Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Xbox Series X: Γενική συζήτηση

22 Jan 2020 14:05 #231043 by Giorgos Tsolaridis
Xbox Series X development kit
Διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν τις δύο όψεις της κονσόλας.


Δύο φωτογραφίες του Xbox Series X διέρρευσαν και κάνουν τον γύρο του internet. Οι φωτογραφίες κοινοποιήθηκαν από τον χρήστη του Twitter @Doug_DragoX και δείχνουν το μπροστινό και το πίσω μέρος της κονσόλας.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jan 2020 19:23 #231055 by Blood Prince
Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας θυμίζει.

Αν η Microsoft κάνει πράξη αυτό που λέει σχετικά με τα exclusives μπράβο της .Η Sony δυστηχώς ξεκίνησε ήδη τις ανακοινώσεις με το Godfall.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2020 12:56 - 29 Jan 2020 12:46 #231138 by Βασίλης Κτενίδης
Χάρη στη νέα τεχνολογία που προστέθηκε στο Unreal Engine 4, έχουμε τη δυνατότητα να ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες των γραφικών για τη νέα γενιά από κονσόλες, τα PS5 και Xbox Series X.

Σύμφωνα με τον Animator των Assassin’s Creed και The Last of Us, οι gamers έχουν να περιμένουν πολλά με τον ερχομό της νέας γενιάς. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Jonathan Cooper ανέφερε μερικά στοιχεία για την εξέλιξη των γραφικών στο Unreal Engine 4, όπως τα νέα real time physics για τα μαλλιά.

Μπορεί το raytracing να ήταν το επίκεντρο για τη νέα τεχνολογία, ο Jonathan Cooper όμως αναφέρει τη νέα δυνατότητα απεικόνισης των μαλλιών, αφού πρόκειται για κάτι που δίνει τρομερές δυνατότητες στους δημιουργούς. Παρακάτω θα βρείτε το tweet.

Κάντε κλικ εδώ για να δέιτε την ανάρτηση στο Twitter

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jan 2020 12:46 - 29 Jan 2020 14:26 #231195 by Βασίλης Κτενίδης
Ο Phil Spencer δίνει προτεραιότητα στα fps έναντι της ανάλυσης για το Xbox Series X
Αναφέρει: "Θέλω η αίσθηση των games να είναι εξίσου ποιοτική με την εμφάνιση."




Μιλώντας στο Stevivor , ο διευθύνων σύμβουλος του Xbox ξεκαθάρισε ότι παρά τις δυνατότητες του Xbox Series X όσον αφορά την ανάλυση των γραφικών, δεν θέλει η ανάλυση να κοστίσει στην συνολική εμπειρία του gameplay. Αναφέρει:” Κοιτώντας το μέλλον παλαιότερα, η αίσθηση των games ήταν κάτι στο οποίο σίγουρα θέλαμε να επικεντρωθούμε, απλά να χωρέσουμε περισσότερα pixels στην οθόνη. Πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο στην γενιά του Xbox One X, όπου τα games έχουν φανταστική απεικόνιση, φυσικά θα υπάρχουν πάντα τα περιθώρια βελτίωσης ακόμα περισσότερο. Θέλω όμως η αίσθηση να είναι εξίσου ποιοτική με την εμφάνιση. Δεν το έχουμε αυτό στην τωρινή γενιά και ο βασικό λόγος είναι η χαμηλότερη ισχύς των επεξεργαστών σε σύγκριση με τις κάρτες γραφικών που συνοδεύουν τις κονσόλες που είναι και ο λόγος που δεν φτάνουμε στο σημείο η αίσθηση να είναι εξίσου ποιοτική όπως επίσης και ο λόγος που δεν μας αφήνει να προσθέσουμε μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης των μεταβλητών και άλλων στοιχείων.”

Καθώς φαίνεται ο Phill Spencer να θέτει σε μεγαλύτερη προτεραιότητα τα fps έναντι της ανάλυσης των γραφικών, αναφέρει ότι η ομάδα της Microsoft ποτέ δεν θ προσπαθούσε να βάλει όρια στο πως οι δημιουργοί αναπτύσσουν τα projects τους. “Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να βάλουμε όρια στον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες ανάπτυξης προσεγγίζουν την πλατφόρμα μας, είτε είναι 60 fps στο Xbox 360 ή 4κ με 60 fps στο Xbox One X”, συνεχίζει “Θέλουμε να δώσουμε στους developers τα εργαλεία να δοκιμάσουν νέα πράγματα που θέλουν να δοκιμάσουν σε οποιαδήποτε δυνατότητα προσφέρει το hardware της πλατφόρμας που να μπορούν να αδράξουν.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2020 21:11 #231505 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Τα PS5 και Xbox Series X ίσως καθυστερήσουν λόγω του κορονοϊού
Επίσης το 30-50% της παραγωγής εξαρτημάτων για games βρίσκεται στην Κίνα.


Σύμφωνα με το Business Insider, τα PS5 και Xbox Series X μπορεί να μην προλάβουν να κυκλοφορήσουν φέτος τον Δεκέμβριο, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού στην Κίνα, όπου και κατασκευάζονται.

Η είδηση προέρχεται από αναλυτές της εταιρείας οικονομικών υπηρεσιών Jefferies Group. Πιθανές καθυστερήσεις θα έρθουν και για το νέο iPhone, ίσως και για τα μοντέλα του Nintendo Switch που παράγονται με πιο αργούς ρυθμούς.

Μέχρι στιγμής πάνω από 700 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους και έχουν προσβληθεί 34.000 άτομα. Η Foxconn, εταιρεία που κατασκευάζει iPhone, έχει βάλει τους εργάτες της σε καραντίνα για πρροληπτικούς λόγους. Ένας επικεφαλής αλυσίδας τροφοδοσίας δήλωσε στο Nikkei Asian, ότι ο κορονοϊός μπορεί να επηρεάσει την παραγωγή του νέου iPhone.

Αντίστοιχες καθυστερήσεις ίσως υπάρχουν και στις κονσόλες PS5 και Xbox Series X, καθώς αρκετά από τα εξαρτήματα των games αυτών (30-50%) παράγονται στην Κίνα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2020 21:37 #231523 by Giorgos Tsolaridis
Τα Xbox exclusives θα κυκλοφορήσουν και στα Xbox One για τουλάχιστον 1-2 χρόνια
Σύμφωνα με την Microsoft.


Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, υπερασπίστηκε την έλλειψη των αποκλειστικών games στο Xbox Series X (σ.σ. αυτά δηλαδή τα οποία δεν θα υπάρχουν ούτε σε άλλες κονσόλες, ακόμα και της Microsoft), λέγοντας: "Έχουμε τον παίκτη στο επίκεντρο και όχι την συσκευή".

Η δήλωση αυτή ήρθε σε συνέχεια της δήλωσης του Matt Booty (επικεφαλής των Microsoft Studios), ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα πρέπει οι gamers να αναμένουν Xbox exclusives στη νέα κονσόλα της Microsoft, για τουλάχιστον 1-2 χρόνια κι αυτό διότι τα games που ετοιμάζει η Microsoft (σ.σ. όπως το Halo Infinite) θα κυκλοφορήσουν σε όλα τα μοντέλα Xbox (σ.σ. προφανώς εννοεί σε όλα τα Xbox One), αλλά στο Xbox Series X θα έχουν την υψηλότερη απόδοση.

Ο Phil Spencer δήλωσε συγκεκριμένα: "Αν δούμε σήμερα το οικοσύστημα των PC, ορισμένα από τα καλύτερα games παίζουν σε high end gaming PC και κάποια τρέχουν και σε PC προηγούμενων ετών με περιορισμένες δυνατότητες. Η κατάσταση των engines και των δυνατοτήτων τους σήμερα σημαίνει ότι οι developers μπορούν να κάνουν πλήρη χρήση του hardware που διαθέτουν. Όταν σχεδιάζαμε την στρατηγική μας για το Xbox Series X δεν θέλαμε να αποκλείσουμε τους άλλους gamers κι αυτό θέλουμε να το κάνουμε με την β βοήθεια των developers, οι οποίοι θέλουν τα games τους να απευθύνονται σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ευρύ κοινό. Και ναι, για αυτό σίγουρα υπάρχουν αντισταθμίσεις.

Ο Spencer κατέληξε ότι δεν θα υπαγορεύσει σε κάθε εταιρεία τις πλατφόρμες που πρέπει να υποστηρίξει, αλλά αυτό που βλέπει είναι ότι "οι gamers σήμερα θέλουν να παίζουν games με τους φίλους τους ανεξαρτήτως συσκευής και να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή γκάμα από games κοντά τους, αλλά και οι developers να χρησιμοποιούν την καλύτερη δυνατή τεχνολογία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2020 21:41 #231527 by Giorgos Tsolaridis
Το Xbox Series X θα είναι backwards compatible με τα παλιότερα Xbox
Θα παίζει όλα τα Xbox One games και πολλά παλιότερα.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, δήλωσε ότι μια μεγάλη πληθώρα από Xbox games θα είναι συμβατά με το Xbox Series X.

Ο ίδιος τεστάρει καθημερινά το Xbox Series X, το οποίο δήλωσε πως είναι "ταχύτερο από το Xbox One". Η κονσόλα θα παίζει όλα τα Xbox One games και πολλά από τα παλιότερα απ' το Xbox 360 (σ.σ. για το πρώτο Xbox δεν υπάρχουν σαφείς αναφορές). Στα πλαίσια του game testing, ο Spencer δήλωσε ότι καμιά φορά η κονσόλα κάνει επανεκκίνηση, καθώς δεν είναι διαθέσιμα όλα τα παλιότερα games. Τα περισσότερα όμως δουλεύουν.

Το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Feb 2020 13:33 #231536 by Βασίλης Κτενίδης
Ένας από τους βασικούς λόγους που η Microsoft αποκάλυψε το Xbox Series X τον Δεκέμβριο κατά την διάρκεια των The Game Awards ήταν επειδή από ότι αναφέρει, έχασε σημαντικό έδαφος από την Sony στην τρέχουσα γενιά από κονσόλες και η εταιρεία προσπαθεί να πράξει διαφορετικά για να κερδίσει ξανά την θέση της στην αγορά. Ο διευθύνων σύμβουλος Phil Spencer μίλησε για τα πλάνα της Microsoft λέγοντας πως ήταν διστακτικός για την αποκάλυψη της κονσόλας τόσο νωρίς. Όμως η επιμονή της επικεφαλής στο τμήμα marketing τον έπεισε και τελικά συμφώνησε με την ιδέα.

Ο ίδιος αναφέρει ότι μπορείτε να περιμένετε από την Microsoft μια σειρά από γενναίες στρατηγικές προώθησης του Xbox Series X στην προσπάθεια της να κερδίσει πίσω το χαμένο έδαφος στην αγορά.

Για την απόφαση της αποκάλυψης είπε:

“Κάναμε την απόφαση… η απόφαση προωθήθηκε αρκετά από μια από τους επικεφαλής του τμήματος marketing η οποία είναι καταπληκτική, σήκωσε ανάστημα σε μια σύσκεψη και μας είπε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι τολμηρό, κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει.”

Συνεχίζει: “Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είμαστε στην θέση που θα θέλαμε να βρισκόμαστε στην τρέχουσα γενιά. Δεν πιστεύω ότι θα αναπτυχθεί η επιχείρηση συνεχίζοντας να κάνουμε αυτό που κάναμε ανέκαθεν. Ας προσπαθήσουμε νέα πράγματα. Όταν ήρθε η επικεφαλής του τμήματος marketing και μου είπε την ιδέα, δεν ήμουν τόσο σύμφωνος.”

Ο Spencer ανέφερε επίσης ότι τον εντυπωσίασαν οι στρατηγικές και η διορατικότητα του δημιουργού των The Game Awards, Geoff Keighley, ο οποίος κατάφερε να εδραιώσει ένα εξαιρετικά σημαντικό event που καταφέρνει να τραβήξει εκατομμύρια viewers κάθε χρόνο. Συνέχισε σχολιάζοντας και την παρουσίαση του Hellblade 2: “Ήταν ωραίο που το κάναμε και η ανταπόκριση ήταν καταπληκτική. Όμως για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, θα μπορούσα να κάθομαι εδώ σήμερα και να μιλούσαμε για μια πανωλεθρία.”

Συνεχίζει: “Μου αρέσει να δοκιμάζω τολμηρά πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν οι fans. Όμως για κάθε απόφαση που παίρνουμε από τώρα και μέχρι την κυκλοφορία, προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Μερικές αποφάσεις θα πετύχουν και μερικές όχι. Όμως σίγουρα δεν θα είμαστε αδύναμοι. Ότι προσπαθήσουμε να κάνουμε θα το κάνουμε με τόλμη.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2020 13:20 #231580 by Giorgos Tsolaridis
Ο Phil Spencer ξεκαθαρίζει την θέση του Xbox για το VR gaming
Δηλώνει ότι δεν είναι προτεραιότητα της εταιρείας για την νέα κονσόλα.


Ο διευθύνων σύμβουλος του Xbox Phil Spencer, μέσα στον Δεκέμβριο έκανε κάποιες δηλώσεις για το VR gaming λέγοντας πως κανείς δε ζητάει το VR.

Σε νέα του συνέντευξη είχε πιο ήπιο τόνο, ισχυριζόμενος ότι στις προηγούμενες δηλώσεις του, ήθελε απλά να πει ότι η ομάδα του δεν έχει επικεντρωθεί στο VR gaming. Συγκεκριμένα είπε: “Πιθανώς να υπερέβαλα. Για τους ανθρώπους που αγαπάνε το VR και τις εμπειρίες που αναπτύσσονται για αυτό, δεν ήθελα να φανώ ασεβής σε ομάδες που δουλεύουν στην ανάπτυξη VR games. Το βασικό ήταν πως ήθελα να ξεκαθαρίσω στους πελάτες μας το που έχουμε επικεντρωθεί. Αν κάποιος περίμενε από εμάς να κυκλοφορήσουμε κάποιο headset για το Series X στην κυκλοφορία του, προσπαθούσα απλά να πω, ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.”

Συνέχισε εξηγώντας ότι το να φέρεις το VR σε μια κονσόλα, δεν είναι τόσο απλό όσο πχ το να συνδέσεις ένα VR στην κονσόλα, αφού το UI θα πρέπει να το υποστηρίζει. Οι πολυτιμότεροι πόροι μας αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα και η ικανότητα της, πρέπει απλά να επικεντρωθώ σε όσα ετοιμάζουμε τώρα.”

Ο Spencer εξήγησε επίσης ότι το VR είναι συσχετισμένο περισσότερο με τα Windows οπότε η εταιρεία συνεχίζει να έχει στενή επαφή με το κίνημα, τη βιομηχανία και την πρόοδο προς την υιοθέτηση του VR. Ο ίδιος αναφέρει: “Ποτέ δεν θα κλείσουμε τα μάτια μας σε αυτά που έπονται. Δεν ελπίζω στην εξαφάνιση του VR gaming, ελπίζω στο να γίνει μεγαλύτερο, ελπίζω να γίνει τόσο σημαντικό που να μην χρειάζεται σκέψη για το αν θα το υποστηρίξουμε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ήθελα να επισκιάσω κανέναν που δουλεύει πάνω στο VR αλλά να επισημάνω τα στοιχεία στα οποία επικεντρωνόμαστε και το VR δεν είναι μέρος της εξίσωσης μας αυτή τη στιγμή.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2020 13:18 #231713 by Giorgos Tsolaridis
Η Microsoft σας δίνει 500-20.000 δολάρια για να βρείτε bugs στο Xbox Live
Υπάρχει όμως περίπτωση να πάρετε και περισσότερα!


Η Microsoft ανακοίνωσε ότι σας δίνει από 500 μέχρι 20.000 δολάρια για να βρείτε bugs στο Xbox Live και σε όλες τις υπηρεσίες της Microsoft.

Αν ωστόσο καταφέρετε να βρείτε ένα ακόμη πιο σημαντικό bug, τότε μπορείτε να λάβετε και πάνω από 20.000 δολάρια! Το τελικό ποσό επιβράβευσής σας είναι στην κρίση της Microsoft.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης ονομάζεται Xbox Bounty Program και ομολογουμένως για τον απλό χρήστη πληρώνει πολύ καλά.


Το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification