Οι πωλήσεις και οι ενεργοί χρήστες του Minecraft

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι πωλήσεις και οι ενεργοί χρήστες του Minecraft

Οι πωλήσεις και οι ενεργοί χρήστες του Minecraft

140 εκατομμύρια πλέον οι ταυτόχρονοι. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/9/19] Η Helen Chiang επικεφαλής της Mojang, δήλωσε ότι το Minecraft έχει 112 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Ο αριθμός αυτός είναι άκρως υψηλός, αν αναλογιστούμε ότι το παιχνίδι υπάρχει στην αγορά από το 2011. Φυσικά όλοι αυτοί οι gamers συνδέονται από διάφορες συσκευές. Ασφαλώς ενδέχεται κάποιοι να έχουν διπλά accounts.

Μέχρι τον Μάιο οι συνολικές πωλήσεις ανέρχονταν σε 176 εκατομμύρια αντίτυπα. Όσο για το μέλλον του παιχνιδιού, αναμένουμε υποστήριξη ray-tracing στα PC και το Minecraft Earth.

Δείτε ακόμη τους παίκτες του Minecraft που έφτιαξαν τον κόσμο του Lord of the Rings στο παιχνίδι.

[UPDATE: 18/5/20 - 200 εκατομμύρια πωλήσεις] Η Mojang ανακοίνωσε ότι το Minecraft έφτασε τις 200 εκατομμύρια πωλήσεις.

Επίσης, υπάρχουν 126 εκατομμύρια ενεργοί παίκτες, σε μηνιαία βάση. Παράλληλα, η Mojang Studios δήλωσε ότι θα διαθέσει δωρεάν την Minecraft: Education Edition μέχρι το τέλος του Ιουνίου, το οποίο από τις 24 Μαρτίου έχει 50 εκατομμύρια downloads στο Minecraft Marketplace.

Τέλος, το Minecraft απέκτησε πρόσφατα υποστήριξη ray-tracing στην έκδοση για PC, χάρις στη συνεργασία της Σουηδικής εταιρείας με την Nvidia. Το Minecraft RTX, προσδίδει φωτισμούς μεγαλύτερης ακρίβειας στα γραφικά του παιχνιδιού. 

[UPDATE 2: 4/5/21 - 140 εκατομμύρια ταυτόχρονοι χρήστες] Η Mojang ανακοίνωσε τα νέα νούμερα του Minecraft. Οι πωλήσεις ανέρχονται σε 238 εκατομμύρια. Το παιχνίδι έφτασε τους 140 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες, άρα παίζουν πάνω από τους μισούς. Επίσης, το 2020 ήταν το Νο.1 παιχνίδι σε προβολές με 200 δις. Επίσης, στον εκπαιδευτικό τομέα, χρησιμοποιείται σε 115 χώρες από 35 εκατομμύρια μαθητές. Βέβαια αν κάτι τέτοιο γίνει και στην Ελλάδα τότε τα παιδιά μπορεί και να θεωρηθούν "εθισμένα".

Διαβάστε το review του Minecraft και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification