Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

31 Jul 2015 20:00
1. Χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες!
2. Το αγαπημένο μου τμήμα στο site σας είναι τα reviews και φυσικά οι διαγωνισμοί!
3. Για δώρο θα προτιμούσα να μπω στην κλήρωση για μια κονσόλα PlayStation 4 (καθώς Xbox One έχω ήδη δύο..!).
31 Jul 2015 17:44
Στο playstation 1 τα:
Tomb Raider 2
Mortal Kombat Trilogy
Tekken
31 Jul 2015 16:19
1)Χρόνια πολλά παιδιά! Συγχαρητήρια για τη συνεχής άψογη δουλειά σας. Αν και δεν έχω κλείσει πολυ καιρο στο site μπορώ να καταλάβω ότι είναι το μεγαλύτερο και το πιο ποιοτικό gaming site στην Ελλάδα.
2)Στο Gameworld μου αρέσει περισσότερο το forum που καλύπτει τα πάντα και φυσικά τα reviews.
3)Το δώρο που επιλέγω ειναι μια κονσολα Playstation 4
31 Jul 2015 15:29
1)Χρόνια πολλά και πάντα με επιτυχίες!Πάντα να μας ενημερώνεται και να μας διασκεδάζεται!!!
2)Μου αρέσει περισσότερο το forum γιατί μπορώ να βρω σχεδόν τα πάντα και καλύπτει τις ανάγκες μου.Στο μέλλον θα ήθελα να δω μια εφαρμογή για το κινητό που να είναι εύχρηστη.
3)Το δώρο που θα ήθελα είναι η Κονσόλα PlayStation
31 Jul 2015 13:53 - 03 Aug 2015 13:51
1)Χρόνια πολλά παιδιά.
2)Εκπληκτικό forum με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.
3)Θα επιλεξω το Playstation 4.
31 Jul 2015 12:26
1)Χρονια πολλα πολλά και δημιουργικά! Αν και διαβάζω καιρό τα reviews λόγω της κλήρωσης μπήκα και επίσημα στο forum.
2)Πολύ καλή δουλειά με τα reviews! Μου αρέσουν τρομερά!
3)Δωρο απο κληρωση : Playstation 4
31 Jul 2015 02:05
1)Χρονια πολλα Gameworld.Συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε.
2)Στο site μου αρεσουν πιο πολυ τα reviews,καθως ειναι πληρη και σωστα τεκμηριωμενα.
3)Το δωρο που επιλεγω ειναι το PlayStation 4 προσφορά της Sony.
31 Jul 2015 01:26
1)Χρονιά Πολλά Σας ευχαριστούμε για τα καταπληκτικά Reviews και ειδήσεις που μας προσφέρεται και σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι!
2)Μου Αρέσουν πάρα πολλή τα reviews σας και θα ήθελα περισσότερες ειδήσεις με σχέση την τεχνολογία άλλα και στα games.
3)Δώρο από κλήρωση:PlayStation 4
30 Jul 2015 20:39
1) χρόνια σας πολλά παιδιά να συνεχίσετε την καλή δουλειά και ότι επιθυμείτε
2) Πιστεύω χρειάζεστε μεγαλύτερη δραστηριότητα στο facebook
3) Διαλέγω το playstation 4 ως δώρο
30 Jul 2015 19:34 - 03 Aug 2015 13:44
Hello Gameworld! Χαπι Birthday και οχι σιροπι birthday :P
1- Χρονια πολλα και ευτυχισμενα ευχομαι σε εσενα να μου μαθαινεις τα νεα του gaming καθε μερα! Xωρις πλακα οι συντακτες και ιδιως ο Μανος ειστε ολοι top! GW 4 the win!
2- Ισως αν κανατε ενα μικρο expansion στα παλια games που ειναι available για download.
3- Επιλέγω δώρο με κλήρωση: Sony Playstation 4
30 Jul 2015 16:49
Το νέο Tony Hawk's Pro Skater 5 γιατί νοσταλγώ τις μέρες που το έπαιζα στο playstation 1.
28 Jul 2015 21:28
Παλιοτερα σε playstation 1
Alone in the dark ,
resident evil 1.kai 2
sillent hills
και λίγο alan wake και dyinglight τώρα στο pc . Προτιμώ να τα παρακολουθώ θα έλεγα παρά να παίζω πλέον τέτοια παιχνίδια.
27 Jul 2015 23:18
1) Σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία.
2) Πολύ καλά τα review σας. Δεν βλέπω κάτι που να θέλει βελτίωση.
3) Θα ήθελα το PlayStation 4 (με κλήρωση).
27 Jul 2015 16:33
Replied by G on topic Funny Game Videos
Δεν είναι τυχαίο που του χει βγεί το όνομα άντι να "πολιτέυει", κάθετε σπίτι του και λιώνει στο playstation. :cheer:
Άν και πιό έπικ και funny, θεωρώ το παρακάτω τρομερό ρεπορτάζ:

"προς στιγμήν οι πιτσιρικάδες που κατακλίζουν την έκθεση όταν είδαν τον μπροστά τους τον κώστα καραμανλή σάστισαν, φοβούμενοι ίσως ενδεχόμενη εισβολή της πολιτικής στο ζωτικό χώρο τους"

Απίστευτη δημοσιογραφία, παλιά τους τέχνη κόσκινο. Τρόμος, βία, αίματα, πανικός, φόβος.
Και μετά τα videogames και το ίντερνετ προωθούν στα παιδιά τα παραπάνω, όχι η TV και η δημοσιοκάφροι.
27 Jul 2015 15:52
Ο Κωστάκης ο Καραμανλής παίζει PlayStation.

Οι περισσότεροι θα το έχετε δει. Αν όχι απολαύστε το.

Displaying 5011 - 5025 out of 10572 results.