Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Σε άριστη κατάσταση, χωρητικότητας 80GB με
2 χειριστηρια Dualshock3 και 5 παιγνίδια.
Η τηλεόραση είναι SONY BRAVIA, μοντέλο KDL 26V4000,
26 ιντσών και HD Ready(720p). Πωλούνται και χωριστά.
Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και τιμή (Συζητήσιμη),
παρακαλώ επικοινωνήστε. Άμεση πώληση!
Δυστυχώς επειδή ο Pad Poet έγινε European Community Manager και η Δήμητρα Καμπά, νέα Greek Community Manager, δεν έχει χρόνο να απαντάει απορίες, θα απαντήσω τις τελευταίες απορίες. Στη συνέχεια αναγκαστικά θα κλειδώσω στο topic και οποιεσδήποτε απορίες τις ρωτάτε στα topics του
PlayStation forum
μας .
fits79 wrote: Αν στη κονσολα φτιαξουμε 3 profile
01. Ελληνικο - πρωτευων
02. Αμερικανικο
03. Ιαπωνικο
θα μπορουμε να κατεβαζουμε dlc κ.τ.λ. απο αμερικανικα και γιαπωνεζικα παιχνιδια στους αντιστοιχους λογαριασμος αλλα να παιζουν κανονικα και στον ελληνικο(Παιχνιδια & dlc)?
Ναι, κατεβάζεις τα διαθέσιμα games και DLC της χώρας όπου έφτιαξες account και δεν έχεις πρόβλημα.
Και τα save τους πρεπει να γινουν στο αντιστοιχο profile ή και στο ελληνικο να ειναι δεν θα εχω καποιο προβλημα?
Τα saves θα μείνουν στα αντίστοιχα προφίλ που έφτιαξες.
Ολα τα primary accounts/profiles μιας κονσολας μπορουν να εχουν ενα μειλ ή πρεπει σε καθε account να δηλωσω και διαφορετικο μειλ?
Διαφορετικό email. Αυτή η ερώτηση είναι άλλωστε κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις κι ο ίδιος μέσα σε λίγα λεπτά.
Επισης μεχρι ποσα πρωτευων accounts μπορω να εχω σε μια κονσολα ps4?
Μέχρι 16.
Επισης με τους ελλατωματικους μοχλους οσο αφορα το πλαστικο στους αναλογικους που φθείρετε πολυ ευκολα αλλαξε κατι?
Καλημέρα σε όλους καλές γιορτές και καλό πάσχα να έχετε.Ερωτησούλα αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.Εγκατέστησα το mortal kombat x στο ps4 και έκανα το update περίπου 2gb.Κατόπιν μπήκα στο playstation store να κάνω redeem τον κωδικό για να αποκτήσω τον Goro ως playable character.Μου έβγαλε μήνυμα ότι ο κωδικός είναι λάθος ή ότι δεν ισχύει, παρόλο που πληκτρολογώ σωστά τον κωδικό και μου βγάζει και το γνωστό τικ δίπλα απο τον 12ψηφιο.Ξέρει κανείς αν αυτό έχει να κάνει με την ημερομηνία έκδοσης του mortal kombat x 14 απριλίου.Εννοώ μήπως μετά απο αυτήν την ημερομηνία θα δίνεται ο Goro και επειδή εμείς το έχουμε νωρίτερα δεν μπορούμε να τον πάρουμε;
To Tower of Guns αποτελεί την παρθενική κυκλοφορία της Terrible Posture Games, μιας indie εταιρείας που αποτελείται από μόλις ένα άτομο, τον Joe Mirrabello. Πρόκειται για ένα Bullet hell/Roguelike FPS στο οποίο θα πρέπει ταξιδέψετε μέσα από διάφορα levels για να φτάσετε στην κορυφή ενός πύργου. Φυσικά αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση αφενός γιατί σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν δεκάδες εχθροί και αφετέρου εκτοξεύουν κατά πάνω σας έναν τρομακτικό αριθμό σφαιρών. To Tower of Guns μπορεί να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα (γύρω στα 45 λεπτά), αλλά για να φτάσετε ως το τέλος του είναι δεδομένο ότι θα πεθάνετε αρκετές φορές προηγουμένως. Παρόλα αυτά κάθε φορά που επιχειρείται ένα νέο playthrough ο χαρακτήρας είναι πιο δύνατος καθώς ενδεχομένως να έχετε ξεκλειδώσει κάποια νέα όπλα ή perks από το προηγούμενο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Tower of Guns διατίθεται δωρεάν για τους συνδρομητές του PlayStation Plus αυτό τον μήνα. Κοινώς μην χάνετε χρόνο και κατεβάστε το. Κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One και PS3.
GiorgosRebels9 wrote: Εχω social club! Αρα οταν κανω αυτα τα βηματα θα τα εχω ολα αυτα που εχω και στο ps3? Γιατι ρωτησα στο πλαισιο αν γινεται και λενε οτι δεν γινεται!
Λέγεται ότι υπάρχει glitch με το οποίο μπορείτε να φτιάχνετε νέα accounts με χώρα Βραζιλία, στην ίδια κονσόλα και με κάθε νέο account να παίρνετε 2 εβδομάδες PS Plus. Οποτε οταν σταματήσει το free trial φτιαχνετε καινουργιο κτλ.
Οτι πρεπει δηλαδη για να παιζεις τα free PS Plus games και multiplayer.Απλα τα trophies που κερδιζεις δεν πανε στο βασικο psn id.
Πρώτη φορά που άγγιξα jrpg ήταν το 1997 όταν ένας φίλος έφερε να παίξουμε το FF VII. Κλασικά επειδή δεν είχα εμπειρία σε grinding και ήθελα να δώ το στόρυ, έφτασα στον Sephiroth 30 lvl και έφαγα το ξύλο της ζωής μου. Μεγάλη αγάπη το FF VIΙ.
Άλλη πλάκα ήταν με το demo του Metal Gear Solid απο το Playstation Magazine. Πρώτη φορά είχαμε δει τέτοιου είδους παιχνίδι και γραφικά και σενάριο και χαρακτήρες και... απλά απίστευτο. Μετά απο λίγο καιρό το αγοράσαμε και το τερματίσαμε 3-4 φορές το ίδιο καλοκαίρι.
Τρομερές αναμνήσεις με το demo του Resident Evil 2 (το καλύτερο της σειράς κατά τη γνώμη μου) όπου είχε timer και είμαστε μια παρέα 4 ατόμων που κάναμε speedrun το demo για να δούμε τι γίνεται παρακάτω.
Ωραίες εποχές, μετά το Playstation δεν ξανααγόρασα κονσόλα. Μόνο πισί.