The Witcher στο Netflix: Season 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
The Witcher στο Netflix: Season 2

The Witcher στο Netflix: Season 2

Ο Henry Cavill πίεσε για έναν πιο "διανοούμενο" Geralt στη 2η σεζόν του The Witcher. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/12/19] Η σειρά The Witcher ξεκίνησε στο Netflix και ορισμένοι fans της εξέφρασαν τα πρώτα παράπονά τους.

Η Lauren S. Hissrich δήλωσε ωστόσο ότι η ιστορία θα έχει μεγαλύτερη συνοχή στη δεύτερη σεζόν κι αυτό διότι όλες οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν στην Season 1 θα καρποφορήσουν και στην πράξη στη δεύτερη σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι οι χαρακτήρες θα συναντιούνται και θα αλληλεπιδρούν περισσότερο μεταξύ τους. "Αυτό πότε θα πηγαίνει καλά και πότε όχι. Απλά όλα αυτά τα θεμέλια που χτίσαμε για τον κόσμο θα ενωθούν εν τέλει σε κάτι πιο συμπαγές" δήλωσε χαρακτηριστικά.

[UPDATE: 9/1/20 - Η 2η σεζόν το 2021] Η δεύτερη σεζόν του The Witcher στο Netflix θα έρθει το 2021, σύμφωνα με την παραγωγό της σειράς Lauren Hissrich, η οποία δεν θέλει να βιαστεί στα γυρίσματα ώστε να υπάρχει ένα ικανοποιητικό τελικό προϊόν.

Η Hissrich δήλωσε ακόμη ότι στη δεύτερη σεζόν δεν θα έχουμε...διάρροιες. Η ιστορία θα είναι πολύ πιο linear, διότι στην πρώτη σεζόν υπήρχαν διαφορετικά timelines και ο τηλεθεατής ήταν δύσκολο να τα ακολουθήσει.

Η πρώτη σεζόν του The Witcher έχει οκτώ επεισόδια. Αυτό σύμφωνα με την Hissrich είχε να κάνει με διάφορους παράγοντες, όπως η ιστορία που έπρεπε να παρουσιαστεί, το μπάτζετ και το υπολογιζόμενο κοινό που θέλει να δει την σειρά. Στη δεύτερη σεζόν θα υπολογιστούν αντίστοιχα "οι ιστορίες, το πόσα κτίρια χρειάζονται, τι έλειπε από την πρώτη σεζόν και πρέπει να μπει στη δεύτερη και τι από όσα πρέπει να προστεθούν θα δουλέψει τελικά σε μια τηλεοπτική σειρά". Πάντως η παραγωγός απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε χαρακτήρες να έχουν διάρροια, όπως είχε γίνει στην πρώτη σεζόν.

Τέλος, όσον αφορά την προέλευση των ηθοποιών, η Hissrich δήλωσε ότι κατά το casting δεν υπάρχει καμία διάρκιση ως προς το χρώμα και την προέλευση κάθε ηθοποιού και ότι στη σειρά κανένας ήρωας δεν αντιδρά με οποιοδήποτε τρόπο σε τέτοια θέματα. Διαβάστε περισσότερα για τις δηλώσεις της Lauren Hissrich στο Reddit.

[UPDATE 2: 12/1/2020 - Μπήκε σε στάδιο pre-production] Ο Henry Cavill, πρωταγωνιστής της σειράς The Witcher, ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς μπήκε σε στάδιο pre-production.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

P.S. Happy New Year!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill) στις

[UPDATE 3: 21/1/20 - Ξεκινάνε τα γυρίσματα, προσθήκη νέου χαρακτήρα και διαφορετικό timeline] Σύμφωνα με το Deadline τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix, The Witcher, θα ξεκινήσουν μέσα στον μήνα.

Τα νέα έρχονται μετά την προσθήκη της ηθοποιού Carmel Laniado στο cast, ως Violet. Η σειρά αναμένεται να έρθει το φθινόπωρο του 2021, δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν.

Η Showrunner, Lauren Hissrich εξηγεί στο Reddit ότι η δεύτερη σεζόν θα έχει κανονικό timeline και κάτι παρόμοιο με το περίπλοκο timeline της πρώτης σεζόν. Η ίδια αναφέρει: “Ειλικρινά δεν περίμενα να είναι από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της σειράς. Άκουσα πολλούς να λένε ότι δεν το κατάλαβαν μέχρι το επεισόδιο 4, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε να συμβεί. Πιστεύω ότι είναι θέμα γούστου. Εμένα μου αρέσουν οι ταινίες που είναι δομημένες με τρόπο που το σενάριο ξεδιπλώνεται και τα κομμάτια μπαίνουν στην θέση τους στην πορεία, σε μερικούς όμως δεν αρέσει αυτό. Σε αυτή τη περίπτωση, όσοι δεν ευχαριστήθηκαν την πρώτη σεζόν λόγω της δομής είναι τυχεροί, γιατί η επόμενη σεζόν είναι δομημένη διαφορετικά, δηλαδή σε κανονική χρονολογική σειρά.”

[UPDATE 4: 22/6/20 - Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο] Τελικά, σύμφωνα με ανακοίνωση στο Twitter, τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του The Witcher, θα ξεκινήσουν και πάλι στις 17 Αυγούστου. Αν δεν αλλάξει κάτι λόγω του κορωνοϊού, η παραπάνω ημερομηνία είναι η τελική.

[UPDATE 5: 31/10/20 - Το τέρας του Geralt] Η σειρά The Witcher στο Netflix ετοιμάζεται για την δεύτερη σεζόν και με αφορμή το Halloween προβλήθηκε και ένα τρέιλερ με διάφορα τέρατα που έχει αντιμετωπίσει ο Geralt of Rivia.

[UPDATE 5: 29/3/21 – Οι Wild Hunt θα βρίσκονται στην δεύτερη σεζόν] Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς The Witcher δείχνουν τους Wild Hunt.

Οι Wild Hunt αποτελούν τους τελευταίους εχθρούς του The Witcher 3: Wild Hunt, ενώ στην σειρά βιβλίων εμφανίζονται στο τέταρτο βιβλίο, Time of Concept όπου καταδιώκουν την Ciri.

the witcher season 2 wild hunt

[UPDATE 6: 2/4/21 – Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ολοκληρωθεί] Τα γυρίσματα της δεύτερης season της σειράς The Witcher έχουν πλέον ολοκληρωθεί, κάτι που δίνει ελπίδες για πιθανή κυκλοφορία μέσα στην χρονιά. Τα νέα έρχονται από τον λογαριασμό του Netflix στο Instagram, όπου ανέβηκε μία φωτογραφία του Henry Cavill ως Geralt στην οποία ο ηθοποιός φαίνεται χαρούμενος.

Όπως πολλές άλλες σειρές και ταινίες μέσα στο περασμένο έτος, έτσι και η δεύτερη σεζόν του The Witcher είχε προβλήματα λόγω της πανδημίας του Covid-19. Στην καθυστέρηση συνέβαλε και ο τραυματισμός του Henry Cavill στα γυρίσματα. Ευτυχώς για τους υποστηρικτές της σειράς και παρά τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια, τα γυρίσματα έχουν πλέον τελειώσει. Στην νέα season θα εμφανιστούν περισσότεροι Witchers όπως ο δάσκαλος του Geralt, ο Vesemir και ο Lambert.


Οι παραγωγοί της σειράς φαίνονται ακόμα πιο χαρούμενοι από τον Cavill, όπως φαίνεται στην παραπάνω ανάρτηση.

[UPDATE 7: 11/11/21 - Ο Henry Cavill πίεσε για έναν πιο "διανοούμενο" Geralt στη 2η σεζόν του The Witcher] Ο Cavill δήλωσε ότι θέλει να διασφαλίσει ότι η απεικόνιση του χαρακτήρα στη σειρά θα παραμείνει πιστή στα μυθιστορήματα.

Ο Geralt of Rivia δεν είναι ο πιο διαχυτικός φανταστικός χαρακτήρας όλων των εποχών αλλά τείνει να κρατάει τις δικές του συμβουλές καθώς κάνει τις δουλειές του. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Henry Cavill δήλωσε στο site Total Film ότι πίεσε να απεικονιστεί ο χαρακτήρας ως κάτι περισσότερο από απλά δικέφαλους με σπαθιά στην επόμενη σεζόν. O Henry Cavill δήλωσε: "Αυτή τη σεζόν, ήθελα πραγματικά να σιγουρευτώ ότι αντιπροσωπεύαμε τον Geralt του βιβλίου με μεγαλύτερη ακρίβεια και ότι τον βλέπαμε να μιλάει περισσότερο. Πίεσα πολύ, πολύ σκληρά γι' αυτό. Εξακολουθεί να είναι ο Geralt of Rivia, αλλά σίγουρα εμφανίζεται περισσότερο ως διανοούμενος",

Mια καταχώρηση σε ημερολόγιο από το side quest Avid Collector στην επέκταση Hearts of Stone (στην οποία ο Geralt κάνει βόλτες ανάμεσα στην ελίτ και αγοράζει κάποια ωραία έργα τέχνης) αναφέρει: "Ο Geralt θεωρείται συχνά για άξεστος. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια: Αν και τραχύς και τραχύς στην εξωτερική εμφάνιση, μέσα του ο Geralt τρέφει μια ευαίσθητη εκτίμηση για την ομορφιά και τις τέχνες". Τα σχόλια του Cavill για μια πιο εγκεφαλική προσέγγιση του Geralt ταιριάζουν με τα πρόσφατα σχόλια της showrunner Lauren Hissrich, η οποία δήλωσε τον Οκτώβριο ότι η δεύτερη σεζόν "ανιχνεύει εντελώς νέα συναισθηματικά βάθη για τον Geralt - ως χαμένη αγάπη, ως πατέρας, ως γιος, ως αδελφός, ως Witcher. Είναι απολαυστικό να το βλέπεις".

Η δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher κάνει το ντεμπούτο της στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει ένα ταξίδι στο Kaer Morhen και μια πλειάδα νέων προσώπων, συμπεριλαμβανομένων των συναδέλφων του Geralt, Vesemir, Eskel και Lambert.

Διαβάστε περισσότερα για την σειρά The Witcher στο Netflix και τους ηθοποιούς που ανακοινώθηκαν.

Συζητήστε για την σειρά στο παρακάτω forum topic. Διαβάστε επίσης το review του The Witcher 3.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 01/11/2020 08:10
H δεύτερη σεζόν θα έρθει ανανεωμένη και με πολλές προσθήκες .Το Witcher μπορεί να βελτιωθεί σεζόν με τη σεζόν και να γίνει ακόμα πιο εκπληκτικό.
#2 Kadaz (Level 24) 29/03/2021 15:32
Καλή ήταν η πρώτη season. ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί η δεύτερη.
#3 Blood Prince (Level 30) 29/03/2021 18:09
Δεν το ήξερα πως εμφανίζονται στο τέταρτο βιβλίο ! Μήπως είναι "λίγο" spoiler ;
Notification