Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

09 Feb 2019 22:13 #223036 by Georgios Manolis
Τελείωσα το The Surge πρίν λίγο καιρό.Αν και δεν παίζω souls-like παιχνίδια έκανα μια εξαίρεση για το The Surge λόγω ατμόσφαιρας και setting.Είχε βέβαια τα προβλήματα του όπως κάποιες φορές που έχανα απο μαλακία του παιχνιδιού.Δυσκόλευε επιπλέον ένα ήδη δύσκολο παιχνίδι και επίσης το κλασικό πρόβλημα με τα παιχνίδια αυτά,οτι είσαι στο έλεος της A.I.Όταν οι εχθροί κάνουν το σωστό pattern τότε προχωράς(ο κύριος λόγος που δε παίζω τέτοια παιχνίδια).Εγώ θέλω να έχω επιλογές πως θα προσεγγίσω μια μάχη και αν θα εμπλακώ η όχι.
Στους υπόλοιπους τομείς ήταν πάντως πολύ τίμιο.Θα παίξω κάποια στιγμή το δεύτερο όταν κυκλοφορήσει αλλά θα προτιμούσα να περάσει λίγος καιρός.

Αυτές τις μέρες παίζω το Grey Goo που κέρδισα απο το GameWorld.gr.Όταν βγήκα user of the month και επέλεξα αυτό απο τη λίστα του Μάνου.Αποδείχτηκε πολύ καλή επιλογή καθώς το πάιχνίδι είναι κλασικού τύπου RTS που θυμίζει τα παλιά Command and Conquer.Έχει μια αμεσότητα και μια απλότητα στο gameplay χωρίς όμως να θυσιάζει ιδιαίτερα την ελευθερία επιλογών.Το resource system και το building έχει τη χάρη του Command and Conquer και χρειάζεται τη διαρκή προσοχή σου με αποτέλεσμα να είσαι στη τσίτα συνέχεια αν θα προλάβεις να φτιάξεις τα units η buildings που χρειάζεσαι.Και δεν καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα.Έχει τα κλασικά θέματα που έχουν όλα τα RTS,αλλά είναι πολύ πορωτικό παιχνίδι.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Feb 2019 20:52 #223102 by Μάρκος Ασκανιάν
Αφού τελείωσα με το review του Apex Legends (που δεν πρόκειται να σταματήσω να παίζω) θα ασχοληθώ με το Beat Saber στο Vr για review αλλά και για διασκέδαση.

Adododo!!!
The following user(s) said Thank You: Κωστας Σουφλακος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2019 14:02 #223168 by Blood Prince
Εγώ είμαι της άποψης πως όταν τερματίζω ένα παιχνίδι και κερδίζω το platinum ή όλα τα achievements (ακόμα και το Witcher 3) δεν έχει νόημα να το ξεκινάω από την αρχή εκτός αν πρόκειται για παιχνίδια όπως το FIFA.

Αυτός είναι ο λόγος πως πολλά από τα παιχνίδια που έχω δεν βιάζομαι να τα τερματίσω και τα προχωράω αρκετά αργά.

Στο God of War έχω φτάσει στην μέση και πιο συγκεκριμένα στην αποστολή The Sickness και το έχω αφήσει εκεί. (βέβαια υπάρχουν και αρκετά side quests)

Στο Witcher 3 έχω ερωτηματικά για εξερεύνηση στα Skellige και το Blood & Wine αλλά επίσης το έχω αφήσει .

Στο Bloodborne αυτή την στιγμή ανεβαίνω levels με στόχο το skill να είναι από 41 στο hard caps 50 το Str αντίστοιχα από 43 στο 50,και μετά θα ανεβάσω το Arcane από 16 στο soft caps 25 (Bloodtinge είναι 25 ήδη και έχω και το Evelyn) και στην συνέχεια ο Orphan of Kos το μοναδικό boss στο οποίο έχω κολλήσει,θα έχει μεγάλο πρόβλημα.Με το που κερδίσω τον Orphan of Kos θα ολοκληρώσω το Cursed Chalice Dungeon Depth 4 και το Depth 5 με την Pthumerian Queen θα το παίξω πολύ αργότερα αφού πρώτα τερματίσω το βασικό παιχνίδι με τα τρία εναπομείναντα bosses (Mergo's Wet Nurse,Gherman,The Moon Presence) και πάω στο NG plus.

Τώρα για τα παιχνίδια στο PC θέλω να κερδίσω και τα εναπομείναντα steam achievements στα episodes 4 και 5 από Life is Strange (αν και βαριέμαι καθώς το αγαπημένο μου ήταν το episode 2).Στο Dark Souls 2 Softs κανονικά δεν θα έπαιζα καθόλου καθώς έχω όλα τα achievements και δεν βρίσκω πλέον νόημα αλλά με έχει "πρήξει" ένας φίλος μου στο steam να τον βοηθήσω με τα sun mentals οπότε αντί να τον διαγράψω,να ξεμπερδεύω,τον βοηθάω όοοταν μπορώ.

Οταν θα απεγκαταστήσω τα Life is Strange και Dark Souls 2 Softs σκέφτομαι να ξαναεγκαταστήσω το Fifa 15 και το Assassin's Creed 3 . (ελπίζω να μην έχω χάσει την πρόοδο μετά από format που είχα κάνει και να έχει αποθηκευτεί στο cloud)

Τώρα για το Assassin's Creed Origins το παρέλαβα χθές αλλά δεν βιάζομαι καθόλου να το παίξω και δεν το έχω ανοίξει κάν γι'αυτό δεν έχω ανεβάσει φωτογραφία αλλά θα ανεβάσω στο επόμενο διάστημα.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2019 22:23 #223184 by Κωστας Σουφλακος
Εγω ξεκινησα χαλαρα , συνεχιζω και θα συνεχισω δυναμικα με το Apex Legends

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Feb 2019 11:28 #223194 by Blood Prince
Τελικά αποφάσισα να παρατήσω και το Bloodborne και σκέφτομαι να αρχίσω σιγά σιγά το AC Origins στο Hard να πάρω μια γεύση.

Βέβαια έχω να ολοκληρώσω το Assassin's Creed 3.

Το episode 4 από Life is Strange είναι τέρμα βαρετό.Παίζω 4 μέρες και δεν το έχω τερματίσει.Επιπλέον μου φαίνεται τεράστιο.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2019 13:24 - 16 Feb 2019 19:07 #223265 by Blood Prince
Από Life is Strange έχω μόνο το episode 5 , βαριέμαι αφάνταστα,αλλά δεν το έχω απεγκαταστήσει επειδή θέλω 100 % steam achievements.Την δεύτερη φορά που παίζεις αυτό το παιχνίδι καθώς ξέρεις την ιστορία είναι τέρμα βαρετό.Μετάνιωσα που το αγόρασα.


Χθές έκαψα για 14 ώρες το AC Origins.Με απορρόφησε τόσο πολύ που ανέβαλλα κάθε ημερήσια υποχρέωση και κόλλησα στο PS4.

Το παιχνίδι το παίζω στο Hard χωρίς enemy scaling και το απολαμβάνω αρκετά.Είναι φορές που μου αρέσει πιο πολύ ακόμα και από το Witcher 3 γιατί διαδραματίζεται σε "αληθινό" σχετικά κόσμο και όχι μυθολογικό αλλά και σε μεγαλύτερο χάρτη.Επιπλέον οι εχθροί γίνονται respawn ακόμα και αν τους καθαρίσω όλους,αλλά η αποστολή φαίνεται ως completed κάτι πολύ καλό καθώς ο κόσμος στον χάρτη δεν ερημώνει όπως στο Witcher 3.

Στις 14 ώρες ολοκλήρωσα 15 quests εκ των οποίων τα 3 είναι Main.Δεν έχω συναντήσει ακόμα Aya στην Αλεξάνδρεια.Ο χάρτης περιλαμβάνει το υγρό στοιχείο περισσότερο απ'οσο πίστευα και κάποιες φορές θυμίζει Skellige με ερωτηματικά στην Lake κάτι που δεν μου πολυαρέσει αλλά τελοσπάντων.

Στη διάρκεια της περιήγησης πέρα από εκκαθάριση οχυρών για εντοπισμό θυσαυρών,έκανα εισβολή και σε πειρατικό πλοίο,επισκέφτηκα ναούς αλλά και έναν τάφο στην Siwa,επιπλέον κυνήγησα κάποια ζώα όπως Υαινες,Κροκόδειλους,Ιπποπόταμους.Ο τάφος ήθελε εξερεύνηση και ψάξιμο και δεν ήταν απλοϊκός όπως γράφονται σε ορισμένα review.Επιπλέον τα side quests παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον π.χ να εξολοθρεύσω bandits που προμήθευαν την αγορά με μούμιες γάτας.

Εχω επιλέξει να αναβαθμίσω τα χαρακτηριστικά που οδηγούν στην ικανότητα Hunter.Μέχρις στιγμής είμαι Level 12 και παίζω Hard αν και μου φαίνεται Easy .Nightmare πάντως και με enemy scaling είναι αρκετά δύσκολο και καθόλου απολαυστικό.Hard είναι μια χαρά.Θυμίζει αρκετά το Sword and Story του Witcher 3.

Το ελληνικό στοιχείο υπάρχει σε μεγάλο βαθμό.Δεν έχω επισκεφτεί Αλεξάνδρεια αλλά γειτονικές περιοχές και συνάντησα πολλούς Greek Soldiers ακόμα και στην Siwa,ελληνικά αγάλματα,επιπλέον μου άρεσε μια αποστολή να σώσω τον Κλαούδιο από κροκόδειλους έναν Ελληνα της Αλεξάνδρειας.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ ωραίο,πιο ωραίο και από το Witcher 3 για τα γούστα μου.Δεν μετάνιωσα που δεν αγόρασα το Odyssey αλλά το έχω στην λίστα για αργότερα.

