Grand Theft Auto: Vice City

Hot
REVIEWED ON PC   PS2  

Miami – Vice 5-0.

Miami – Vice 5-0.

Miami – Vice 5-0.

Ολα τα PC games που κυκλοφορούν στην αγορά εμπίπτουν σε μία συγκεκριμένη κατηγορία, ανάλογα με τον τρόπο που διαδραματίζεται η δράση. Μπορεί, για παράδειγμα, να είναι action, first person shooter, adventure, platform, RPG κ.λπ.. Υπάρχει όμως μια εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών, η οποία φαίνεται να ορίζει τη δική της κατηγορία. Αναφέρομαι βεβαίως στα Grand Theft Auto, τους πιο ρεαλιστικούς μέχρι στιγμής εξομοιωτές εγκλήματος στον κόσμο των video games. Τώρα το τέταρτο μέρος της σειράς, ύστερα από μία επιτυχημένη πορεία στο PlayStation 2, έρχεται και στα PCs μας για να μας προκαλέσει να κλέψουμε αυτοκίνητα, να μπλέξουμε με τη μαφία και να κάνουμε προμελετημένες ανθρωποθυσίες στο βωμό του χρήματος...

Όταν πριν από αρκετά χρόνια έπαιξα το πρώτο Grand Theft Auto, απέκτησα ένα νέο μέτρο σύγκρισης όσον αφορά στα video games. Δύο ήταν τα κύρια στοιχεία που με ενθουσίασαν: πρώτον, είχα την ευκαιρία να πάρω την πλευρά του κακού, συνεργαζόμενος με τη μαφία, κλέβοντας και δολοφονώντας (μάλλον κρύβω έναν μικρό εγκληματία μέσα μου) και, δεύτερον, με εξέπληξε ευχάριστα η πρωτόγνωρη ελευθερία δράσης. Με το παιχνίδι να διαδραματίζεται σε μία μεγάλου μεγέθους πόλη, μπορούσα πρακτικά να πάω όπου μου αρέσει, να κάνω ό,τι θέλω, να παίξω τις αποστολές με όποια σειρά επιθυμώ. Σε σχέση με τη γραμμική δέσμευση, την οποία ακόμα και σήμερα πολλοί action τίτλοι επιβάλλουν στον παίκτη, η καινοτομία αυτή έκανε τη διαφορά.

vice city 1

Παλιά μου τέχνη κόσκινο
Θυμάστε που στα προηγούμενα παιχνίδια ήσαστε ένας ανώνυμος μικροεγκληματίας που προσπαθούσε να αναρριχηθεί στην ιεραρχία του οργανωμένου εγκλήματος; Τώρα η κατάσταση ξεκινάει από διαφορετικό σημείο. Αυτή τη φορά είστε ο Tommy Vercetti, ένα μεγαλοστέλεχος της μαφίας, ο οποίος μπήκε στη φυλακή για 15 χρόνια προκειμένου να προστατευτεί η "οικογένεια". Με το που αποφυλακίζεστε, αποφασίζετε να πάρετε τον “ίσιο” δρόμο του εγκλήματος για άλλη μία φορά. Ο αρχηγός της μαφίας στη Liberty City όπου δρούσατε παλαιότερα για κάποιον λόγο δεν σας θέλει μέσα στα πόδια του, οπότε σας στέλνει στη Vice City.

Οταν στο πρώτο κόλπο σας δολοφονούνται σχεδόν όλοι οι συνεργάτες σας και χάνετε 20.000 ναρκοδολάρια, βρίσκεστε βυθισμένοι στα προβλήματα μέχρι το λαιμό. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τα χρήματα του αφεντικού σας και να σκοτώσετε τον υπεύθυνο για την προδοσία, αλλιώς το κεφάλι σας θα φιγουράρει στα κεντρικά γραφεία της μαφίας σαν κυνηγετικό λάφυρο. Στην πορεία, βέβαια, κανείς δεν σας εμποδίζει να εκτελέσετε μερικές αποστολές, να κάνετε ισχυρούς φίλους αλλά και αδίσταχτους εχθρούς, να πυροβολήσετε όποιον και ό,τι κινείται και, τέλος, να κλέψετε οποιοδήποτε τροχοφόρο κυκλοφορεί στους δρόμους και στα σοκάκια της πόλης. Εδώ να σημειώσουμε πως τη φωνή του στον Tommy Vercetti έχει δανείσει ο γνωστός ηθοποιός Ray Liotta, ενώ κάποιος από τους συνεγκληματίες σας (τςς, πώς τα λέω, ρε παιδί μου) ακούγεται με τη φωνή του Dennis Hopper. Γενικά το σενάριο φαίνεται αρκετά πιο δεμένο σε σχέση με τα παλιότερα παιχνίδια, καθώς παύετε να είστε ο ανώνυμος μικροαπατεώνας και γίνεστε ένας επώνυμος εγκληματίας με μεγάλα προβλήματα.

vice city 2

Δωμάτια με θέα
Ηδη από το GTA III τα γραφικά είχαν γίνει ένα από τα δυνατά χαρτιά του τίτλου. Τώρα, στο τέταρτο μέρος η απεικόνιση βεβαίως παραμένει 3D, ενώ ένα πλήθος από μικρολεπτομέρειες που αφορούν κυρίως στο περιβάλλον, δίνουν μια επιπλέον πινελιά ρεαλισμού (κύκλος ημέρας-νύχτας, καιρικά φαινόμενα, φωτοσκιάσεις κ.λπ.).
Εχετε υπόψη πως η δράση διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’80 και συγκεκριμένα στο 1986. Ετσι, το Vice City, εκτός του ότι εσκεμμένα μοιάζει με το Miami της εποχής εκείνης, υπενθυμίζει συνεχώς στον παίκτη πως βρίσκεται μερικές δεκαετίες πίσω σε σχέση με το τώρα.
Ομολογουμένως υπάρχει μία υπερβολή όσον αφορά στα στερεότυπα της εποχής, χωρίς αυτό απαραίτητα να είναι κακό. Απεναντίας προσθέτει έναν χιουμοριστικό τόνο στο παιχνίδι. Ετσι, για παράδειγμα, θα δείτε κτήρια καλυμμένα με λάμπες νέον στα όρια του απόλυτου κιτς και ανθρώπους να κάνουν roller-skates στο δρόμο ή να είναι ντυμένοι με κραυγαλέα ρούχα (εδώ που τα λέμε, συνεισφέρει και ο Tommy στο σύνολο με το χαβανέζικο πουκάμισό του, αλλά πού να τον δείτε και με συνολάκι για golf!).
Η αλληλεπίδραση με το παρελθόν συνεχίζεται στον τομέα της μουσικής, με τα ραδιόφωνα των αυτοκινήτων να παίζουν γνωστές μελωδίες της εν λόγω δεκαετίας. Οσον αφορά στα ηχητικά εφέ, από τους πυροβολισμούς όλων των όπλων μέχρι τις κλαγκές της λαμαρίνας στα τρακαρίσματα και από τη βουή των διαφορετικών κινητήρων μέχρι το πανδαιμόνιο των εκρήξεων, σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

vice city 3

Έγκλημα και τιμωρία
Το gameplay του τίτλου ακολουθεί το γνωστό μοτίβο της σειράς, όπου σας ανατίθενται αποστολές, τις οποίες ολοκληρώνοντας προωθείτε την υπόθεση. Σε σύγκριση όμως με τα προηγούμενα παιχνίδια, συμπεριλαμβάνεται ένας σεβαστός αριθμός από διορθώσεις, βελτιώσεις και καινοτομίες. Στο πάντα φλέγον και επίκαιρο χρηματικό ζήτημα θα παρατηρήσετε και την πρώτη μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα παλιά. Οι αποστολές που θα φέρνετε σε πέρας για ένα μεγάλο διάστημα θα σας παρέχουν πολύ μικρές αμοιβές, που ξεκινούν από μόλις $ 500. Ομως μία καινοτομία έρχεται να επαναφέρει την ισορροπία: αφού συγκεντρώσετε ένα αρχικό κεφάλαιο, έχετε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να αγοράσετε ακίνητα, ορισμένα εκ των οποίων μπορείτε να εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά, αυξάνοντας τα εισοδήματά σας και παράλληλα αποκτώντας κύρος και δύναμη στην πόλη.
Για τη μετακίνησή σας στην απέραντη Vice City μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πασίγνωστο Πεζό 2 (τα πόδια σας δηλαδή), κάνοντας έτσι το παιχνίδι να διαρκέσει πάρα πολύ ή να κλέψετε μια μεγάλη ποικιλία από οχήματα, τα οποία είναι μεν βασισμένα σε πραγματικά μοντέλα, αλλά θα τα βρείτε με φανταστικά ονόματα.
Η οδηγική συμπεριφορά των οχημάτων στο δρόμο έχει βελτιωθεί σημαντικά, αποκτώντας ακόμα πιο ρεαλιστική αίσθηση. Ετσι, για παράδειγμα, θα καταλάβετε αρκετά μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην οδήγηση ενός Τζιπ 4x4 και στο χειρισμό ενός πιο σπορ αυτοκινήτου, όπως το Infernus, που μοιάζει πολύ με Ferrari. Να σημειωθεί επίσης πως για πρώτη φορά τα λάστιχα των αυτοκινήτων σκάνε, επηρεάζοντας ανάλογα το χειρισμό τους. Τέλος, τα οχήματα εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στις συγκρούσεις, οπότε δύσκολα θα μπορέσετε να κρατήσετε για πολύ κάποιο αυτοκίνητο, χωρίς να το τσαλακώσετε αρκετά ή ακόμα και να το ανατινάξετε.

Ενα ολοκαίνουριο στοιχείο του τίτλου είναι η δυνατότητα να κλέβετε και να οδηγείτε μοτοσικλέτες. Αυτή η καινοτομία δίνει μια νέα πνοή στο gameplay και δεν αποτελεί ένα απλό διακοσμητικό στοιχείο, καθώς σε ορισμένες αποστολές επιβάλλεται η χρήση των δικύκλων. Η Rockstar σχεδίαζε να βάλει μοτοσικλέτες ήδη από το GTA III, όμως δεν μπόρεσαν να απεικονίσουν αρκετά ρεαλιστικά το κράτημα, οπότε το βελτιωμένο αποτέλεσμα ενσωματώθηκε απευθείας στο Vice City. Οσον αφορά στα διαφορετικά μοντέλα, υπάρχει επιλογή από Harley Davidson μέχρι παπάκι. Μόνο έχετε υπόψη πως το να οδηγείτε μηχανή στο παιχνίδι είναι το ίδιο επικίνδυνο όπως και στην πραγματική ζωή. Ετσι, αν δεν προσέξετε, το παραμικρό τρακάρισμα σε αυτοκίνητο, δέντρο ή τοίχο θα σας στοιχίσει πολύτιμους βαθμούς από τη ζωή σας.
Πανταχού παρούσα είναι και η αστυνομία. Αν τρακάρετε κάποιο περιπολικό ή κάνετε κάποια παρανομία (ληστεία αυτοκινήτου, φόνο κ.λπ.) μπροστά σε κάποιο όργανο της τάξης, θα αρχίσει ένα ανθρωποκυνηγητό με θύμα εσάς. Αν όσο σας κυνηγάνε, επιλέξετε να τους αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο, η κατάσταση χειροτερεύει καθώς θα αρχίσουν να ασχολούνται περισσότεροι αστυνομικοί με την περίπτωσή σας, ενώ στις ακραίες περιπτώσεις θα αρχίσει να σας ψάχνει το FBI και ο αμερικανικός στρατός. Πιστέψτε με, δεν θέλετε να βρίσκεστε στους δρόμους όταν τεθωρακισμένα τανκ δεκάδων τόνων σάς σημαδεύουν με τα κανόνια τους.
Ξεχάσαμε τίποτα; Α, ναι, τα όπλα! Οπως ξέρετε, δύο πράγματα χαρακτηρίζουν τον άντρα–μέλος της μαφίας: η κολόνια και το οπλοπολυβόλο του. Αυτή τη φορά έχετε επιλογή από 80 διαφορετικά όπλα, ενώ έχει προστεθεί μια ποικιλία από εργαλεία όπως σφυριά, μπαστούνια του baseball και αλυσοπρίονα για όσους θέλουν να δώσουν μια πιο προσωπική νότα στη σφαγή που θα προκαλέσουν. Τώρα το πώς καταφέρνει ο Tommy φορώντας μόνο ένα χαβανέζικο πουκάμισο να κουβαλάει τόσα πολλά όπλα είναι ένα ερώτημα που δεν έχει απάντηση σε κανένα first ή third person shooter (Quake, Tomb Raider κ.λπ.).

vice city 4

Με αεροπλάνα, λιμουζίνες και τρένα
Η δυνατότητα κλοπής και οδήγησης πρακτικά οποιουδήποτε οχήματος κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης ήταν πάντοτε ένα από τα δυνατά σημεία των Grand Theft Auto. Μεγάλο ρόλο, φυσικά, σε αυτό παίζει η εντελώς διαφορετική οδηγική συμπεριφορά κάθε τροχοφόρου. Ευθύς αμέσως θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά οχήματα που θα δείτε να κυκλοφορούν στο παιχνίδι, όπως και ενδεικτικά μέρη όπου μπορείτε να τα βρείτε.
Infernus: Μοιάζοντας έντονα με Ferrari (μη ρωτήσετε ποιο μοντέλο, έχω μεσάνυχτα από αυτοκίνητα γενικότερα), αυτό το όχημα είναι ένα από τα ομορφότερα που κυκλοφορούν στην πόλη. Θα το βρείτε τη Washington Beach στο πρώτο νησί, αλλά και στη βίλα του Diaz στο Starfish Island.
Cheetah: Αν το Infernus είναι η Ferrari, το Cheetah είναι η Lamborghini, όχι τόσο εμφανισιακά αλλά μάλλον στον τομέα της ταχύτητας. Χαλαρά το γρηγορότερο αυτοκίνητο του παιχνιδιού. Θα το βρείτε στις πλουσιότερες περιοχές, όπως η Washington beach και η Ocean beach.
Tank: 80 τόνοι ατσάλι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να φτιάξετε πουρέ από τα αυτοκίνητα και τους πεζούς της Vice City. Μπορείτε να το αποκτήσετε με cheat αλλά και παίζοντας την αποστολή Sir, Yes Sir, αρκεί βέβαια να έχετε στην κατοχή σας κάποιο garage. Αν ισχύει αυτό, τότε αντί να οδηγήσετε το παγιδευμένο με εκρηκτικά άρμα στην αποθήκη που σας ορίζει η αποστολή, πηγαίνετέ το στο δικό σας κτήριο. Θα εκραγεί μεν, αλλά μόλις ξανανοίξει η πόρτα, θα είναι σαν καινούριο.
Νεκροφόρα: Και αυτή τη βρίσκετε σε μια αποστολή, όπου πρέπει να χαλάσετε μια κηδεία. Δεν ξέρω, προσωπικά το βρίσκω πολύ αστείο να οδηγώ με ένα φέρετρο στο πίσω κάθισμα.
Λιμουζίνα: Χλιδάτο όχημα, αλλά λόγω του μεγέθους του, παίρνει δύσκολα τις στροφές, ενώ δεν είναι και ιδιαίτερα γρήγορο. Θα το βρείτε στην έπαυλη του Diaz.
Ελικόπτερο: Διάβασα στο Internet πως μπορεί να περιέλθει στην κατοχή σας ένα τέτοιο όχημα, αλλά ακόμα δεν το έχω συναντήσει. Ελπίζω να είναι καλύτερη εμπειρία από το Τσέσνα του GTA III.

vice city 5

The Verdict
Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγει σε μερικές γραμμές μια οριστική ετυμηγορία για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν σας άρεσαν τα προηγούμενα Grand Theft Auto και είστε διατεθειμένοι να παραβλέψετε αρκετές αναληθοφάνειες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη σειρά, το Vice City είναι το καλύτερο GTA που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής και πρέπει οπωσδήποτε να του ρίξετε μια ματιά.
Από την άλλη μεριά, αν γενικά θεωρούσατε υπερβολικά τα όσα διαδραματίζονται στα συγκεκριμένα παιχνίδια, όπως το γεγονός πως μπορεί να σας κυνηγάει ο στρατός και με το να βάψετε απλώς το αυτοκίνητό σας μπορείτε να τον κάνετε να χάσει τα ίχνη σας, τότε μάλλον δεν είναι για εσάς. Οπως και να 'χει, η επιλογή είναι δική σας. Εγώ πάω να συνεχίσω το παιχνίδι...

Σε ορισμένα συστήματα (όπως και στο δικό μου), λόγω κάποιας ασυμβατότητας, τα γραφικά έχουν σοβαρά προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν λιγότερο ή περισσότερο το παιχνίδι σας. Αυτό που συμβαίνει είναι πως σε τυχαίες περιπτώσεις εξαφανίζονται τα textures από κτήρια, δρόμους και γέφυρες. Για παράδειγμα, σε μία αποστολή που έπρεπε να μπω στο συνεργείο και να αλλάξω χρώμα στο όχημά μου για να τελειώσει, δεν φαινόταν καθόλου η πόρτα και αναγκάστηκα να επαναλάβω την αποστολή. Σε μια άλλη περίπτωση, ένα αυτοκίνητο που ακολουθούσα, πέρασε κυριολεκτικά μέσα από μια γέφυρα και βρέθηκε στο νερό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο στόχος κι εγώ να αρχίσω ξανά την από την αρχή την παρακολούθηση.
Ευτυχώς, οι δημιουργοί διαπίστωσαν αυτό το πρόβλημα και δημοσίευσαν στο Internet ένα patch που το διορθώνει. Πηγαίνοντας λοιπόν στη διεύθυνση http://www.take2games.com/index.php?p=support&product=156,3,Grand%20Theft%20Auto:%20Vice%20City,PC,Rockstar_Games,gtavc§ion=patches, θα βρείτε το update που χρειάζεται για να λυθούν τα προβλήματα γραφικών. Πάντως, μου κάνει εντύπωση που δεν βρίσκεται αυτή η αναβάθμιση σε κάποιο εμφανές σημείο της επίσημης σελίδας www.vicecity.com, καθώς έψαξα αρκετά για να τη βρω.

vice city 6

Ξέρετε ότι…
…αν και αναφέρομαι στο Vice City ως το 4ο μέρος της σειράς, δεν είναι το Grand Theft Auto 4 (ή IV αν προτιμάτε). Η Rockstar μας επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις για το μέλλον...

Αν σας άρεσε…
…δεν νομίζω ότι έχετε άλλο επιλογή από το να παίξετε τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Πάντως, όσο και αν σας άρεσε, σε καμία περίπτωση μην ακολουθήσετε το δρόμο του εγκλήματος. Ας παραμείνει στον ψεύτικο κόσμο των υπολογιστών. 

Προσοχή: Αν η φαμίλια καταλάβει πως γνωρίζετε πάρα πολλά, μπορεί να καταλήξετε στον Πειραιά να κάνετε παρέα στα ψάρια φορώντας τσιμεντένια παπούτσια...

Θετικά:
- Απόλυτη ελευθερία κινήσεων ,
- Δεκάδες διαφορετικά οχήματα στη διάθεσή σας
- Για πρώτη φορά σε GTA μπορείτε να οδηγήσετε μοτοσυκλέτες
- Ποικιλία και πρωτοτυπία στις αποστολές
- Ενδιαφέρουσα υπόθεση
- Πιστή αναβίωση της δεκαετίας του '80
- Δυνατότητα αγοράς ακινήτων (αν βρείτε τα χρήματα)
- Πολλά διαφορετικά όπλα στη διάθεσή σας

Αρνητικά:
- Υπερβολικά υψηλές απαιτήσεις
- Πολύ έντονο clipping στα γραφικά σε ορισμένα συστήματα εάν δεν βάλετε το patch
- Αβολο το σύστημα των saves
- Χαμηλές αμοιβές για την ολοκλήρωση αποστολών συγκριτικά με τα άλλα παιχνίδια της σειράς
- Δεν αμείβεστε πλέον για να σκοτώνετε πεζούς και να καταστρέφετε αυτοκίνητα

Βαθμολογία
Γραφικά (χωρίς το 1.1 patch): 6.5
Γραφικά (με το 1.1 patch): 8.9
Ήχος: 8.0
Gameplay: 9.0
Αντοχή: 9.0
Γενικά: 9.1

Το καλύτερο Grand Theft Auto που έγινε ποτέ. Αν όμως εξ αρχής δεν σας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η σειρά, δεν νομίζω το Vice City να σας αλλάξει γνώμη.


Άγγελος Κυρίτσης

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

1 review
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
10.0(1)
To write a review please register or
GTA Vice City:User Review!
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
10.0
Το καλύτερο παιχνίδι της σειράς που βγήκε.Σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα σε όσους δεν το έχουν παίξει.
Από μένα ένα 10.
Report this review Comments (0) | Was this review helpful?

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 nickarma (Level 12) 11/02/2011 17:03
Ενα απο τα καλυτερα GTA.εδειξε τον δρομο προς το San Andreas.Ιστορικ ο για μενα και μαλιστα στα PC δε ξερω γιατι αλλα μου αρεσε περισσοτερο απο το San Andreas
#2 The Axeman (Level 3) 11/02/2011 17:03
εγω πιστευω ασ ειναι παλιο στη σειρα gta ασ εχουν κυκλοφωρησει πολλα μετα απο αφτο με καλυτερα γραφικα και και και αλλα πιστευω για μενα ειναι το καλυτερο τησ σειρας ακομα που και που το ξαναπεζω στον Η/Υ
#3 chris727 (Level 4) 11/02/2011 17:03
Ηταν το πρωτο που επαιξα σε Η/Υ και ηταν πραγματικα το κατι αλλο , κορυφαιες οι αποστολες που ειχε.
#4 dioskouros88 (Level 5) 11/02/2011 17:03
επαιζα απο το πλαιστατιον 1 απο τοτε που ηταν δισδιαστατο και θυμαμαι που λεγαμε οταν βγει σε 3 διαστατο θα ειναι αλλη φαση..απλα επικο!
#5 Felony (Level 2) 11/02/2011 17:03
απλά φοβερό!
#6 figo (Level 2) 11/02/2011 17:03
Εντυπωσιακά γραφικά, μεγάλη ελευθερία κινήσεων και πολύ καλός χειρισμός!Με μία λέξη φοβερό!
#7 nenpo (Level 2) 11/02/2011 17:03
vice city kai san andreas που έπαιξα και εξακολουθώ να παίζω νομίζω πως είναι κάτι το ξεχωριστό! μοναδίκος τίτλος!!! Ελπίζω να βγει σύντομα ο επόμενος!!!
#8 billy000 (Level 7) 19/06/2011 23:52
Αρκετα καλο, εντυπωσιακο, ισως το καλυτερο παιχνιδι που υπηρχε τοτε
#9 ati009 (Level 12) 01/11/2012 00:18
αξια ανεκτίμητη! vice city!!!!
#10 trabaris (Level 1) 19/11/2012 14:25
Ξερετε κοδικο για τανκ που εισχιει?
#11 Manos (Level 39) 22/11/2012 19:42
Quoting trabaris:
Ξερετε κοδικο για τανκ που εισχιει?

Δες εδώ

Ψάξε στο GameWinners.com ή στο YouTube και θα βρεις.
#12 Sotiris (Level 29) 10/03/2014 19:24
100% το είχα πάει στο PS2 δεν είχα αφήσει ούτε πακέτο ή αποστολή :lol:
#13 dimitrsfrk (Level 4) 04/07/2014 16:18
γαματο game αλλα με χάλασε η καμερα και οτι δεν βγαζεις ευκολα λευτα
#14 NoGood! (Level 24) 11/07/2014 21:47
Το είχα λιώσειιιιΚαι απ' ότι θυμάμαι με τους φίλους μου στην Ρόδο ένα καλοκαίρι,κάναμ ε κόντρα σε μια μπάρα ποιός θα πάει πιο μακριά με την μηχανή.
#15 gfk_2010 (Level 3) 19/05/2015 21:34
Μεγαλη αγαπη! Το μονο gta που αγαπησα!
#16 Fatos Sulce (Level 5) 26/07/2015 14:46
Παιχνιδαρα που λεμε και στο
Score 9.1
9.08 User Score
(31 votes )
User Reviews 10
Genre: Action
Developer: Rockstar Games
Publisher: Rockstar North
Διάθεση:
Players:
Requirements: Επεξεργαστής Pentium III@800MHz, 128MB μνήμη, 915MB χώρο στο σκληρό, κάρτα γραφικών με 32ΜΒ μνήμη
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 12/5/2003
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν. (VIEW ALL)
thumb thumb
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification