Ειδήσεις Πωλήσεις Το Fortnite έβγαλε 100 εκατομμύρια δολάρια στο iOS σε τρεις μήνες

Το Fortnite έβγαλε 100 εκατομμύρια δολάρια στο iOS σε τρεις μήνες

Sunday, 24 Jun 2018  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2b/f8/96/fortnite-ios-81-1529843447.jpeg
 

Το Fortnite έβγαλε 100 εκατομμύρια δολάρια στο iOS σε τρεις μήνες

5ο παιχνίδι στα Top games Μαϊου.

Η Epic Games τα πήγε καλύτερα απ' ότι περίμενε με το λανσάρισμα του Fortnite στο iOS. Μέσα σε τρεις μήνες έβγαλε 100.000.000 δολάρια κι έγινε έτσι ένα από τα πιο επιτυχημένα games που έχουν βγει για το λειτουργικό σύστημα της Apple.

Το Fortnite συγκρίνεται πλέον με παραδοσιακά mobile games, όπως το Clash Royale που έβγαλε 1,2 δις δολάρια το 2017. Συγκριτικά με το PUBG έχει μεγαλύτερα έσοδα, καθώς το τελευταίο συγκέντρωσε 5,2 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε δύο μήνες. Συν τις άλλοις, τις πρώτες δύο εβδομάδες των τριών μηνών το Fortnite ήταν διαθέσιμο στο iOS μόνο αν σας προσκαλούσε φίλο ς σας.

fortnite ios sales sensor tower 1

Η Epic Games έχει πολύ κόσμο και βασίζεται στις μικροσυναλλαγές από αντικείμενα που αλλάζουν την εξωτερική εμφάνιση του χαρακτήρα σας (comsetics) και Battle Passes.

What mostly makes this story relevant to us is how Epic's incredible success seems to have helped popularize the 'pass' concept: Rocket League is getting them, and so is PUBG. It is possible that after the great loot box backlash of 2016, limited-time cosmetics and seasonal passes will be the new big trend in monetization. Το παιχνίδι βρέθηκε στην 5η θέση των top sales του App Store για τον Μάιο, πίσω από τα Honor of Kings, Westward Journey, Monster Strike και Fate/Grand Order. Όταν λανσαριστεί στην Κίνα τότε αναμένεται να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

fortnite ios sales sensor tower 1

Μετά από όλα αυτά, το λανσάρισμα του Fortnite σε Android συσκευές αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε για το μεγάλο update του Fortnite που έρχεται στο Save the World mode.

Διαβάστε το review του Fortnite και για το συμβάν όπου δεν μπορείτε να παίξετε με το ίδιο account στο Switch εάν είχατε παίξει στο PS4. Συζητήστε εκτενώς για το Battle Royale της Epic Games στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα το Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification