Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Apex Legends

11 May 2019 16:19 - 11 May 2019 16:19 #225080 by Άκης Ζαχαριάδης
Το patch 1.08 του Apex Legends στο PS4 προκάλεσε αμέτρητα crashes


Η Respawn αναζητά λύση στο ζήτημα.

Το πρόσφατο patch του Apex Legends στο PS4 προκάλεσε αμέτρητα crashαρίσματα.

Η έκδοση 1.08 του Apex Legends για τη νεότερη κονσόλα της Sony φαίνεται πως προκάλεσε αρκετά προβλήματα στους fans του παιχνιδιού. Αυτό διότι ύστερα από τις μικρές αλλαγές που υπέστη το δημοφιλές Battle Royale FPS, προκλήθηκαν αρκετά game crashes για όσους παίζουν μέσω PS4. Το μικρό αυτό update υποτίθεται πως θα άλλαζε μόνο τα PS Plus rewards και περιείχε μικρές βελτιώσεις και bug fixes. Κάτι όμως ανάμεσα στις αλλαγές που πρόσφερε η Respawn προκάλεσε έντονες δυσλειτουργίες και συνεπώς δυσαρέσκεια ανάμεσα στο community του παιχνιδιού.





Ήταν αρκετοί οι fans του παιχνιδιού που έσπευσαν να καταθέσουν τα παράπονά τους στην Respawn Entertainment όσον αφορά σε αυτό το ξαφνικό πρόβλημα που αντιμετώπισαν με την εταιρεία να αναφέρει δημόσια πως έχει επίγνωση της κατάστασης και αναζητά άμεση λύση. Πολλοί υποστήριξαν πως το πρόβλημα παρατηρήθηκε σε όσους είχαν στην διάθεση τους το Pick Me Up banner του χαρακτήρα Lifeline, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2019 21:47 #225251 by Άκης Ζαχαριάδης
Τα έσοδα του Apex Legends έπεσαν για δεύτερο συνεχόμενο μήνα



Μετά από το λανσάρισμα.

Σύμφωνα με στοιχεία της SuperData, τα έσοδα του Apex Legends έπεσαν τον Απρίλιο, για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του Φεβρουαρίου.

Το παιχνίδι της Respawn Entertainment δεν συγκαταλέγεται στο Top 10 των games της SuperData σε έσοδα. Για τον Απρίλιο οι EA και Respawn εισέπραξαν 24 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από το 1/4 των εσόδων του Φεβρουαρίου. Στη σχετική λίστα, το League of Legends ήταν πρώτο και το Fortnite πέμπτο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jun 2019 21:35 #225371 by Άκης Ζαχαριάδης
Apex Legends: Νέο limited-time event και αποκάλυψη νέας σεζόν στο EA Play


Υποδεχτείτε το Legendary Hunt.



Η press conference της EA στης E3 θα αποκαλύψει ένα νέο limited time event και τη νέα σεζόν στο Apex Legends.

Το EA Play 2019 αναμένεται να κρύβει εκπλήξεις και για τους φίλους του Apex Legends. Η EA, σε συνεργασία με την Respawn Entertainment, αποκάλυψε πως τη παρουσίασή της στην μεγαλύτερη gaming έκθεση της χρονιάς θα περιλαμβάνει ιδιαίτερες ανακοινώσεις για το Battle Royale της. Πρωτίστως αποκάλυψε πως θα τρέξει ένα νέο limited time event ονόματι The Legendary Hunt με πολλά challenges και rewards. Από την άλλη στο EA Play θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την έναρξη και το περιεχόμενο της δεύτερης σεζόν του παιχνιδιού και το νέο battle pass.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 18:21 #226665 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Apex Legends
Το Apex Legends δεν θα προβληθεί στην Αμερικάνικη τηλεόραση λόγω των πυροβολισμών
Ακυρώνεται η πρώτη προβολή τουρνουά.


Στην Αμερική και τις Ασιατικές χώρες τα eSports προβάλλονται και στην τηλεόραση. Έτσι, το τουρνουά EXP Invitational Apex Legends επρόκειτο να προβληθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου στο ABC, ωστόσο αφαιρέθηκε εκτάκτως από το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με μια επιστολή που στάλθηκε από το ABC, ο λόγος της αφαίρεσης του Apex Legends ήταν οι δύο μαζικοί πυροβολισμοί που έγιναν στην Αμερική και που στοίχισαν την ζωή σε 29 ανθρώπους, τραυματίζοντας άλλους 53. "Η εκπομπή θα αφαιρεθεί από το πρόγραμμα για σεβασμό στα θύματα και στους οικείους τους" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Ίσως αυτό αποτέλεσε απόφαση Υπουργού της κυβέρνησης Τραμπ, ο οποίος έχει κατηγορήσει σε τρεις δηλώσεις του στο παρελθόν τα games για τα κρούσματα βίας.


Δείτε εδώ την ανάρτηση από το Twitter
Το συγκεκριμένο τουρνουά Apex Legends έλαβε χώρα στην Minneapolis των ΗΠΑ, το περασμένο Σαββατοκύριακο 2-3 Αυγούστου. Επρόκειτο να αποτελέσει την πρώτη προβολή του Apex Legends στην Αμερικάνικη τηλεόραση. Η επιστολή στάλθηκε στις 6 Αυγούστου, δύο ημέρες μετά τους μαζικούς πυροβολισμούς.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 18:45 #226674 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Apex Legends
Παίκτες του Apex Legends σχηματίζουν ομάδες στο Solo Mode
Οι παίκτες που παίζουν μόνοι παραπονιούνται για άδικο πλεονέκτημα.


Στο νέο Solo mode του Apex Legends, ο κάθε παίκτης πολεμά μόνος, καθώς μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής.

Όμως, πριν καν ξεκινήσει το match, πολλοί παίκτες δημιουργούν ομάδες μεταξύ τους προκειμένου να φτάσουν στο τελευταίο στάδιο του κύκλου. Αρκετές συζητήσεις στο Reddit (όπως αυτή) τονίζουν το φαινόμενο αυτό ως πρόβλημα, καθώς οι παίκτες που σχηματίζουν ομάδες έχουν τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με εκείνους που μπαίνουν μόνοι. Σύμφωνα με έρευνα του Eurogamer, αν μπείτε σε queue ταυτόχρονα με έναν φίλο, τέσσερις στις πέντε φορές θα μπείτε μαζί στο ίδιο match.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 19:11 #226690 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Apex Legends
Apex Legends: Το Bloodhound set έχει κόστος 150 ευρώ
Μιας και απαιτείται η αγορά 22 αντικειμένων.



Η εταιρεία ανάπτυξης Respawn Entertainment δέχεται κριτική στα social media για τις μικροσυναλλαγές στο Apex Legends.

Η νέα Iron Crown Collection περιλαμβάνει σετ με cosmetics που πωλούνται μέσω loot boxes. Το σετ Bloodhound έχει axe, banner pose και kill quip. Το κόστος του ωστόσο ανέρχεται στα 150 ευρώ και θα μπορέσετε να το αποκτήσετε μόνο αν πάρετε άλλα 24 rare ή legendary αντικείμενα που είναι διαθέσιμα μέσω του event. Τα δύο εξ αυτών αποκτώνονται δωρεάν και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε τυχαία loot boxes. Κάθε loot box έχει κόστος 700 Apex coins, άρα χρειάζεστε 15.400 Apex going για να αποκτήσετε τα 22 rare και legendary αντικειμενα και μετά άλλα 3500 Apex coins για το Bloodhound set. Το συνολικό κόστος δηλαδή είναι 18.900 Apex coins.
Διαβάστε εδώ την πλήρη ανάρτηση στο Twitter

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 14:00 #226793 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Apex Legends
Apex Legends: Οι νέοι χαρακτήρες
Διέρρευσαν πληροφορίες για τον Crypto.


Αναμένοντας την έλευση της Season 3, οι fans του Apex Legends αδημονούσαν για την επίσημη ανακοίνωση της Respawn για τις νέες προσθήκες που θα γίνουν στο game, ωστόσο σε μια εκδήλωση της GameStop διέρρευσε ένας νέος χαρακτήρας, ένα νέο όπλο αλλά και πληροφορίες για ένα επερχόμενο event κατά την περίοδο του Halloween.

Παρόλο που όλες οι πληροφορίες που ανακοινώθηκαν στην εν λόγω εκδήλωση ήταν απόρρητες, ένας χρήστης του Reddit με το username Teves3D έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την παρουσίαση της EA. Στις φωτογραφίες αυτές, απεικονίζονται ο Crypto, το Charge Rifle από Titanfall αλλά και ένα νέο skin για τον Gibraltar.

Σύμφωνα με πρόσφατα datamines οι ικανότητες του Crypto περιλαμβάνουν τη χρήση ενός drone που του επιτρέπει να ελέγχει τον χάρτη, να χακάρει πόρτες αλλά και να σηκώνει τα banners των συμπαικτών του. Η ultimate του, του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει ένα EMP blast για να απενεργοποιήσει παγίδες και να κάνει slow τους αντιπάλους του. Υπενθυμίζουμε ότι το όνομα Crypto είναι το επικρατέστερο σύμφωνα με datamines και ότι ενδέχεται να μην αποτελεί το τελικό όνομα του χαρακτήρα. Η Respawn έχει ήδη ανακοινώσει ότι κάθε Season θα περιλαμβάνει έναν νέο χαρακτήρα, ένα νέο όπλο και ένα μεγάλο update. Η Season 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβρη.

Το Apex Legends κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2019 19:40 #226887 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Apex Legends
Apex Legends: Η ιστορία του Voidwalker
Γνωρίστε τον καλύτερα!


Ο Voidwalker είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας του Apex Legends και τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε λίγα περισσότερα για αυτόν και το lore-background του.

Με την ονομασία Stories from the Outlands, o Voidwalker έρχεται στο προσκήνιο με αφορμή το αντίστοιχο event που θα τρέχει προς τιμήν του από σήμερα 3 Σεπτεμβρίου έως και τις 17 του μήνα. Δείτε το story παρακάτω:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Sep 2019 18:15 #226996 by Γιώργος Βασιλικάρης
Ο Crypto εμφανίστηκε in-game
Χρήστες του Reddit κατάφεραν να τον καταγράψουν.

Από την αρχή ακόμα του Season 2 , η Respawn Entertainment έδινε στους fans αναρίθμητα teasers με αφορμή την έλευση, του επόμενου ήρωα στο Apex Legends που ακούει στο όνομα Crypto. Κατά τα μέσα της Season 2, τα hints γίνονταν ακόμα πιο έντονα μέχρι που πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε και ο ίδιος ο Crypto in-game.

Αρκετοί χρήστες του Reddit ισχυρίζονται ότι έχουν συναντήσει τον Crypto σε διάφορα σημεία του map, όμως πλέον μπορείτε να τον συναντήσετε στο ανατολικό κομμάτι του King’s Canyon και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Labs. Εάν ψάξετε αρκετά, θα μπορέσετε να τον δείτε να χακάρει έναν υπολογιστή πίσω από ένα προστατευτικό τζάμι. Μαζί του φυσικά βρίσκεται και το drone του το οποίο ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις φήμες που το ήθελαν σαν βασικό κομμάτι του gameplay του Crypto.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα Crypto ενδέχεται να μην είναι και το επίσημο του χαρακτήρα, αλλά του έχει δοθεί με βάση τα game files. Ο Crypto αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με την Season 3 η ημερομηνία της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2019 19:26 #227018 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Apex Legends
Συλλεκτικές retail εκδόσεις του Apex Legends
Με Legendary skins.


Στα πλαίσια κυκλοφορίας retail εκδόσεων για όλα τα games, η Electronic Arts ανακοίνωσε δύο physical εκδόσεις του Apex Legends, καθεμία εκ των οποίων διαθέτει αποκλειστικά Legendary skins.

Οι εκδόσεις αυτές έχουν ως theme τους ήρωες Bloodhound και Lifeline, μαζί με legendary skins. Η Bloodhound Edition έχει το skin Intimidator, που κάνει τον χαρακτήρα να μοιάζει με δαίμονα. Στην έκδοση θα βρείτε επίσης και ένα δαιμονικό banner με την ονομασία Feeling Impish, ένα legendary Wrath Bringer skin για το Prowler submachine gun, αλλά και το Tormentor badge.

Η Lifeline Edition απευθύνεται στα...καλά παιδιά. Έχει ένα legendary skin για την Lifeline (Guardian Angel), ένα legendary Chooser of the Slain skin για το Flatline assault rifle, ένα Lifeline Winged Guardian banner και ένα σήμα Angel Struck. Αμφότερες οι δύο εκδόσεις θα διαθέτουν 1.000 Apex Coins, τα οποία χρησιμοποιείτε για να αγοράσετε αντικείμενα.

Αμφότερες οι Apex Legends Bloodhound Edition και Lifeline Edition θα κοστίζουν 20 ευρώ έκαστη και θα κυκλοφορήσουν για PC, PS4 και Xbox One στις 18 Οκτωβρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.