Μόνιμες Στήλες eSports Ο Αμερικανικός στρατός θα αποκτήσει ομάδα eSports

Ο Αμερικανικός στρατός θα αποκτήσει ομάδα eSports

Wednesday, 14 Nov 2018  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/17/e1/71/USA-Esports-team-2-1542221687.jpg
 

Ο Αμερικανικός στρατός θα αποκτήσει ομάδα eSports

Ένα εκατομμύριο στρατιωτικοί είναι ήδη gamers.

 

Ο Αμερικανικός στρατός αποφάσισε να δημιουργήσει μια ομάδα eSports στην οποία θα μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε στρατιωτικός της χώρας, μέσω προκριματικών τουρνουά που πραγματοποιούνται.

Στη φωτογραφία που βλέπετε αγωνίζονται δύο λοχίες. Ο Kalyntae Williams (πάνω) κέρδισε τον Deveon Landfair (κάτω) στο Street Fighter V και προκτίθηκε στην έκθεση PAX West για να αγωνιστεί με τα χρώματα του Αμερικανικού στρατού.

15 χρόνια μετά το FPS America's Army, το οποίο πραγματευόταν πραγματικούς στρατιώτες, ο στρατός της χώρας βάζει τους στρατιώτες σε διεθνή τουρνουά σε δημοφιλή games. Μάλιστα σκοπεύει να αυξηθεί κατά 500.000 μέλη μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια, οπότε ένας καλός τρόπος διαφήμισης προς την νεολαία είναι τα eSports.

Υπάρχει επίσης το Military Gaming League, ένας οργανισμός eSports ειδικά για τους μόνιμους και τους βετεράνους του στρατού της Αμερικής, ο οποίος άρχισε να λειτουργεί τον Μάρτιο. Έκτοτε προστίθενται σε αυτόν 100 μέλη/μήνα. Από τους 23 εκατομμύρια παίκτες των eSports, το ένα εκατομμύριο είναι στρατιωτικοί ή βετεράνοι στον Αμερικανικό στρατό.

Συζητήστε για τα eSports στο παρακάτω forum topic. Δείτε ακόμη γιατί οι Virtus Pro απέλυσαν τους Social Media Managers τους για σεξιστικό tweet.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification