Μόνιμες Στήλες eSports Soulja Boy: "Έχω PC των 15.000$ και ετοιμάζω ομάδες eSports"

Soulja Boy: "Έχω PC των 15.000$ και ετοιμάζω ομάδες eSports"

Monday, 17 Dec 2018  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/75/e3/98/soulja-boy-11-1545059948.jpg
 

Soulja Boy: "Έχω PC των 15.000$ και ετοιμάζω ομάδες eSports"

Σε Fortnite, Call of Duty και Overwatch. Θέλει μεταγραφή τον Ninja.

Μετά την ανακοίνωσή του για πώληση retro κονσολών (με emulators κάτι που είναι παράνομο), ο ράπερ Soulja Boy ετοιμάζεται να ιδρύσει το δικό του eSports franchise.

Ο ίδιος δήλωσε σε βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι της TMZ, ότι σε συνεργασία με την εταιρεία έλαβε ένα Gaming PC των 15.000 δολαρίων (μάλλον για εκτοξεύσεις πυραύλου θα το θέλει). Θα ιδρύσει λοιπόν το δικό του eSports franchise.

Ο Soulja Boy θα ετοιμάσει ομάδες για Fortnite, Call of Duty, Overwatch και άλλα games. Θα επικεντρωθεί στο να δημιουργήσει μία ομάδα κάθε φορά. Μάλιστα ομολόγησε ότι ο streamer Ninja (Tyler Blevins) είναι φίλος του, τον έχει βοηθήσει να στήσει το κανάλι του στο Twitch και ότι θα προσπαθήσει να τον φέρει στην ομάδα του στο Fortnite.

Επίσης ο διάσημος ράπερ πρέπει να παίζει και πολύ Nintendo Switch, αφού το κρατούσε ανά χείρας κατά την διάρκεια της (sponsored) συνέντευξης.

Συζητήστε για τον Soulja Boy και τις gaming δραστηριότητές του στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification