Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

30 May 2015 17:11
Σημασία έχει να σωθεί το Silent Hills. Το format που θα βγει θα έχει σίγουρα σημασία για όσους έχουν/σκοπεύουν να αποκτήσουν PS4 και τώρα μπορεί να το ξανασκεφτούν. Για μένα σε όποια από τις 3 κονσόλες κι αν έβγαινε exclusive θα γινόταν σίγουρα console seller.
Για να δούμε αν θα ισχύσουν οι φήμες. Επίσης πιστεύω όλοι θέλουν να μάθουν αν θα πήγαινε όντως για PS4 exclusive. Κατά 80% ναι με το exclusive demo και εφόσον ξέρουμε την προϊστορία Konami-Sony με τόσα Metal Gear Solid exclusive σε PlayStation κονσόλες.

Πάντως, ο Kojima θυμίζω ότι έχει εμφανιστεί σε press conference της Microsoft σε E3, οπότε...why not.
29 May 2015 14:41

Soukou01 wrote: Και κατι ακομα...
Επειδη δεν μπορω να φτιαξω δικο μου topic και δεν βρηκα κατι αλλο πιο κοντινο σε αυτο που σκεφτομαι το ποσταρω εδω.
Θελω να διαθεσω μεχρι ενα 500 Ευρο για να αναβαθμισω το πισι μου-να αγοράσω καινουριο εστω ή να παρω playstation 4.
Στην θεση μου τι θα κανατε;
Εχω τα εξης ζητηματα με τα 2 αυτα θεματα.
Ψηνομαι πολυ περισσοτερο να παρω ps4 για τον λογο οτι εχει προοπτικη 5-6 χρονια σιγουρα και ειναι πολυ πιο "παρεΐστικο".
Αλλα απο την αλλη τα παιχνιδια ειναι πολυ ακριβα και με ξενερώνει αρκετα η νεα τακτικη της sony να μην παιζουν τα παιχνιδια του 3 για να πωλειται ακομα το 3 και οτι για να παιξω online πρεπει να δωσω 50 ευρο τον χρονο.

Για το PC δε θελω σιγουρα να το αναβαθμισω γιατι ειναι απο το 2010 και ειναι ολα του πολυ παλια και σχεδον ολα τα παιχνιδια απο το 2013 και μετα η δεν παιζουν καθολου η κολλανε.
Θελω να παρω καινουρια πραγματα γιατι περναω αρκετο χρονο στον υπολογιστη σιγουρα αλλα μεχρι το οριο οπως ειπα των 500 ευρο.
Θα ειναι αρκετα καλος υπολογιστης αυτος για να παιζει τα καινουρια παιχνιδια;λογικα θα ειναι...αλλα μεχρι ποτε;Αν ειναι να κρατησει για αλλον 1 χρονο και μετα να κολλανε τα παιχνιδια παλι απλα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

Πειτε μου και τις δικες σας γνωμες αν θελετε....

Αν θες pc ,τσεκαρε αυτο
pcbuilding.gr/gaming-pc-%CE%BC%CE%B5-450-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/
Οι τυποι το κατεχουν το αθλημα...στη σελιδα τους στο fb εχουν βοηθησει πολυ κοσμο

Η αλλη λυση ειναι να παρεις ps4/xbox one
28 May 2015 03:30
Και κατι ακομα...
Επειδη δεν μπορω να φτιαξω δικο μου topic και δεν βρηκα κατι αλλο πιο κοντινο σε αυτο που σκεφτομαι το ποσταρω εδω.
Θελω να διαθεσω μεχρι ενα 500 Ευρο για να αναβαθμισω το πισι μου-να αγοράσω καινουριο εστω ή να παρω playstation 4.
Στην θεση μου τι θα κανατε;
Εχω τα εξης ζητηματα με τα 2 αυτα θεματα.
Ψηνομαι πολυ περισσοτερο να παρω ps4 για τον λογο οτι εχει προοπτικη 5-6 χρονια σιγουρα και ειναι πολυ πιο "παρεΐστικο".
Αλλα απο την αλλη τα παιχνιδια ειναι πολυ ακριβα και με ξενερώνει αρκετα η νεα τακτικη της sony να μην παιζουν τα παιχνιδια του 3 για να πωλειται ακομα το 3 και οτι για να παιξω online πρεπει να δωσω 50 ευρο τον χρονο.

Για το PC δε θελω σιγουρα να το αναβαθμισω γιατι ειναι απο το 2010 και ειναι ολα του πολυ παλια και σχεδον ολα τα παιχνιδια απο το 2013 και μετα η δεν παιζουν καθολου η κολλανε.
Θελω να παρω καινουρια πραγματα γιατι περναω αρκετο χρονο στον υπολογιστη σιγουρα αλλα μεχρι το οριο οπως ειπα των 500 ευρο.
Θα ειναι αρκετα καλος υπολογιστης αυτος για να παιζει τα καινουρια παιχνιδια;λογικα θα ειναι...αλλα μεχρι ποτε;Αν ειναι να κρατησει για αλλον 1 χρονο και μετα να κολλανε τα παιχνιδια παλι απλα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

Πειτε μου και τις δικες σας γνωμες αν θελετε....
27 May 2015 18:12 - 27 May 2015 18:14

fits79 wrote:

Lordwinter wrote: @fits79:
1) Δίκιο έχεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Υπάρχoυν βέβαια και οι cloud servers που απελευθερώνουν πόρους από το Xbox One, το είδαμε στο Titanfall και αναμένεται να το δούμε και στο μέλλον. Καλώς ή κακώς αυτή η δύναμη του Xbox One δεν μπορεί να μετρηθεί στο ζύγι, αλλά δεν είναι κάτι αμελητέο.
2) Στο software και στο online κομμάτι και γενικά στις παρεχόμενες υπηρεσίες δεν υστερεί απλά λίγο, αλλά δεν θα σου αλλάξω εγώ την άποψη.
3) Μάθε ότι ακόμη και games που τρέχουν στα 900p στην μία κονσόλα και 1080p στην άλλη, πολλές φορές είναι καλύτερα στο Xbox One. Κάνε ένα πρόχειρο google στο anisotropic filtering του PS4 και θα καταλάβεις.
4) Έχεις απόλυτο δίκιο για όλα αυτά φταίει η Microsoft. Αλλά ταμείο κάνει ο άλλος στο τέλος όχι στον ενάμιση χρόνο κυκλοφορίας μιας κονσόλας.

Αν περιμενουμε να κανουμε ταμειο οταν ληξει αυτη η γενεια κονσολων τοτε αστα να πανε το εχασε το παιχνιδι η ms προ πολλου.
Οσο τωρα αφορα τους cloud servers νομιζω η ιδια η ms το ακυρωσε ποια και δεν προκειτε να βγουν παιχνιδια που θα το εκμεταλευοναι ασε που για να δουλεψει σωστα πρεπει να εχεις και καλη συνδεση στο ιντερνετ και να ειναι στο ιντερνετ η κονσολα ετσι επομενως πολυ καλο για το τιτποτα αν η κονσολα δεν ειναι στο ιντερνετ ή δεν εχει καποιος καλη ταχυτητα στο ιντερνετ κοινως δωρον, αδωρον.

Και ηδη και οι δυο κονσολες ειναι κοντα στα 1 χρονια και κατι στο προσκηνιο και δεν αλλαξε απολυτως τιποτα(Εκτος απο το να αυξανει τη διαφορα σε πωλησεις το ps4 εναντι του xbox one) σε σχεση με οταν κυκλοφορησαν xbox one( en.wikipedia.org/wiki/Xbox_One )(22 νοεμβριου 2013) & playstation4( en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_4 )(15 νοεμβριου 2013).

1)Δηλαδή το 2008 και το 2009 το PS3 είχε χάσει την παρτίδα και για αυτό τον λόγο οι δύο κονσόλες έχουν αυτή την στιγμή αντίστοιχες πωλήσεις; Μέγα λάθος αυτό που λες.
2) Επίσης τεράστιο λάθος. Καταρχήν οι cloud servers δεν έχουν σχέση με την σύνδεση που έχεις στο internet, κατά δεύτερο λόγο πολυαναμενόμενα games αναπτύσσονται με βασικό format το Xbox One λόγω ακριβώς των Azure servers της Microsoft τρανό παράδειγμα το Tom Clancy's The Division και φυσικά το δεύτερο Titanfall. Ήδη το πρώτο Titanfall εκμεταλλεύονταv αυτή την τεχνολογία και στο Xbox One, αλλά και στο Xbox 360. Μάλιστα στο τελευταίο εκεί οφείλεται και η κυκλοφορία του στο Xbox 360. Οι cloud servers χρησιμοποιούνται επίσης για τα Drivatars στα Forza Motorsport 5 και Forza Horizon 2. Που ακριβώς λοιπόν τους ακύρωσε η Microsoft και ποια παιχνίδια δεν τους χρησιμοποιούν από την στιγμή που ήδη σου ανέφερα τόσα παραδείγματα;
27 May 2015 18:01 - 27 May 2015 18:09

Lordwinter wrote: @fits79:
1) Δίκιο έχεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Υπάρχoυν βέβαια και οι cloud servers που απελευθερώνουν πόρους από το Xbox One, το είδαμε στο Titanfall και αναμένεται να το δούμε και στο μέλλον. Καλώς ή κακώς αυτή η δύναμη του Xbox One δεν μπορεί να μετρηθεί στο ζύγι, αλλά δεν είναι κάτι αμελητέο.
2) Στο software και στο online κομμάτι και γενικά στις παρεχόμενες υπηρεσίες δεν υστερεί απλά λίγο, αλλά δεν θα σου αλλάξω εγώ την άποψη.
3) Μάθε ότι ακόμη και games που τρέχουν στα 900p στην μία κονσόλα και 1080p στην άλλη, πολλές φορές είναι καλύτερα στο Xbox One. Κάνε ένα πρόχειρο google στο anisotropic filtering του PS4 και θα καταλάβεις.
4) Έχεις απόλυτο δίκιο για όλα αυτά φταίει η Microsoft. Αλλά ταμείο κάνει ο άλλος στο τέλος όχι στον ενάμιση χρόνο κυκλοφορίας μιας κονσόλας.

Αν περιμενουμε να κανουμε ταμειο οταν ληξει αυτη η γενεια κονσολων τοτε αστα να πανε το εχασε το παιχνιδι η ms προ πολλου.
Οσο τωρα αφορα τους cloud servers νομιζω η ιδια η ms το ακυρωσε ποια και δεν προκειτε να βγουν παιχνιδια που θα το εκμεταλευοναι ασε που για να δουλεψει σωστα πρεπει να εχεις και καλη συνδεση στο ιντερνετ και να ειναι στο ιντερνετ η κονσολα ετσι επομενως πολυ καλο για το τιτποτα αν η κονσολα δεν ειναι στο ιντερνετ ή δεν εχει καποιος καλη ταχυτητα στο ιντερνετ κοινως δωρον, αδωρον.

Και ηδη και οι δυο κονσολες ειναι κοντα στα 1 χρονο και κατι στο προσκηνιο και δεν αλλαξε απολυτως τιποτα(Εκτος απο το να αυξανει τη διαφορα σε πωλησεις το ps4 εναντι του xbox one) σε σχεση με οταν κυκλοφορησαν xbox one( en.wikipedia.org/wiki/Xbox_One )(22 νοεμβριου 2013) & playstation4( en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_4 )(15 νοεμβριου 2013).
27 May 2015 12:52
T15978
Καντε add για gta V,cod bo2,injustice,helldivers
27 May 2015 10:42
ThanosRipper το δικό μου ID! add me!
25 May 2015 21:41

donkrueger wrote: Παρα πολυ καλες οι συλλογες σας παιδες! (Μανο αναμενουμε το δικο σου game maniacs με ΤΑΝΚ)
Οριστε και η δικη μου συλλογη οχι πολυ μεγαλη αλλα επιλεγμενη κομματι κομματι απο παιδι.

Συνολικα ειναι γυρω στα 180 παιχνιδια τα περισσοτερα pc games αλλα και playstation.
Επισης μερικα απο τα περιοδικα games που σαν μαθητης μαζευα μηνα-μηνα οποτε μπορουσα με το χαρτζιλικι μου

Κονσολες τις ξερετε δεν υπαρχει καποια σπανια :P

Kαταπληκτικός χώρος φίλε μου.Μπράβο για τον κόπο σου να τον στήσεις!!!Και τα games που έχεις απλα respect!!

Θα σε στεναχωρήσω άλλα το Atari Που έχεις δεν είναι Αtari αλλα κλώνος του atari 2600 "black vader".
Δυστυχώς καμια απο αυτές που έχεις δεν θεωρείται στις μέρες μας σπάνια μιας και βρίσκεται έυκολα στην Ελαδίτσα μας. Εαν είχες κάτι σε Jap ή Αμερικάνικο Ναι αυτα φίλε μου είναι σπάνια......
24 May 2015 19:23
Gran turismo 3 στο playstation 1!
14 May 2015 22:52

fits79 wrote: Μα για ποιο λογο να βαλω αλλη χωρα εκτος απο ελλαδα?

Το θεμα ειναι αν με ενα και μοναδικο gamertag που εχω δηλωσει ελλαδα απο το xbox360 να ΜΗΝ χρειαστει να αλλαξω κατι και να μπορω να παιζω οποιοδηποτε παιχνιδι και το dlc του χωρις καποιο προβλημα.

Στην ουσια η ms σου δημιουργει οσα sub accounts χρειαζεται ενω στη sony απλα δημιουργεις καθε αυτα primary accounts(Αν και μπορεις να δημιουργεις και sub accounts (Χωρις τα ιδια privileges με το primary account) και εκει ετσι)

Αν ειναι καθε φορα να πρεπει να αλλαζω region για να παιξω το dlc ενος αμερικανικου παιχνιδιου δεν εχει και τεραστια διαφορα απο το ps4 που απλα φτιαχνεις ενα μονιμο 2 ή 3 profile και καθαρισες δεν χρειαζεται μετα καθε φορα να κανεις αλλαγες για να παιξεις καποιο παιχνιδι.
Το κανεις μια φορα στην αρχη της δημιουργιας καθε profile και τελος αφου θα εχεις 3 primary acc και μια χαρα θα μπορεις να παιζεις τα παντα μα τα παντα απο ενα και μοναδικο profile αφου τα αλλα 2 θα ειναι primary acc στη κονσολα.

Γιατί άμα θες πχ να αγοράσεις κάτι από το αμερικανικό account θα πρέπει να βάλεις το locale USA. Στην προκειμένη περίπτωση που μου αναφέρεις αν αγοράσεις ένα DLC από το αμερικανικό store και αυτό υπάρχει και στο ελληνικό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Την αλλαγή του ocale την κάνεις μόνο όταν θες να μπεις στο store της εκάστοτε χώρας. Η διαδικασία αλλαγής του locale διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα (όσο κάνει restart η κονσόλα κοινώς). ΔΕΝ αλλάζεις το regiοn για να παίξεις παρά μόνο για να αγοράσεις κάτι.
14 May 2015 20:57
Όσοι από εσάς περιμένατε ανυπόμονα να δείτε την ταινία Ratchet & Clank και να παίξετε το αντίστοιχο παιχνίδι στο PlayStation 4, θα πρέπει να κάνετε υπομονή.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου 2016 στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ το παιχνίδι κάποια στιγμή μέσα στην Άνοιξη του ίδιου έτους. Η ταινία θα περιέχει τα ταλέντα των Paul Giamatti ως Drek, John Goodman ως Grimroth, Bella Thorne ως Cora, Rosario Dawson ως Elaris και Sylvester Stallone ως Victor Von Ion. Ακόμα επιστρέφουν από τα παιχνίδια της σειράς οι voice actors των Ratchet, Clank, Nefarious και Captain Qwark.
14 May 2015 18:30 - 14 May 2015 18:34
Μα για ποιο λογο να βαλω αλλη χωρα εκτος απο ελλαδα?

Το θεμα ειναι αν με ενα και μοναδικο gamertag που εχω δηλωσει ελλαδα απο το xbox360 να ΜΗΝ χρειαστει να αλλαξω κατι και να μπορω να παιζω οποιοδηποτε παιχνιδι και το dlc του χωρις καποιο προβλημα.

Στην ουσια η ms σου δημιουργει οσα sub accounts χρειαζεται ενω στη sony απλα δημιουργεις καθε αυτα primary accounts(Αν και μπορεις να δημιουργεις και sub accounts (Χωρις τα ιδια privileges με το primary account) και εκει ετσι)

Αν ειναι καθε φορα να πρεπει να αλλαζω region για να παιξω το dlc ενος αμερικανικου παιχνιδιου δεν εχει και τεραστια διαφορα απο το ps4 που απλα φτιαχνεις ενα μονιμο 2 ή 3 profile και καθαρισες δεν χρειαζεται μετα καθε φορα να κανεις αλλαγες για να παιξεις καποιο παιχνιδι.
Το κανεις μια φορα στην αρχη της δημιουργιας καθε profile και τελος αφου θα εχεις 3 primary acc και μια χαρα θα μπορεις να παιζεις τα παντα μα τα παντα απο ενα και μοναδικο profile αφου τα αλλα 2 θα ειναι primary acc στη κονσολα.
13 May 2015 21:54
τσαπανιδου

playstation η xbox?
12 May 2015 14:39
Έχω 3 sata σκληρούς δίσκους που πουλάω με δεδομένα(Υπάρχει και λίστα αν θέλετε) ή χωρίς.

01. Western digital wd10ears 1tb 64mb cache 7200rpm
02. Seagate 7200.11 st31500341as 1.5tb
03. Seagate 7200.10 st3500630as 500gb

Δεκτός κάθε έλεγχος καλής λειτουργίας του κάθε δίσκου.

Ο κάθε δίσκος μπορεί να γίνει εξωτερικός μέσω usb2 θήρας.

Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα με προτάσεις τιμών για τον κάθε δίσκο.

Γίνετε και ανταλλαγή με παιχνίδια playstation 4 που μπορεί να με ενδιαφέρουν.

Αν αγοραστούν και οι 3 δίσκοι θα γίνει καλύτερη τιμή.

Στέλνονται όπου θέλετε αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση για τα έξοδα αντικαταβολής.
Displaying 5176 - 5190 out of 10572 results.