Ανησυχώ μόνο για την διάρκεια μήπως μου φανεί μικρό αλλά έχω διαβάσει πως υπάρχουν 125 quests χωρίς τα DLC (νομίζω υπάρχουν και επιπλέον 4 free post launch άρα 129) και έχω ολοκληρώσει μόνο 15 και είμαι στο 16.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2019 00:43 - 18 Feb 2019 01:37 #223325 by Blood Prince
Σήμερα έκαψα το AC Origins στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και έχω κλείσει 27 ώρες και 24 quests/129.

Στις πρώτες 14 ώρες ένιωθα την ανάγκη για περισσότερο Assassin,στις 27 ώρες το παιχνίδι μου φαίνεται τεράστιο και ίσως το βαρεθώ στην συνέχεια (ελπίζω πως όχι,γιατί είναι πραγματικά πολύ ωραίο) και ίσως δεν θα έχω επιθυμία για Odyssey.

Η Αλεξάνδρεια έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο που σε κάποια φάση ξέχασα ότι το παιχνίδι διαδραματίζεται στην Αρχαία Αίγυπτο.Βέβαια υπήρχαν και Αιγυπτιακά Αγάλματα μεταξύ των Ελληνικών.

Πιστεύω το Origins είναι καλύτερο από το Odyssey γιατί συνδυάζει τρείς πολιτισμούς μαζί. (ελληνικό,αιγυπτιακό και ρωμαϊκό)

Το Odyssey απλά είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια και έχει πολλές ναυμαχίες.

Πάντως αν όλος ο χάρτης ήταν όπως η Αλεξάνδρεια θα είχα βαρεθεί.Πάλι καλά που παρουσιάζει ποικιλία.

Ανεβάζω φωτό όπου φαίνεται Αιγυπτιακό και Ελληνικό στοιχείο μαζί.

edit: Θέλω να προσθέσω πως είναι αρκετά καλό που δεν υπάρχουν missable quests όπως στο Witcher 3.Μια φορά απέτυχα ένα quest και μου δόθηκε δυνατότητα για reload του συγκεκριμένου quest χωρίς να έχω κάνει κάποιο save καθώς η πορεία μου στο παιχνίδι αποθηκεύεται αυτόματα ακόμα και σε περίπτωση που χάσω και δεν χάνεται τίποτα.

https://gameworld.gr/forum/attachment/9072

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2019 17:29 #223340 by Άκης Ζαχαριάδης
Εγω απο χθες ξεκίνησα το έπος God Of War άρα στη άκρη θα μπει το Spiderman, ναι μεν το έχω τερματίσει στο παρελθόν, άλλα αυτή την φορά θα προσπαθήσω να το κάνω Platinum.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2019 22:24 - 18 Feb 2019 22:29 #223353 by Blood Prince

akiszax wrote: Εγω απο χθες ξεκίνησα το έπος God Of War άρα στη άκρη θα μπει το Spiderman, ναι μεν το έχω τερματίσει στο παρελθόν, άλλα αυτή την φορά θα προσπαθήσω να το κάνω Platinum.


Εγώ έχω βαρεθεί το Witcher 3 και αφού τερμάτισα το βασικό παιχνίδι με το Heart of Stone δεν έχω κάν όρεξη για Blood and Wine αλλά ελπίζω μελλοντικά να μου επαναφερθεί η όρεξη. :P

btw Δεν ανέφερα πιο πάνω πως στο AC Origins πέρα από τις missions υπάρχουν και άλλες αποστολές για ανέυρεση θησαυρών και προσπαθώ να καθαρίζω όλον τον χάρτη.Με τα time limited events δεν ασχολούμαι μόνο τα οποία νομίζω είναι online. (όμως επεκτείνουν το ενδιαφέρον για όσους έχουν τερματίσει το παιχνίδι με όλα τα quests και δεν θέλουν να το ξεκινήσουν από την αρχή παίζοντας τα ίδια)

Τώρα που ασχολήθηκα 28 ώρες και ολοκλήρωσα 24 αποστολές στο AC Origins,μπαίνοντας αρκετά στο κλίμα σκέφτομαι να παίξω κανένα Fifa 15 μετά από καιρό.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2019 17:38 #223379 by Blood Prince
Σήμερα είδα και το Ιπποδρόμιο στο AC Origins και κέρδισα το πρώτο Race από την λίστα και μάλιστα στο Hard.Εχω διαβάσει από άλλους σε ξένα forum πως δεν τους αρέσει το Ιπποδρόμιο και το βάζουν στο easy.Για μένα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στο παιχνίδι.

Επιπλέον από gameplay από Odyssey που έχω δεί,έχω παρατηρήσει πως είναι αρκετά παρόμοιο αλλά εκεί μου αρέσει η Κασσάνδρα περισσότερο από τον χαρακτήρα που έχω στο Origins.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification