Corsair Pro USB RGB headset

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Corsair Pro USB RGB headset

Corsair Pro USB RGB headset

Νέο headset με άκρως δυνατά χαρακτηριστικά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Εγγύηση: 2 χρόνια
Μαγνήτες νεοδημίου 50 χιλιοστών
USB σύνδεση
Απόκριση συχνότητας: 20Hz - 20Khz
Αντίδραση 32k Uhms @ 1 Khz
Μικρόγωνο: Unidirectional με noise cancelling
Αντίσταση μικροφώνου: 2.0k Ohms
Απόκριση συχνότητας μικροφώνου: 100Hz - 10kHz
Ευαισθησία: -38dB (+/-3dB)
Βάρος: 390 γρ.
Τιμή: Από 113 ευρώ

Το νέο headset της Corsair συνδυάζει όλα τα σωστά χαρακτηριστικά σε ανταγωνιστική τιμή. Κανονικά το νέο Void Pro RGB κοστίζει 80 δολάρια αλλά στην Ελλάδα το βρίσκουμε από 110 ευρώ. Ήρθε στο στούντιο μας λοιπόν αυτό το νέο headset και έχουμε τα καλύτερα να πούμε με δύο μόλις αρνητικά στοιχεία.

Για αρχή εμείς παραλάβαμε την άσπρη έκδοση αλλά ένα προτιμάτε το μαυρο, υπάρχει και αυτή η επιλογή. Εξωτερικά το headset αποτελείται από άσπρο πλαστικό με ελάχιστες μαύρες και ασημι λεπτομέρειες. Ιδιαίτερα ωραίο είναι ότι στα earcups παρατηρούμε το λογότυπο της corsair το οποίο μπορεί να πάρει οποιοδήποτε χρώμα θελήσετε σε διάφορα εφέ και το μαυρο κομμάτι καθρεφτίζει αλλά δεν αφήνει δαχτυλιες.

Στο αριστερό ακουστικό βρίσκουμε το μικρόφωνο το οποίο ανεβοκατεβαίνει, είναι εύκαμπτο και έχει ένα διακριτικό led το οποίο μας ενημερώνει ποτέ είναι muted το μικρόφωνο. Πάνω στο ακουστικό βρίσκουμε το κουμπί για mute ενώ πίσω έχουμε ένα κουμπί που αν το πατήσετε πάνω η κάτω αυξομειωνει την ένταση ενω αν το πατησετε προς τα μέσα αλλάζει τα preset προφίλ ήχου. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε αυτά τα προφίλ μπορείτε να το κάνετε μέσω της ειδικής engine που προσφέρει η Corsair.

Ό ηχος είναι αρκετά καθαρός και προσωπικά μας βόλεψε τόσο σε games χάρις στην Dolby surround 7.1 τεχνολογία του όσο και να ακούσουμε μουσικές που χρειάζονται μπάσα, όπως η μέταλ. Όσον αφορά το μικρόφωνο, είναι ιδιαίτερα καθαρή η φωνή που μεταφέρει και άλλωστε έχει πάρει έγκριση από το Discord με 100% συμβατότητα. Αφού το εγκρίνει το Discord, εμείς ότι και να πούμε περισσεύει.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στο μακρύ καλώδιο που βολεύει σε κάθε περίπτωση και το βάρος του στα 390 γραμμάρια το οποίο δεν μας κούρασε ούτε μετά από ώρες χρήσης. Φυσικά σε αυτό βοηθάει και η μαλακή επένδυση από memory foam που δεν είναι επίσης σε στρογγυλό σχήμα όπως πολύ έξυπνα αναφέρει η Corsair ότι ούτε τα αφτιά μας είναι στρογγυλά. Ένα αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι τα συγκεκριμένα ακουστικά δεν κάθονται πολύ σφιχτά πάνω μου. Προσωπικά έχω συνηθίσει με αλλά ακουστικά που φοράω να στερεωνω ακόμα και το κινητό ενδιάμεσα και να κάθεται για ώρες, όταν με τα νέα Void Pro RGB νιώθω ότι με μια απότομη κίνηση θα φύγουν. Πέρα από αυτό, πιστεύω ότι θα μου άρεσε να έβλεπα λίγο παραπάνω μεταλλικη κατασκευή ακόμα και αν αυτό σημαίνει λίγο πιο βαρύ ακουστικό.

Μπορείτε να βρείτε το νέο Void Pro RGB USB από 110 ευρώ στα ελληνικά καταστήματα.

Δείτε ακόμη το review των Corsair K55 και Glaive και συζητήστε για την εταιρεία στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification