Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

12 Nov 2014 16:44
Μπες απο υπολογιστή στο PS store ,και θα τα βρεισ
12 Nov 2014 15:41
Καλησπέρα παιδιά, θέλω τη βοήθειά σας. Μολις εκανα λογαριασμο στο sony entairtenment network και μου εχουν στειλει το registration confirmation αλλα οταν παταω στη σελιδα δεν μου τη φορτωνει... Το δοκιμασα απο 2 υπολογιστες στο ιδιο δικτυο αλλα σε κανεναν δεν μου τη φόρτωνε. Τελικα το εκανα απτο κινητο(διαφορετικη συνδεση). Τώρα απτον υπολογιστήμπορώ να μπαινω στη store.sonyentertainmentnetwork.com mου την ανοιγει κανονικά, ενώ στη account.sonyentertainmentnetwork.com δεν μου τη φορτώνει. Πως μπορώ να το φτιάξω;
12 Nov 2014 08:25
πωπω ποσα χιλιόμετρα εκανα με το στρογγυλοφαναρο το Celica.Τι ωραια χρονια
11 Nov 2014 17:11
Playstation 3(σε μαύρο χρώμα) σε άριστη κατάσταση με 2 χειριστήρια (μαύρο-άσπρο το οποίο είναι καινούργιο) ΗDMI και με παχνιδια (LAST OF US,GTA V,PES 2014,KILL ZONE 2,ASSASIN GREED 3,MOTOR TRAFIC) Η τιμή είναι στα 200 ευρώ..αρκετά καλή στη κατάσταση που είναι η κονσόλα και με HDMI+χειριστήρια (το μόνο κακό είναι το 1 χειριστήριο το μαύρο που μερικές φορές κολαει άλλα άμα το κάνετε επανεκκίνηση λειτουργη κανονικά το άλλο χειριστήριο το άσπρο είναι κομπλέ αφού όπως είπα και παραπάνω είναι καινούργιο ) (Χίλια συγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών )
10 Nov 2014 12:24 - 05 Jan 2015 14:03
Καλησπέρα σε όλους,πωλούνται ρετρό κονσόλες nes,snes,nintendo 64,gamecube,sega megadrive 1,2,master system 2,game gear,sega saturn,sega dreamcast,gameboy 1,gameboy advance sp,gameboy color,gameboy pocket,
Και απο πιο καινουργιες κονσολες δινοντε,playstation 1 ,xbox 360,nintendo wii,οι κονσολες ειναι ολες σε αριστη λειτουργικη και εμφανησιακη κατασταση,κομπλε με τα καλωδια τους και τα χειρηστηρια τους και παιχνιδια,για τιμες στηλτε π.μ.
09 Nov 2014 11:33
Τα πιο αγαπημενα ειναι στην αρχη
1ο)batman arkham city
2o)batman arkham origins
3o)batman arkham asylum
4o)assassin's creed 2
5o)gta V
6o)assassin's creed black flag
7o)prototype

Nαι,μισω τα open-world....
Περιμενω πως και πως να αγορασω και να παιξω the last of us,ολα τα uncharted,the shadow of the mordor,ac brotherhood,ac revelations(και τον ezio μισω)
07 Nov 2014 17:04 - 08 Nov 2014 17:06
Πωλούνται:
[strike]2 Playstasion 1 SCPH - 9002 σε πολύ καλή κατάσταση με τα καλώδια τους, με 2 χειριστήρια και 2 memory.

Το ένα 25 ευρώ(από ένα χειριστήριο και μια memory)

Πακέτο όλα 40ευρώ.[/strike]

Ένα έμεινε το δίνω 20ευρώ.

Αθήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες Π.Μ
07 Nov 2014 11:20
Θα συμφωνήσω με το Lordwinter ότι το PS Plus αρχίζει και απογοητεύει τους τελευταίους 2-3 μήνες.
Ενώ ήμουνα από τους φανατικούς υποστηρικτές του, πλέον σε κάποια από τα παιχνίδια που κατεβάζω λυπάμαι τα gigabytes που πιάνουν στο δίσκο.

Να ρωτήσω και κάτι επί της ευκαιρίας ?
Ότι "ψωνίζεις" μέσω PS plus μένουν στον λογαριασμό σου (όσο είσαι συνδρομητής). Με αυτή τη λογική "έπαιρνα" και τα games για PS4 παρόλο που δεν έχω ακόμα τη νέα κονσόλα, με σκοπό να υπάρχουν στον λογαριασμό μου και να μπορώ στο μέλλον να τα κατεβάσω στο PS4. Εδώ και 2 μήνες όμως δεν εμφανίζονται πλέον τα games του PS4 στο section του PS Plus με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα "αγοράσω".

Ξέρεις κανείς κάτι γι' αυτό ?
07 Nov 2014 01:10 - 07 Nov 2014 01:11
Η σωστη εκφώνηση δεν υπαρχει ΠΛΕΟΝ τετοιο θεμα γιατι ολοι ξερουμε οτι με την 2.00 ειχε αυτο το προβλημα και μερικα αλλα. B)
06 Nov 2014 20:23
PS4 Firmware Update 2.1

Δεν την αφήνω ποτέ σε Rest αλλά χθες που την ξέχασα μία ώρα μετά επέστρεψε κανονικά. Οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα. :)
06 Nov 2014 19:56
Τι εγινε διορθωθηκε το προβλημα με το rest mode με το νεοτερο firmware 2.01?
05 Nov 2014 17:59
Πωλούνται σε άριστη κατάσταση τα παρακάτω
Playstation 3 (40 Gb) + 1 χειριστήριο, Playstation Eye + Grand Theft Auto 4,Gran Turismo 5,Assasin's Creed 2 , Buzz μαζί με χειριστήρια
Xbox 360 Elite Edition Black + 1 χειριστήριο + Halo 3+Fable 2+Fable 3+Battlefield 3+Gears Of War + Fifa 14 κ.α.
PSP Slim & Lite Piano Black 3004 + Buzz +God f War
02 Nov 2014 20:25
Displaying 5431 - 5445 out of 10575 results.