Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

31 Dec 2014 19:02 - 31 Dec 2014 19:32

Gewrgios1978 wrote: Καλημέρα σας! Έχω ένα PS4 και η απορία μου είναι η εξής: Όταν κατεβάζω από το PSstore 4-5 DLC ταυτόχρονα για ένα παιχνίδι ή ένα update ενός παιχνιδιού και μου λέει "installed", πρέπει να ξεκινάω το παιχνίδι από τα downloads που μου λένε "installed" ή μπορώ να πάω στην αρχική οθόνη του PS4 και να ξεκινήσω το παιχνίδι από την φωτογραφία του παιχνιδιού; Ευχαριστώ!

Οτι κι αν κανεις ειναι το ιδιο.

giorgosk wrote: Αγορά PES 2015 από το PlayStation Store
Καλησπερα το αγόρασα εχθές λόγω του οτι είχε εκπτώσει κ πάω να παίξω σήμερα κ μετά την εισαγωγή του παιχνιδιού αντί να μου βγάλει το κυρίως μενού μου βγάζει να παίξω απευθείας αγώνα (Europe cup real -Sevilla).
Γιατι γίνεται αυτο ,ξέρει κανεις να με βοηθήσει ;

Δεν εχει να κανει με το οτι το αγορασες από το PlayStation Store (προφανως εγκαταστάθηκε το νέο update που ειχε τον συγκεκριμενο αγωνα). Απλα θα πρεπει να τελειώσει ο αγώνας ή να κανεις Quit και θα σου εμφανιστει το κεντρικο μενου.
31 Dec 2014 17:34
Νέα topics για κάθε απορία, καθώς θα είναι ευκολότερο για τα μέλη του Gameworld να ανατρέχουν σε συγκεκριμένο topic, καλό θα ηταν να υπάρχει για κάθε εταιρία ξεχωριστά(Playstation, Xbox κτλ.)
30 Dec 2014 23:19 - 31 Dec 2014 19:32
Αγορά PES 2015 από το PlayStation Store

Καλησπερα το αγόρασα εχθές λόγω του οτι είχε εκπτώσει κ πάω να παίξω σήμερα κ μετά την εισαγωγή του παιχνιδιού αντί να μου βγάλει το κυρίως μενού μου βγάζει να παίξω απευθείας αγώνα (Europe cup real -Sevilla).
Γιατι γίνεται αυτο ,ξέρει κανεις να με βοηθήσει ;
29 Dec 2014 21:43 - 29 Dec 2014 21:44
Το Luftrausers είναι ένα shoot 'em up παιχνίδι της εταιρίας Vlambeer, το οποίο φτιάχτηκε το 2014 και εκδόθηκε από την Devolver Digital για τις κονσόλες PlayStation 3 και Vita, όπως και για τα Linux, OS X, Microsoft Windows και Amazon Fire TV. Κυκλοφόρησε επίσημα στις 18 Μαρτίου του 2014.
Όσον αφορά το gameplay, το Luftrausers είναι ένα shoot 'em up με αεροπλάνα, με την μόνη διαφορά να είναι η κίνηση 360 μοιρών, σε αντίθεση με τα κοινά shoot 'em ups, στα οποία η κίνηση του παίκτη είναι καθορισμένη και δεν μπορεί να την αλλάξει ο ίδιος. Όμως, παρά την ελεύθερη κίνηση, το κύριο όπλο του παίκτη βρίσκεται στο μπροστινό μέρος. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης πρέπει να έχει στο νου του την θέση και την γωνία του αεροπλάνου, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει σωστά τους εχθρούς του. Επίσης, δεν υπάρχει μπάρα ζωής. Η ζωή του παίκτη φαίνεται από έναν κύκλο, ο οποίος βρίσκεται γύρω από το αεροπλάνο και σμικρύνεται όταν το πετούμενο δέχεται ζημιά. Τα αεροπλάνα μπορούν να τροποποιηθούν με δεκάδες συνδυασμούς από μηχανές, όπλα και σκελετούς.
29 Dec 2014 01:55
Μπορείς να συνδεθείς, φίλε μου....
28 Dec 2014 22:12
καλησπερα παιδια 8ελω αν μπορει να μου πει καποιος αν μπορει να συνδε8ει σε PSN με PS4 εχοντας Hellas On Line.τα φιλαρακια με αλλες εταιρειες παιζουνε κανονικα και μονο εγω ζοριζομαι.ενω αν συνδε8ω με το κινητο απο vodafone με βαζει κανονικα μεσα.
28 Dec 2014 19:58 - 28 Dec 2014 20:03
Replied by wavee on topic PC VS Κονσόλες
Διαβαζω τα σχολια σας και σε πολλα δεν συμφωνω ουτε από την μια μερια ουτε από την άλλη.

