Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
1) Χρόνια πολλά ομάδα του Gameworld.gr.. Σας εύχομαι να τα χιλιάσετε με πολλές επιτυχίες.
2) Καταρχάς είναι ευχάριστο να παρακολουθεί κανείς τα συμβάντα, στο site και επίσης θα ήθελα να συνεχίσετε την ικανοποιητικά παραγωγική κάλυψη στις εξελίξεις του χώρου των videogames, όπως κάνετε πολύ καλά μέχρι στιγμής.
3) Για δώρο θα επιθυμούσα μια Κονσόλα PlayStation 4 προσφορά της Sony.
1)Χρονια σασ πολλα!! ελπιζω να συνεχισετε ολη την καλη δουλεια οπως κανατε ολα αυτα τα χρονια ελπιζω κ μακαρι καποια στιγμη αυτο το ποστ να ειναι για τα 100 χρονια
2)Μου αρεσουν πολυ τα reviews σε διαφορα παιχνιδια κ προιοντα κ κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται κατι παραπανω καθως ειστε μεσα σε ολα κ εμεισ ειμαστε φουλ ενημερωμενοι
3)Το δωρο που επιλεγω:Playstation 4
1) Καταρχήν σας εύχομαι να τα 100στήσετε !
2) Είμαι φανατικός gamer, λατρεύω το site σας ! Δεν χρειάζεται καμία βελτίωση κατά τη γνώμη μου. Συνεχίστε έτσι.
3) Θέλω να συμμετέχω για το εξής δώρο με κλήρωση: Κονσόλα PlayStation 4 προσφορά της Sony
1) Χρόνια πολλά Gameworld.gr, να είστε καλά να υπάρχετε να μας ενημερώνετε για τα Games και για την τεχνολογία!!!!
2) Εμένα μου αρέσουν πολύ τα Game cafe και τα Game maniacs (μιας και σας γνώρισα από αυτά)
3) Το δώρο για το οποίο δηλώνω σημετοχή, είναι το PlayStation 4
1)Χρόνια πολλά Gameworld και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά .
2)Στο site μου αρέσουν πιο πολύ τα reviews γιατί είναι αναλυτικά και σωστά τεκμηριωμένα αλλά και οι εκπομπές στο youtube .
3)To δώρο που θα ήθελα είναι το playstation4 .
1)Χρονια πολλα στο Gameworld. Συγχαρητηρια σε όλον τον κόσμο που εργάζεται για να βγει όλη αυτή η δουλειά!!! (Από συντάκτες μέχρι τους developers κλπ κλπ κλπ...)
2) Μου αρέσουν πολύ τα reviews & θεωρώ ότι είναι αρκετά εύστοχα & αντικειμενικά. Θα ήθελα να ζητήσω δύο πράγματα για το μέλλον: Τη δημουργία mobile application για android, ios κλπ. Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις το site είναι λίγο βαρύ & μερικές φορές αργεί να φορτώσει η σελίδα ή για την πλοήγηση σαν να ψιλοκολλάει μερικές φορές όταν κάνεις scroll..(Πάντα φιλικά & με απέραντη εκτίμηση)!!!
3)Το δωρο που θα επιλέξω αν κερδίσω είναι η κονσόλα playstation 4 ή την τιμονιέρα Logitech G27!!! Όλα είναι υπέροχα! Σας ευχαριστούμε πολύ. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!!!
1) Χρονια Πολλά, να τα εκατοστήσετε (και παραπάνω φυσικά) και καλή σταδιοδρομία στους συντάκτες!
2)Τα reviews -πριν αγορασω καποιο game πρωτα "τσεκαρω" το αντιστοιχο review στο Gameworld- και ιδιαιτερα η ύπαρξη του user score, αλλα και των user reviews.
3)Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το Playstation 4, ευχαριστώ!
1) Χρόνια πολλά Gameworld! Πάντα επιτυχίες!
2) Είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά σας, ειδικά από τα reviews!
3) Θα ήθελα να διεκδικήσω ένα PlayStation 4.
1) Χρόνια πολλά Gameworld! Πάντα επιτυχίες!
2) Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά σας! Προτιμώ τα reviews σας!
3)Θα ήθελα να διεκδικήσω ένα PlayStation 4.
1) Να τα χιλιάσετε παιδιά, πάντα γερό, δυνατό με καλό και γρήγορο server το site και πάντα γεροί και δυνατοί με ωραία άρθρα οι συντάκτες!
2) Τα gaming reviews.
3) Δώρο με κλήρωση, το playstation 4.
1)Χρόνια πολλά παιδιά. Να σας έχουμε για καιρό ακόμη εύχομαι.
2) Σας παρακολουθώ 7 χρόνια. Με έχετε καλύψει σε ιδέες . Αγαπημένα: unboxings game maniacs battles και ότι gameplay.
3)Εύχομαι για ενα Mortal Kombat X ( με κλήρωση )για Playstation 4.
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
1) Παιδια συγχαρητηρια που εχετε φτασει την σελιδα εδω που ειναι τωρα! Πολλα μπραβο σε ολους οσους αφιερωνουν χρονο για να μας κρατατε ενημερους! Χρονια πολλα και να τα εκατοστησετε
2)Αν και προσφατα εγινα μελος, δεν εχω προσεξει κατι που ισως χρειαστει να προσθεσετε στο μελλον, απλα συνεχιστε την καλη δουλεια.
3) Για δωρακι θα ηθελα πολυ το Playstation 4 της SONY (με κληρωση)..αυτα!
1) Παιδια συγχαρητηρια! Μια δεκαετια γεματη επιτυχιες και πολλες ωρες καψιματος φανταζομαι απο πολλους αναγνωστες.Δυστυχως εγω σας εμαθα μολις πριν λιγο καιρο, αλλα ηταν αρκετος για να καταλαβω ποσο αφοσιωμενοι ειστε! Χιλια μπραβο και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο'μενα! Σας ευχομαι τα καλυτερα! Ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω για την σκληρη δουλεια που κανετε
2)Το μονο που, ισως, θα'θελα να δω στο μελλον ειναι περισσοτερα αφιερωματα σε old-school παιχνιδια για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι! Κατα τ'αλλα ειστε απαιχτοι και ευχομαι να συνεχισετε ετσι για πολλα χρονια ακομα!
3) Το παιχνιδι που θελω σαν τρελος ειναι το PLAYSTATION 4
Ευχαριστώ
1)Χρόνια Πολλά σε όλα τα παιδία του GameWorld να'στε καλά !
2)το site με ενημερώνει κάθε στιγμή για το τι συμβαίνει στο χώρο του gaming οπότε δεν θα ήθελα κάτι παραπάνω
3)Θα επιθυμούσα μία Κονσόλα PlayStation 4