1)Ένα μεγάλο Χρόνια πολλά στο GameWorld και στην παρέα του.Εύχομαι να συνεχίσετε για πολλά χρόνια ακόμη αυτή την τρομερή ενημέρωση,μιας και είστε οι πιο αξιόπιστοι και εκείνοι που προστρέχω κάθε φορά.Θα ήθελα να πω στον καθένα σας ένα μεγάλο μπράβο αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ,που μας παρέχετε την δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης και εύχομαι,ό,τι καλύτερο και για το GameWorld αλλά και για εσάς τους συντάκτες.
2)Δεν μπορώ να επιλέξω τι μου αρέσει στο GameWorld,είναι πολλά αυτά που μου αρέσουν,αλλά θα επιλέξω τις άπειρες εκδηλώσεις που κάνετε μέσα στο χρόνο,στα οποία μας δίνετε την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε αλλά και μοιράζετε στον κόσμο δώρα χωρίς κανένα αντάλλαγμα.
Τώρα όσο αφορά το τι θα θέλαμε να δούμε.Εγώ προσωπικά θα ήθελα να δω ένα νέο θέμα στο οποίο θα αναφέρετε τα πάντα για τα patch του hots για να μην ψάχνω σε κάθε αγγλικό site.Βέβαια ξέρω πως δεν είναι στις προτιμήσεις σας,όπως και το LoL,αλλά πραγματικά θεωρώ πως θα ήταν ωραίο να υπήρχαν διάφορα guides και το τι update πρόκειτε να γίνει.Αυτό και μόνο,από όλα τα άλλα είμαι καλυμμένος!!
3)Χμμμ,όσο αφορά για το δώρο τώρα,είναι πολλά που θα ήθελα,αλλά θα επιλέξω αυτό που είναι και πιο δύσκολο να κερδίσω.Ένα PlayStation 4
Και πάλι μπράβο,συγχαρητήρια και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που πέρνουν μέρος στον διαγωνισμό!!