α) Λετε ότι στους υπολογιστες υπαρχει συμβατοτητα με παλια παιχνίδια ενώ στις κονσόλες όχι. Οκ αλλα ποσες φορες στα pc δεν λυνεται με τιποτα το πρόβλημα και κανουμε κολπα για να παιξει στα καινουρια windows? Ο περισσοτερος κοσμος δεν θελει να κουνησει ουτε το μικρο του δαχτυλακι για να τρεξει το παιχνιδι. Και δεν ξερουν και ολοι κιολας.

β)Από την άλλη η κονσολα οντως είναι πρόβλημα που δεν εχουν συμβατοτητα. Σε αναγκαζουν να εχεις και την προηγουμενη κονσολα στο σαλονι

γ)Οσο αφορα για το σαλονι διαβαζω που λετε ότι και το pc μπορει να συνδεθει με την τηλεοραση. Ναι αλλα είναι το ιδιο ευκολο? Θελω να πω βλέπεις καθαρα? Και επισης θα ειναι μονιμα συνδεδεμενο? Εγω οσες φορες εχω δοκιμασει να συνδεσω τον υπολογιστη με την τηλεοραση καταρχήν είναι βαβρουρα, το κουτι του υπολογιστη είναι ασχημο και το λαπτοπ δεν βολευει αφου δεν συγκρινεται με την κονσολα που είναι μονιμα συνδεδεμενη στην τηλεορηαση., Τα εικονίδια δεν φαιονται καθαρα στην επιφανεια εργασιας, η γραμματοσειρες είναι πολύ μικρες και δεν εκανα καποιο λαθος με την αλαυση. Εβαλα την ανωτερη. Επισης το ποντικι και πληκτρολογιο θελουν επιπεδη επιφανεια. Αρα μονο χειριστηριο σε σαλονι είναι βολικο. Αλλα και παλι τα windows δεν εχουν φτιαχτει καταλληλα για χεισιστηριο. Όταν εισαι στο παιχνιδι οκ, αλλα μεχρι να μπεις στο παιχνιδι, πως θα μπεις? Χρειαζεσαι ποντικι δηλαδή. Επισης πολλα παιχνίδια δεν υποστηριζουν χειριστηριο κυριως τα παλια. Θα μου πειτε ότι το steam big picture είναι καταλληλο για τηλεοαση. Πρεπει να το κατεβασεις όμως και αυτό. Δεν είναι ευκολα προσβασιμο όπως είναι στις κονσόλες. Με το που ανοίξεις την κονσολα είναι ετοιμη για χρηση χωρις να κατεβασεις τιποτα

δ) Οσες φορες εχω παει σε φιλο να να δω υπολογιστη, αν ο άλλος δεν ξερει στον υπολογιστη επικρατει ένα χαος. Προγράμματα στην εκκίνηση, πολλα φορτώματα, σφλαματα, δεν εχουν ενημερωθρι οι drivers, και αλλα πολλα. Λενε πλεον ότι οι drivers ενημερώνονται αυτόματα. Εγω δεν το βλεπω αυτό. Καταρχήν το Windows update δεν είναι τιποτα. Βαζει μονο καποιους driver ισα ισα για να τρεξουν. Από την άλλη αν κατεβασεις το Geme evolves ή κατι τετοιο της AMD οντως κατεβαινουν οι driver. To θεμα είναι ότι παλι πρεπει να ασχοληθείς να το κατεβασεις οποτε παλι δεν είναι καταλληλο για αρχαριους χρηστες. Από την άλλη η κονσολα εχει τοσους περιορισμους που ναι μεν είναι κακο αλλα τουλάχιστον κανεις δεν μπορει να την "κολλησει" και να θελει. Όλα τα αναλαμβανει η κονσολα και εσυ απλα βαζεις το δισκακι.

ε) Οι τιμες των παιχνιδιων οντως στον υπολογιστη είναι 10 ευρω φθηνοτερα. Αυτό το πραγμα με το steam που λετε δεν ισχυει. Δειτε ένα ένα τα παιχνιδι του steam και του πλαισιου πχ και συγκρινεται. Κανενα παιχνιδι δεν είναι ακριβοτερο στα καταστήματα. Τα καινουρια παιχνίδια στο πλαισιο κανουν 50 ενώ στο steam 60. 60 κανουν και στις κονσόλες. Όπως και να εχει 10 ευρω γλιτώνεις στην καλυτερη. Για τις προσφορες που κανουν 3 φορες τον χρονο οκ. Αλλα πολλοι δεν περιμενουν. Αλλωστε εκπτωσεις εχουν και στα καταστήματα αλλα και στα παιχνίδια του PlayStation.

ζ) Λετε ότι οι κονσόλες είναι καλες για τις αποκλειστικότητες. Σε αυτό δεν συμφωνω. Εχω ps3 αλλα θα προτιμουσα όλα τα παιχνίδια να βγαινουν και στους υπολογιστες. Γενικα αυτοτο πραγμα κάθε φορα, η Microsoft εχει άλλες αποκλειστικότητες ενώ η sony εχει άλλες και εκμεταλλευονταθ αθωους που πανε και αγοραζουν και τις 2 κονσόλες για να εχουν ολη την γκαμα παιχνιδιων είναι υπερβολικο. Δεν θα επρεπε να υπαρχει. Είναι ενας λογος που υπερτερει το pc αφου δεν εμπλέκεται καμια εταιρια. Σκεφτειται μετα να φτιαξει κονσολα και η ubisoft και η EA. Όλα θα είναι αποκλειστικότητες. Θα σας αρεσε αυτό.?

η) Τα updates των παιχνιδιων στην κονσολα γινονται και αυτά αυτόματα. Στο pc πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος σε μια υπηρεσια όπως είναι το steam για να κατεβουν αυτόματα. Στην κονσολα δεν εισαι αναγκασμένος να το κατεβασεις το παιχνιδι από το psn για να ενεμερωθει αυτόματα. Ειδικα εγω που δεν αγοραζω ψηφιακα ουτε στο pc θα με βολευε. Θα μου αρεσε δηλαδή να αγορασω ένα παιχνιδι στο Pc σε DVD αλλα να ενημερώνεται αυτόματα όπως γινεται και στην κονσολα.

θ) Λεει ένα παιδι ότι στο Pc θα τον βολευε αν επαιζε Zelda γιατι θα εκανε tab κατι τετοιο πως το ειπε και θα μπορουσε να μπει στο youtube για να δει τον οδηγο. Είναι βολικο γι αυτόν αλλα όπως ειπα και ποιο πανω όταν αγοράζεις ένα παιχνιδι, δεν θες να ασχοληθείς με τετοια. πραγματα. Επομένως για αλλον δεν θα είναι βολικο. Φαντασου ένα μικρο παιδι να παρει υπολογιστη για να παιξει Zelda η οτιδήποτε άλλο. Pc θα πρότεινες σε ένα μικρο παιδι? Εγω μονο που σκέφτομαι ποσα φορματ εχω κανει με πιανει πονοκεφαλο.
26 Dec 2014 15:18 - 26 Dec 2014 15:19
Στο ps1 το Final Fantasy VII
Στο ps2 το Final Fantasy X
Στο ps3 το Final Fantasy XIII
Αφήνω στη φαντασία σας ποιο θα είναι το πρώτο για το ps4.......
26 Dec 2014 14:39 - 10 May 2018 06:31

Σε αυτό το topic μπορούμε να μιλάμε για τα νέα της Naughty Dog που δεν αφορούν συγκεκριμένα games (η συζήτηση για αυτά θα πρέπει να επικεντρωθεί στα ανάλογα topics) αλλά προσλήψεις/απομακρύνσεις στελεχών, documentary videos, άλλες δραστηριότητες της εταιρείας κτλ.

Ιδρύθηκε το 1984, αρχικά ως Jam Software και τα πρώτα της games ήταν το Math Jam (εκπαιδευτικό) και το Ski Crazed για τον Apple II, ενώ ακολούθησε το Dream Zone για Amiga, PC και Apple IIGS το 1987.

Το πρώτο της video game ως Naughty Dog ήρθε το 1989 και ήταν το Keef the Thief επίσης για Amiga, PC και Apple IIGS. Το Rings of Power για Mega Drive το 1991 δεν έλαβε καθόλου καλές κριτικές σε αντίθεση με το Way of the Warrior (δυστυχώς αποκλειστικά για την ακριβή τότε κονσόλα 3DO) που κέρδισε βραβείο για τα καλύτερα animations. Το 1996 έκανε το μεγάλο "μπαμ" με το Crash Bandicoot στο PlayStation. Η συνέχεια γνωστή. Jak and Daxter, Uncharted και The Last of Us.

Δείτε το documentary video για τα 30 χρόνια της εταιρείας. Καλό είναι να παίρνουν παράδειγμα και οι νέοι developers ώστε ποτέ να μην τα παρατούν όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Χρειάστηκαν 12 χρόνια ώστε να φτάσει η εταιρεία στην αναγνώριση δείγμα του ότι τα στελέχη της είχαν αν μη τι άλλο υπομονή και πείσμα!

25 Dec 2014 21:35 - 26 Dec 2014 00:05
PlayStation και Xbox εχουν δεχθει επιθεση απο μια ομαδα χακερ που λεγονται Lizard Squad....
25 Dec 2014 20:59
Έχει κανένας άλλος πρόβλημα να συνδεθεί online?Εμένα μου πετάει error εδώ και μία ώρα.Γενικά η ημέρα είχε θέμα.
21 Dec 2014 21:06
Γεια παιδια.. Μολις τσιμπησα φρεσκο ps4 και εχω τα εξης:

DRIVECLUB
LBP3
TLOU Remastered -> Αυτο θα παει για πουλημα γιατι το εχω παιξει στο ps3
ΝΒΑ 2Κ15

συντομα θα μπει στην συλλογη και FIFA15.

ID: McRenasGR
Displaying 5341 - 5355 out of 10572 results.