Ειδήσεις Πωλήσεις Monster Hunter: World: 7.9 εκατομμύρια αντίτυπα

Monster Hunter: World: 7.9 εκατομμύρια αντίτυπα

Tuesday, 08 May 2018  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/18/1c/monster-hunter-world-sales-25-1518253933.jpg
 

Monster Hunter: World: 7.9 εκατομμύρια αντίτυπα

Μεγάλη οικονομική άνοδος για την Capcom εξ' αιτίας του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/2/18] Το Monster Hunter: World έσπασε το ρεκόρ ρυθμού πωλήσεων στην ιστορία της Capcom.

Η κυκλοφορία της δημοφιλούς RPG σειράς στις κονσόλες αποδεικνύεται ιδιαίτερα καλή ιδέα από μεριάς Capcom. Συγκεκριμένα το νέο κεφάλαιο της σειράς Monster Hunter κυκλοφόρησε πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σε ψηφιακή ή retail μορφή τις τρεις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του σε PS4 και Xbox One.

Να τονίσουμε πως η διάθεση των αντιτύπων στα καταστήματα δεν σημαίνει απαραίτητα και την πώλησή τους. Οι μονάδες έφτασαν εχθές τις έξι εκατομμύρια σύμφωνα με την Capcom, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ σε όλη την ιστορία της εταιρείας από άποψη ρυθμού πωλήσεων.

[UPDATE 1: 5/3/18 - 7.5 εκατομμύρια αντίτυπα] Το Monster Hunter World έχει διανείμει στα καταστήματα 7,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

 

Ο αριθμός αυτός δεν αφορά καθαρές πωλήσεις καθώς η Capcom ανακοινώνει μόνο τα αντίτυπα που διανέμονται στα καταστήματα.

[UPDATE 2: 8/5/18 - 7.9 εκατομμύρια αντίτυπα]  Η Capcom δημοσιοποίησε τα στοιχεία του οικονομικού έτους 2017 το οποίο έληξε τον Μάρτιο του 2018. Όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω, τα νούμερα δείχνουν μια μεγάλη άνοδο σε σχέση με πέρσι.

capcom financial report 2017

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η χρονιά που πέρασε ήταν η πιο κερδοφόρα στην ιστορία της Capcom, χάρη στην κυκλοφορία του Monster Hunter: World το οποίο πούλησε 7.9 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018, ενώ το Resident Evil 7 Biohazard πούλησε 5.1 εκατομμύρια αντίτυπα. Η Capcom αναφέρει πως όχι απλά συνέβαλλε στην οικονομική ανάπτυξη της εταιρείας, αλλά της προσέφερε και διεθνή αναγνώριση.

Διαβάστε επίσης το review του Monster Hunter: World και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/02/2018 08:52
To Monster Hunter World τα πάει εξαιρετικά.
Notification