Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Όπλα: Γενική συζήτηση

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Online
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
03 Jul 2018 17:56 #215686 by Manos
Manos created the topic: Όπλα: Γενική συζήτηση
Σε αυτό το topic θα συζητάμε για όπλα.

Μέχρι σήμερα βλέπαμε τα laser rifles μόνο στα sci-fi games. Σύμφωνα ωστόσο με το Gizmodo, η Κίνα ετοιμάζει ένα όπλο λέιζερ το οποίο θα απανθρακώνει άμεσα όποιον πετυχαίνει!
Το συγκεκριμένο assault rifle ονομάζεται ZKZM-500 και θα μπορεί να κάνει κυριολεκτικά σκόνη κάποιον σε απόσταση έως και ενός χιλιομέτρου μιας και θα καίει άμεσα το ανθρώπινο δέρμα με μία μόνο ακτίνα λέιζερ. Παράλληλα, θα ανάβει οτιδήποτε εύφλεκτο πετύχει. Το λέιζερ καίει ότι ανθρώπινο ιστό βρει μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, ακόμα κι αν καλύπτεται μέσα σε ρούχα και προκαλεί ανυπόφορους πόνους.

Βέβαια, σύμφωνα με επίσημη αναφορά, το ZKZM-500 "δεν είναι θανατηφόρο και κατασκευάζεται ως αντιτρομοκρατικό όπλο το οποίο θα μπορούσε θεωρητικά να αχρηστεύσει -έστω προσωρινά- ότι πετυχαίνει". Από την αρχική περιγραφή του μάλλον αχρηστεύει μόνιμα όποιον πετύχει, αλλά η ουσία είναι ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως όπλο μυστικών στρατιωτικών αποστολών, μιας και είναι αθόρυβο. Ίσως η Κίνα δεν θα ήθελε να προκαλέσει αντιδράσεις και μας το φέρνει κάπως πιο "light".

Μπορεί το ZKZM-500 να μην φτάνει ακριβώς το επίπεδο εξολόθρευσης του Doom BFG, ωστόσο είναι ένα σημαντικό τεχνολογικό βήμα που θα βοηθήσει στο να φτιαχτούν ακόμη πιο θανατηφόρα λέιζερ όπλα στο μέλλον. Να τα έχουμε δηλαδή εύκαιρα σε περίπτωση που μας την πέσουν εξωγήινοι ή δαίμονες."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.512 seconds
Notification