέασε τους τρόπους ανάπτυξης των μελλοντικών μας games."

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Κορωνοϊός/Kορονoϊός: H επικίνδυνη επιδημία' στο φόρουμ. yesterday

Στην Αγγλία αστυνομία σταμάτησε άντρα γιατί έπαιζε Pokemon Go ενώ οδηγούσε υπό καραντίνα
Μόνο οι απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις.

pokemondrive-100-1585577547.jpg
Η αστυνομία έγραψε έναν άντρα ο οποίος οδηγούσε και έπαιζε Pokemon Go στην Αγγλία, ενώ βρίσκεται σε lockdown λόγω κορωνοϊού.

Όταν ερωτήθηκε από την αστυνομία τον λόγο που κινούταν με το αυτοκίνητο, ο άντρας είπε στους αστυνόμους ότι βγήκε να πιάσει μερικά pokemon. Στην συνέχεια οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον άντρα αυτό πως το να πιάνεις pokemon “δεν είναι αναγκαία μετακίνηση”. Το Pokemon Go φυσικά είναι σχεδιασμένο για να παίζετε ενώ περπατάτε, όμως κάποιοι οδηγούν και παίζουν για να καλύψουν μεγαλύτερες αποστάσεις.

Officers on patrol have stopped a vehicle on the #Stevenge Leisure Park. The driver explained he was in the area playing #PokemonGO.

Pokemon GO is NOT essential travel and has been directed home under the new legislation.#StayAtHomeAndStaySafe #COVID19 #Lockdown

— Stevenage Police (@StevenagePolice) March 29, 2020

Και παρόλο που επιτρέπονται οι περίπατοι και η άθληση, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε πως οι μετακινήσεις πρέπει να περιοριστούν στις “απολύτως απαραίτητες”. Μάλλον ο κύριος το θεώρησε αναγκαίο να πιάσει κανένα σπάνιο pokemon.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: Modern Warfare 2' στο φόρουμ. yesterday

Φήμη: Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered
Διέρρευσε το τρέιλερ.

call-of-duty-modern-warfare-2-remastered-main-67-1585335859.jpg
Οι φήμες περί κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare 2 Remaster τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει.

Μετά την ανακοίνωση διαφόρων data miners ότι βρήκαν assets που υποδείκνυαν την ύπαρξή ενός Call of Duty: Modern Warfare 2 Remaster, οι φήμες οργίασαν, με μερικούς να λένε ότι θα κυκλοφορήσει αύριο στο PS4. Αν και αυτό δεν είναι αρκετό, διέρρευσε το τρέιλερ ανακοίνωσης.

Μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ

Το τρέιλερ τελειώνει με την φράση “Available Now”, το οποίο κάνει ακόμα πιο πιθανή την κυκλοφορία του αύριο.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Resident Evil 3 HD Remake' στο φόρουμ. yesterday

Resident Evil 3 Remake Mod δίνει στον Nemesis καλοκαιρινό σώμα
Κάποιος έκανε κάμψεις στην καραντίνα.

Η κοινότητα του Resident Evil 3 ξεκίνησε από τώρα να βλέπει τα διάφορα mods, λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Το συγκεκριμένο mod δίνει στον Nemesis ένα σφιχτό speedo με το λογότυπο της Umbrella Corporation. Στο mod, που δημιουργήθηκε από τον Marcos, βλέπουμε τον Nemesis φέτες, με σώμα φτιαγμένο από καραντίνα και έτοιμο για το καλοκαίρι. Δεν αλλάζει κάτι όσο αφορά το gameplay, μόνο την αμφίεση του Nemesis.
youtu.be/hNaVifceASU

Το Resident Evil 3 Remake θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Πωλήσεις σε games και κονσόλες' στο φόρουμ. yesterday

UK Charts Top 10: 23/3-28/3/20
Τα Call of Duty και FIFA ξανά στην κορυφή.
codcharts-90-1585571683.jpg
Επιστρέψαμε στα συνηθισμένα αυτή την εβδομάδα με τα UK Charts Top 10.

Το Call of Duty: Modern Warfare βρίσκεται στην κορυφή, ενώ το DOOM Eternal από δεύτερο έπεσε στην τέταρτη θέση. Στην δεύτερη θέση μετακινήθηκε το FIFA 20, το αγαπημένο Sport των βρετανών, ενώ το Animal Crossing που είχε κατακτήσει την πρωτιά την προηγούμενη εβδομάδα έπεσε στην τρίτη θέση.

Αναλυτικά το Top 10 για την εβδομάδα 23-28/3 έχει ως εξής:

1. Call of Duty: Modern Warfare
2. FIFA 20
3. Animal Crossing: New Horizons
4. DOOM Eternal
5. Forza Horizon 4
6. Grand Theft Auto V
7. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
8. Crash Team Racing Nitro-Fueled
9. Spyro: Reignited Trilogy
10. Red Dead Redemption 2

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Φήμη: Garry's Mod 2' στο φόρουμ. yesterday

Φήμη για Garry's Mod 2
Με την χρήση του καινούργιου Source 2 engine.
garrysmod2-82-1585567563.jpg
Ο Garry Newman, δημιουργός του Garry’s Mod, μέσω δημοσίευσης ενός meme στο Twitter, έκανε tease την ανάπτυξη ενός sequel.

Με την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx, το VR-exclusive της Valve, κυκλοφόρησε και μια updated Source 2 μηχανή γραφικών. Από gameplay που είδαμε το Alyx, παρατηρούμε ότι η updated έκδοση είναι παρόμοια με την παλιά, με πολύ καλύτερα γραφικά και καλύτερα ragdoll physics. Φαίνεται πως ο δημιουργός του Garry’s Mod εμπνεύστηκε από αυτό και ίσως χρησιμοποιήσει την updated μηχανή γραφικών για να αναπτύξει το sequel.


Το Gmod είχε κυκλοφορήσει το 2004 ως ένα απλό mod, το οποίο αργότερα το 2006 κυκλοφόρησε ως standalone το οποίο είχε εκδώσει η ίδια η Valve. Είναι ένα sandbox playground το οποίο έχει γίνει διάσημο για τα physics του, καθώς και τα διάφορα minigames που έχουν φτιάξει με αυτό οι παίκτες.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Final Fantasy VII' στο φόρουμ. yesterday

Final Fantasy VII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Δεν θα υπάρξει καθυστέρηση στα φυσικά αντίτυπα.

final-fantasy-7-remake-22-1558175161.jpg
Η Square Enix δούλεψε αρκετά σκληρά ώστε τα φυσικά αντίτυπα του Final Fantasy VII Remake να κυκλοφορήσουν χωρίς καθυστέρηση.

Η εκδότρια εταιρία του Final Fantasy VII Remake, η Square Enix, που προηγουμένως είχε ανακοινώσει ότι ίσως τα φυσικά αντίτυπα να καθυστερήσουν λόγω του κορωνοϊού, βρήκε την λύση. Η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα ότι τα φυσικά αντίτυπα για Ευρώπη και Αυστραλία έχουν αποσταλεί νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Η Square Enix ελπίζει ότι τα αντίτυπα αυτά θα φτάσουν στους fans την ημέρα του λανσαρίσματος, όμως αναγνωρίζει τον κίνδυνο μερικοί να το αποκτήσουν πριν το παγκόσμιο λανσάρισμα και τους προτρέπει να μην κάνουν spoil στους υπόλοιπους.


To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου για το PS4, ενώ η έκδοση για PC ανακοινώθηκε για περίπου ένα χρόνο μετά.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Κορωνοϊός/Kορονoϊός: H επικίνδυνη επιδημία' στο φόρουμ. yesterday

Η Microsoft δηλώνει αύξηση 775% στην χρήση των cloud υπηρεσιών της λόγω του κορωνοϊού
Το Xbox Live στα όρια.

microsoftdown-78-1585563993.jpg
Η ζήτηση για cloud services της Microsoft έχει αυξηθεί ραγδαία λόγω του κορωνοϊού.

Η εταιρία επιβεβαίωσε μια αύξηση 775% σε “περιοχές οι οποίες βρίσκονται σε γενικό lockdown,” με spikes σε διάφορες υπηρεσίες της Microsoft, από Xbox Live μέχρι και στο Microsoft Teams. “Όπως επισημαίνουν οι υγειονομικές αρχές, η αποστάσεις ασφαλείας είναι εξαιρετικά σημαντικές για την καταπολέμηση του ιού. Εμείς παρατηρήσαμε την αυξημένη χρήση σε υπηρεσίες που υποστηρίζουν την αποστασιοποίηση από την κοινωνία, όπως το Microsoft Teams, Virtual Desktop και Power BI,” έγραφε μια δημοσίευση στο blog του Microsoft Azure.

Επιβλέπουμε ενεργά τις υπηρεσίες Xbox Live , για να βεβαιωθούμε ότι τις βελτιστοποιούμε για τις ανάγκες των gamers παγκοσμίως,” συνέχιζε η δημοσίευση. “Ταυτόχρονα, λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για να προετοιμαστούμε για περιόδους υψηλής χρήσης, όπως το να παίρνουμε συνετές αποφάσεις μαζί με τους συναδέλφους μας, ώστε να κυκλοφορούν τα game updates σε off-peak ώρες.”

“Προσωρινά απενεργοποιήσαμε τις δυνατότητες upload custom gamerpics, club pics και club backgrounds.” Οι ήδη υπάρχουσες Xbox gamerpics θα δουλεύουν, όμως η Microsoft ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί τον αυξημένο φόρτο.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Xbox Game Pass' στο φόρουμ. yesterday

Το NieR: Automata έρχεται στο Xbox Game Pass
Μαζί με όλα τα DLC.

nier-62-1585559161.jpg
Ένα από τα πιο αγαπητά games του 2017 θα προστεθεί σύντομα στην συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, το Xbox Game Pass.

Το NieR: Automata Become As Gods edition, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα DLC του PS4, θα προστεθεί στο Xbox Game Pass στις 2 Απριλίου. Το Nier: Automata θα είναι διαθέσιμο μόνο για του συνδρομητές του Xbox Game Pass στις κονσόλες, άρα οι συνδρομητές που παίζουν σε PC δεν θα το χαρούν.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification