Ποιο πιστεύετε θα είναι το μέλλον του cloud gaming;

Hot
Ποιο πιστεύετε θα είναι το μέλλον του cloud gaming;

Ποιο πιστεύετε θα είναι το μέλλον του cloud gaming;

Θα γίνει το μεγάλο μπαμ;

Σεισμό προκάλεσε η ανακοίνωση ότι θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ Sony και Microsoft για την δημιουργία μιας νέας cloud gaming υπηρεσίας.

Δεδομένα ο ερχομός του Google Stadia τάραξε τα νερά στην gaming βιομηχανία για τα καλά. Επόμενο ήταν οι εταιρίες κολοσσοί στο gaming όπως η Sony και η Microsoft, να πάρουν δραστικές αποφάσεις ώστε να προλάβουν τις επερχόμενες εξελίξεις. Από ότι φάνηκε η Sony δεν περίμενε μια τέτοια ανακοίνωση από την Google και είναι φανερό ότι πανικοβλήθηκε. Επίσης είναι ολοφάνερο ότι οι υπηρεσίες που έχει υπό ανάπτυξη η Sony, δεν έχουν φτάσει τα στάνταρ που ελπίζει η εταιρία και λογικό ήταν να στραφεί σε μια τόσο ηχηρή συνεργασία με την Microsoft.

Αντίθετα με όλα τα παραπάνω οι επίσημες διαρροές από τους ανθρώπους του PlayStation, οι οποίες αναφέρουν ότι δεν γνώριζαν για αυτή την συμφωνία, με έχουν μπερδέψει αρκετά. Προφανώς και οι συγκεκριμένες διαρροές μας δείχνουν ότι η Sony όχι απλά ανησύχησε αλλά την έλουσε κρύος ιδρώτας με το Google Stadia. Παρ όλα αυτά μια συνεργασία δυο κολοσσών του gaming δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα αποδειχτεί επιτυχημένη ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι θα αλλάξει κατά πολύ τα σημερινά δεδομένα των cloud gaming υπηρεσιών.

Αναμένουμε λοιπόν για περεταίρω διαρροές αλλά και επίσημες ανακοινώσεις. Ποια είναι λοιπόν η γνώμη σας για τις κινήσεις των Microsoft και Sony αλλά για το μέλλον των cloud gaming υπηρεσιών;
Απαντήστε και πείτε μας την άποψη σας εντός του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας

Press Start: Ποια η γνώμη σας για το John Wick: Chapter 3 αλλά και το επερχόμενο video game της τριλογίας;

Press Start: Πόσες ώρες είναι το όριο που πρέπει να δουλεύει ένας developer;

Τελευταίο User Blog

Payne: Εθισμένος στο αλκοόλ και τα αναλγητικά

Τελευταίο User Review

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steelhe Legend of Heroes: Trails of Cold Steel

Καλή εβδομάδα σε όλους!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification