Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

10 Mar 2015 00:52
Τα Online Heists θα είναι σύντομα στα χέρια μας!

Συγκεκριμένα, μέσω ενός νέου update (4.8GB για PS4/Xbox One και 1.2GB για PS3/Xbox 360), ορισμένοι παίκτες θα μπορούν να παίξουν τα Online Heists στις κονσόλες τους! Όσον αφορά την Ευρώπη, θα μπορούμε να κατεβάσουμε το update την Τρίτη (για τους χρήστες των Xbox) και την Τετάρτη (για χρήστες των PlayStation). Σίγουρα, όμως, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στο matchmaking, μιας και δεν θα βρίσκονται πολλά άτομα online εξ αρχής! Διαβάστε περισσότερα για το περιεχόμενο του update στη σχετική είδηση!
07 Mar 2015 18:26
Να ταν το μονο προβλημα του ps4 καλα θα ητανε ελα ομως που δεν ειναι.

Π.χ. ποιο πριν αναφερα για το προβλημα με τους φακελους unknown που δειχνει τα save files των παιχνιδιων που δεν ειναι εγκατεστημενα στη κονσολα αν εισαι ofline με τη κονσολα.

Και αλλα πολλα.

Να δω ποτε και αν θα διορθωσουν τιποτα απο αυτα στη sony ποια.

Οπως προειπα και σε αλλο τοπικ καλη χρυση η sony αλλα στο θεμα software & online δεν το εχει οσο ο ανταγωνισμος(Microsoft).
07 Mar 2015 14:31

fits79 wrote: Γνωριζει κανεις γιατι δεν κανει upload ολα μα ολα τα save files που εχεις στη κονσολα σου οταν την βαζεις σε rest mode?

Εννοειτε οτι εχω psn+ συνδρομη και εννοειτε οτι εχω τσεκαρει(Με βαση τις ημερομηνιες του καθε save file) αν κανει upload ολα τα save files ή μερικα και τελικα κανει μερικα οχι ολα.

Περίμενε λίγο το patch 2.5 για να διορθωθεί.
06 Mar 2015 22:48 - 21 Jan 2017 01:26
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!!!

Σας παρουσιάζω όλα τα videos απο consoles και handhelds που παίχτηκαν στην Retrobit 2014 στην 79η ΔΕΘ, με την συμμετοχή της ομάδας μου retroclub.info.

Είναι δικά μου videos από υλικό που βρήκα στο internet, όποτε περιμένω και τα σχόλια σας.

Πάμε.....................

3do Panasonic-Goldstar-Sanyo

Atari 2600

Amiga Cd32

Sega Dreamcast

Gameboy Advance - Advance Sp

Gameboy Classic-Pocket-Light

Gameboy Color

Nintendo Gamecube

Sega Game Gear

Handhelds

Atari Jaguar

Sega Master System

Sega Mega Drive - Genesis

Nintendo 64

Νintendo Entertainment System

Sony Playstation 1

Sony Playstation 2

Sega Saturn

Super Nintendo

XBOX

Philips Videopac G7000

Φωτογραφίες από την έκθεση εδώ .... retrobit.gr/
06 Mar 2015 14:40 - 06 Mar 2015 14:41
Πωλείται Psx σε καλή κατάσταση.

Μαζί με memory card + classic χειριστήριο

Στα 20 ευρώ

Αθήνα χέρι με χέρι

περαιτέρω λεπτομέρειες με Π.Μ

06 Mar 2015 13:48
Πωλείται σπάνια έκδοση του Gran Turismo 4 για το PlayStation 2. Η έκδοση αυτή εμφανίστηκε το 2004 αποκλειστικά στην Ευρώπη, σε 4.000 αριθμημένα αντίτυπα.

Περιλαμβάνει το παιχνίδι, φυσικά, ένα CD με υλικό που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι δημοσιογράφοι για το περιοδικό ή το website τους, ένα ημερολόγιο με τους αγώνες ταχύτητας για το 2005, ένα "διαβατήριο" με εικόνες του τίτλου, πιστοποιητικό γνησιότητας και ένα βιβλίο με τον τίτλο "Driving the game".

Για την Αθήνα και τον Πειραιά η παράδοση μπορεί να γίνει χέρι με χέρι. Για αποστολή στο σπίτι, ο ενδιαφερόμενος αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση αυτή, ο ενδιαφερόμενος θα καταθέτει τα χρήματα σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας και επιτόπου θα γίνεται η αποστολή.
05 Mar 2015 20:13
Οπως δηλωσε ο Shuhei Yoshida, το Project Morpheus θα είναι ενσύρματο και όχι ασύρματο.

Οπότε ξεχάστε τις cool φωτογραφίες σαν αυτή. Καλωδιάκι όπως και με το Oculus Rift.

05 Mar 2015 15:40 - 05 Mar 2015 15:41
Γνωριζει κανεις γιατι δεν κανει upload ολα μα ολα τα save files που εχεις στη κονσολα σου οταν την βαζεις σε rest mode?

Εννοειτε οτι εχω psn+ συνδρομη και εννοειτε οτι εχω τσεκαρει(Με βαση τις ημερομηνιες του καθε save file) αν κανει upload ολα τα save files ή μερικα και τελικα κανει μερικα οχι ολα.
05 Mar 2015 03:43
Πωλόυνται τα παρακάτω παιχνίδια για Playstation 3, όλα στο κουτί τους με τα βιβλιαράκια τους ελάχιστα χρησιμοποιημένα.
  1. Resident Evil 6
  2. Pro Evolution Soccer 2009
  3. Pro Evolution Soccer 2010
  4. Pro Evolution Soccer 2013
  5. WWE '13
  6. Mortal Kombat - Komplete Edition
  7. Warhawk
  8. Call of Duty: Modern Warfare 3
  9. Resistance: Fall of Man
  10. Motorstorm
Τα παραπάνω παιχνίδια πωλούνται μόνο όλα μαζί σαν πακέτο 40 euro ή ανταλάσσονται με Horror και Adventure παιχνίδια PS3.
05 Mar 2015 00:20

fits79 wrote: Αν εχουμε καποια save files στη κονσολα και μετα σβησουμε το παιχνιδι το save file φαινετε στο μενου :
settings -> system storage management -> application save data
σαν unknown και οχι με το τιτλο του παιχνιδιου που ειναι το save file?
Μιλαω παντα οσο εισαι ofline ετσι.

Δοκιμασε να μπεις online κι αν δεν φτιαξει μιλας με το Support της Sony.

fits79 wrote: Εφτιαξα ενα αμερικανικο psn id που απ' οτι βλεπω μου δινει το δικαιωμα οποτε θελω να ενεργοποησω 14 μερες psn+.

Αυτο μπορω να το ενεργοποιησω οποτε θελω εγω ή εχω ενα περιθωριο μεχρι ποτε μπορω να το ενεργοποιησω?

Νομιζω ειναι οποτε θελεις.Δεν γνωριζω καποιο οριο και δεν αναφερει η Sony τιποτα σχετικο.
www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/68869652
04 Mar 2015 19:53
Η Sony ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις στο PS4!

Η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι και την 1η Μαρτίου.

Σε σχέση με τον Ιανουάριο έχουν πουληθεί 1,7 εκατομμύρια PS4 σε διάστημα δύο μηνών. Με αυτούς τους ρυθμούς ανάπτυξης η Sony αναμένεται να πλησιάσει τις 30 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Andrew House, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Computer Entertainment, ευχαρίστησε τους fans του PlayStation για την υποστήριξή τους και δήλωσε ότι η Sony δεσμεύεται στο να προσφέρει περισσότερες μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης στο μέλλον μέσω του δικτύου του PS4 και των δυνατοτήτων του.
04 Mar 2015 19:39
Το Project Morpheus έρχεται το 2016!

Κατευθείαν από τον πρόεδρο της Sony, Shuhei Yoshida, ο οποίος βρίσκεται στο San Francisco, γιατί παραβρίσκεται στο Game Developers Conference, μάθαμε τη χρονιά που θα κυκλοφορήσει το Project Morpheus, όπως και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του! Μπείτε στη σχετική είδηση για να διαβάσετε περισσότερα!
04 Mar 2015 16:24

To Ether One θα κυκλοφορήσει και στο PS4 μέσα στο 2015.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε από την White Paper Games, την εταιρεία ανάπτυξής του, στα πλαίσια του Game Developers Conference που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στο San Francisco.

Θυμίζουμε ότι το Ether One είναι ένα Adventure οπτική πρώτου προσώπου που κυκλοφορεί για PC από την άνοιξη του 2014. Σε αυτό αναλαμβάνετε τον έλεγχο ενός εργαζομένου μιας εταιρείας ονόματι Ether Institute of Telepathic Medicine, η οποία βοηθά τους ανθρώπους να βρουν τις χαμένες αναμνήσεις τους. Η αποστολή σας είναι να “ταξιδέψετε” στο μυαλό μιας ηλικιωμένης γυναίκες και να βρείτε τις αναμνήσεις της. Με δεδομένο όμως ότι η γυναίκα πάσχει από παράνοια, το έργο σας είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Το Ether One στο PS4 θα κυκλοφορήσει τόσο σε ψηφιακή μορφή μέσω του PlayStation Store, όσο και σε retail. Σύμφωνα με παρελθοντικές δηλώσεις του Pete Bottomley, του συνιδρυτή της White Paper Games, το ενδεχόμενο κυκλοφορίας στο Xbox One είναι μάλλον απίθανο. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2014 o Bottomley είχε αναφέρει: “H Sony επικοινώνησε πρώτη μαζί μας και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που θα μεταφέρουμε το Ether One στο PS4. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία με την ομάδα του PlayStation. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε καμιά επαφή με την Microsoft και ούτως ή άλλως τα στελέχη της εταιρείας μου δεν ήταν ποτέ Xbox παίκτες”.

Εσάς πώς σας φαίνεται το Ether One; Θα το αγοράσετε όταν κυκλοφορήσει στο PS4;

Το Ether One κυκλοφορεί ήδη για PC μέσω του Steam, ενώ θα κυκλοφορήσει στο PS4 μέσα στο 2015.
01 Mar 2015 16:26
PlayStation 1 εύκολα. Ατελείωτες ώρες ξόδεψα σε αυτή την κονσόλα.
Displaying 5266 - 5280 out of 10572 results.