Press Start: Πιστεύετε ότι με αφορμή το Alyx η Valve θα επιστρέψει στην σειρά Half Life

Hot
Press Start: Πιστεύετε ότι με αφορμή το Alyx η Valve θα επιστρέψει στην σειρά Half Life

Press Start: Πιστεύετε ότι με αφορμή το Alyx η Valve θα επιστρέψει στην σειρά Half Life

Άδοξο τέλος ή αναγέννηση;

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια υπάρχουν σημεία ζωής σε μια σειρά παιχνιδιών που άφησε ένα πολύ έντονο στίγμα στο παρελθόν.

Ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο μια αναγέννηση του τίτλου θα είχε και τις δυο όψεις του νομίσματος. Στην 21η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου Half Life η Valve μας ανακοινώνει ότι το παιχνίδι επιστρέφει ανανεωμένο και παράλληλα πιο ιδιαίτερο αφού θα κυκλοφορήσει σε VR. Είναι λογικό μια μερίδα του κόσμου να φοβάται μια τέτοια εξέλιξη καθώς τα VR games περιορίζουν το κοινό που θα είναι διαθέσιμο το παιχνίδι, ενώ η ποιότητα και οι λεπτομερείς ιστορίες δεν είναι από τα πλεονεκτήματα των VR games. Από την άλλη πλευρά σαν εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού παίρνεις μια σοβαρή απόφαση και ανακοινώνεις την συνεχεία του Half Life μετά από τόσα χρόνια και μάλιστα με ένα από τα σημαντικότερα ονόματα που ακούγονται μέσα στο παιχνίδι, την Alyx.

Πλέον δεν θα παραμένουμε για πολύ ακόμα αφού η Valve ανακοινώσε επίσημα την κυκλοφορία του Half Life: Alyx VR game τον ερχόμενο Μάρτιο. Το ανησυχητικό είναι ότι οι περισσότεροι developers αλλά και κάποιοι από τους ηθοποιούς έχουν αποχωρίσει από την εταιρία και δεν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο συνεργασίας. Η φωνή της Alyx αλλαζει ενώ και άλλοι ηθοποιοί ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Τέλος η εταιρία φαίνεται ότι θέλει να κινηθεί εκ του ασφαλούς, αφού ανακοινώσε ότι τα γεγονότα που θα διαδραματίζονται στο νέο full game της σειράς αφορούν την εποχή μεταξύ Half Life και Half Life 2. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί πολύ εύκολα να γυρίσει μπούμερανγκ, διότι εάν δούμε κάτι που θα θυμίζει ένα κολλάζ από αναμνήσεις θα απογοητεύσει πολύ τον κόσμο. Το κοινό της βιομηχανίας δεν είναι χαζό και έχει αποσπαστεί πλήρως από το συναίσθημα της νοσταλγίας που συνεχως προσπαθούν να χτυπήσουν οι εταιρίες. Θεωρώ ότι η κυκλοφορία του Alyx είναι ένα θετικό βήμα για την σειρά, όμως με πολλές παραμέτρους.

Πείτε μας την άποψη σας για την επερχόμενη κυκλοφορία του Half Life: Alyx VR και απαντήστε μας εντός του άρθρου.

 

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο Need for Speed;Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο Need for Speed;

Τελευταίο User Blog
Η ένοχη απόλαυση του «The Room» του Tommy Wiseau

Τελευταίο User Review
The Outer Wolrds

Καλή εβδομάδα σε όλους!

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification