Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο RPG από την Obsidian

13 Nov 2019 15:48 #228453 by Γιώργος Τζίτζιφας
Μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής μου έχουν μείνει αρκετά θετικές εντυπώσεις. Το gameplay θυμίζει αρκετά αυτό των Fallout (αν και δεν είναι ίδιο), τα τοπία είναι πανέμορφα και το χιούμορ δεν λείπει από πουθενά, αλλά το αν αυτό καταντάει κουραστικό θα μπορώ να το πω με ακρίβεια μόλις συμπληρώσω αρκετές ακόμα ώρες. Να αναμένετε review σύντομα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Nov 2019 18:24 #228618 by Γιώργος Τζίτζιφας
Για μένα το The Outer Worlds είναι ένα καλό ξεκίνημα για μια εν δυνάμει μεγάλη σειρά. Μένει να δοθεί λίγος χρόνος ώστε να "ξεδιπλωθεί", καθώς το να το βάζουμε δίπλα σε ένα established franchise δεκαετιών όπως το Fallout είναι τουλάχιστον άδικο κι ας είναι από τους ίδιους δημιουργούς. Είναι αξιοπρεπέστατο πάντως, θα σας ψυχαγωγίσει για αρκετές ώρες και θα θελήσετε μετά να το ξαναπαίξετε για να πάρετε διαφορετικές αποφάσεις. διαβάστε περισσότερα στο review μου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Nov 2019 14:11 #228655 by Giorgos Tsolaridis
Πριν το αγοράσετε 5: 9 facts για το The Outer Worlds
Με Θετικά και αρνητικά αλλά και μεγαλύτερη έμφαση στο gameplay.


Από σήμερα η σειρά "Πριν το αγοράσετε" εξελίσσεται και πλέον γίνεται πιο ουσιώδης, ώστε να σας βοηθήσει στην αγορά νέων games.

Στα νέα μας επεισόδια θα αναλύουμε καταρχήν κατά πλειοψηφία θέματα που αφορούν το gameplay ενός παιχνιδιού και κατά μειοψηφία το σενάριό του. Δεν θα κάνουμε αναφορές σε στοιχεία που δεν αφορούν την αγορά του. Παράλληλα, θα σας παρουσιάζουμε τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά στοιχεία ενός παιχνιδιού.

Δείτε λοιπόν το νέο μας βίντεο για το The Outer Worlds, το First-Person Action RPG της Obsidian, το οποίο...μιμείται κατά κάποιο τρόπο το Fallout, καθώς θυμίζουμε ότι στην Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης υπάρχουν στελέχη τα οποία είχαν εργαστεί στα Fallout 1 και 2.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2020 00:12 #240073 by Giorgos Tsolaridis
Το The Outer Worlds έρχεται στο Steam
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του στα PC.


Το The Outer Worlds της Obsidian θα κυκλοφορήσει στο Steam αργότερα μέσα στον μήνα.

Το The Outer Worlds θα είναι διαθέσιμο στο Steam στις 23 Οκτωβρίου. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν exclusive στο Epic Games Store για ένα χρόνο από την κυκλοφορία του στα PC. Το The Outer Worlds είχε κυκλοφορήσει αρχικά στις 25 Οκτωβρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One και έλαβε διθυραμβικές κριτικές. Επίσης, κυκλοφόρησε και για το Nintendo Switch τον Ιούνιο του 2020.

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε και το πρώτο story DLC για το παιχνίδι. Το DLC με ονομασία Peril on Gorgon επεκτείνει την ιστορία του Halcyon Colony. Το DLC λαμβάνει χώρα στο Gorgon Asteroid όπου εκεί οι παίκτες καλούνται να ερευνήσουν την μυστηριώδη προέλευση του Adrena-Time. Επίσης, το level cap έχει αυξηθεί στα 33 level και πλέον θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερα perks και skills.

Το The Outer Worlds θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 23 Οκτωβρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2023 00:58 #270411 by Nikos Georgopoulos
Επταψήφιο ποσό εισέπραξε ο Chris Avellone εξωδικαστικά τις δύο γυναίκες που του έκαναν αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση




Οι τρεις τους έβγαλαν κοινή δήλωση.

Ο συγγραφέας και game designer Chris Avellone είχε δεχτεί αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση από δύο γυναίκες , τις Karissa Barrows και Kelly Rae Bristol. Τελικά την έλυσε εξωδικαστικά, εισπράτοντας ένα...επταψήφιο ποσό.

Ο διακανονισμός απορρίπτει τις αξιώσεις που επιβάλλονται εναντίον του "με προκατάληψη", "κατ' εφαρμογή εμπιστευτικού διακανονισμού". Ο Avellone ισχυρίζεται ότι ο διακανονισμός περιλαμβάνει μια "επταψήφια πληρωμή", η οποία περιλαμβάνει "την επιστροφή" των νομικών εξόδων του.

Οι Karissa Barrows και η Kelly Rae Bristol εξέδωσαν κοινή δήλωση, η οποία δημοσιεύτηκε στο προσωπικό blog του Avellone : "Ο κ. Avellone δεν κακοποίησε ποτέ σεξουαλικά καμία από εμάς. Δεν γνωρίζουμε ότι έχει κακοποιήσει ποτέ σεξουαλικά καμία γυναίκα. Δεν γνωρίζουμε ότι ο κ. Avellone έχει καταχραστεί ποτέ εταιρικά κεφάλαια", αναφέρει η δήλωση. Οτιδήποτε έχουμε πει ή γράψει προηγουμένως για τον κ. Avellone για το αντίθετο δεν ήταν η πρόθεσή μας. Θέλαμε να υποστηρίξουμε τις γυναίκες στον κλάδο. Με αυτόν τον τρόπο, τα λόγια μας παρερμηνεύτηκαν για να προτείνουν συγκεκριμένους ισχυρισμούς για ανάρμοστη συμπεριφορά που ούτε εκφράστηκαν ούτε είχαν σκοπό. Υποστηρίζουμε την ασφάλεια και τη δράση των γυναικών, των μειονοτήτων, των ατόμων LGBTQIA+ και κάθε άλλης κοινότητας που έχει βιώσει διώξεις στη βιομηχανία των games. Πιστεύουμε ότι ο κ. Avellone μοιράζεται την επιθυμία να προστατεύσει και να υποστηρίξει αυτές τις κοινότητες. Πιστεύουμε ότι του αξίζει μια πλήρης επιστροφή στη βιομηχανία και να τον υποστηρίξουμε σε αυτές τις προσπάθειες».

Ομοίως, ο Avellone εξέδωσε τη δική του δήλωση: «Εκτιμώ την προθυμία της κας Barrows και της κας Bristol να συνεργαστούν μαζί μας για την αντιμετώπιση ζητημάτων εντός της κοινότητας των games και η συνηγορία τους πρέπει να επαινεθεί και να υποστηριχθεί. Υπάρχουν ακόμα πολλές πολύ πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, αλλά είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε μαζί. Στο πνεύμα αυτών των στόχων, θα ζητούσα από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της κας Barrows και της κας Bristol και να χρησιμοποιήσουν αυτή την ευκαιρία ως μέσο για να ακούσουν όλες τις φωνές για τη βελτίωση του πολιτισμού μας και των κοινοτήτων μας».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification