Νέα ταινία Doom

Hot
Νέα ταινία Doom

Νέα ταινία Doom

Δείτε το πρώτο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/4/18] Φήμες θέλουν την Universal Studios να δημιουργεί μία νέα ταινία Doom.

Η παραπάνω φημολογία προέκυψε από τα λεγόμενα της ηθοποιού Nina Bergman. Συγκεκριμένα, αναφορές του Screenrant υποστηρίζουν πως η Bergman θα εργαστεί με έναν, κατά τα λεγόμενά της, “super cool σκηνοθέτη” και θα γυριστεί στην Βουλγαρία. Υπήρχαν ήδη φήμες για ταινία Doom και δεν αποκλείεται αυτή να είναι η περίπτωση.

Δεν είναι πρώτη φορά που θα υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, αφού το 2005 υπήρξε ακόμα μία ταινία Doom με πρωταγωνιστή τον Dwayne “The Rock” Johnson, η οποία είχε να κάνει με τους κατοίκους του πλανήτη Άρη και όχι τόσο με δαίμονες. Επίσης, οφείλουμε να θυμηθούμε και το remake του πρώτου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2016. Πιθανότατα ο Dwayne Johnson δεν θα δώσει το παρών και σε αυτή την ταινία, αφού δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος από τις κριτικές που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

Μάλιστα ένα πρόσφατο περιστατικό στο Twitter έδειξε πως ο Dwayne Johnson και το Doom δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

 

[UPDATE: 8/2/18 - Καθυστέρηση για το φθινόπωρο] Η ταινία DOOM μεταθέτει την κυκλοφορία της για το φθινόπωρο του 2019, προκειμένου να πάρουν περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουν τα CGI της και τα οπτικά εφέ, σύμφωνα με το Dread Central.

Την παραπάνω φήμη επιβεβαίωσε η ηθοποιός Nina Bergman. H ταινία βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής για πάνω από ένα χρόνο, σε σκηνοθεσία Tony Giglio (S.W.A.T.: Under Siege, Resident Evil: Afterlife). Αποτελεί sequel της ταινίας DOOM του 2005 με τον Dwayne “The Rock” Johnson. Στη νέα ταινία, η Nina Bergman θα πρωταγωνιστεί ως “Carley” στην ταινία. Ορισμένα ακόμα αξιοσημείωτα ονόματα ηθοποιών είναι οι Amy Manson (Once Upon a Time, The White Princess), Dominic Mafham (Doctor Who, Humans), Clayton Adams (Stealth) κ.α.

Η νέα ταινία DOOM λαμβάνει χώρα στην UAC που τιτλοφορείται Phobos Compound και σύμφωνα με το σενάριο μια ομάδα πεζοναυτών που εξερευνούν το κτίριο. Η ταινία θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Mafham ως τον κακό του DOOM 3 Dr. Betruger και δαίμονες ως εχθρούς.

[UPDATE 2: 11/3/19 - Το πρώτο teaser τρέιλερ της ταινίας] Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας DOOM: Anihilation, το οποίο διαρκεί 30 δευτερόλεπτα. Λειτουργεί περισσότερο ως teaser trailer, εστιάζοντας περισσότερο στους ήρωες και όχι στους δαίμονες.

Το DOOM: Annihilation θα κυκλοφορήσει σε blu-ray και DVD την 1η Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης το review του Doom (2016) και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 21/04/2018 21:00
Δεν ήταν άσχημη η πρώτη ταινία,βλεπόταν .Αν και δεν είμαι και τεράστιος φαν των παιχνιδιών Doom κι ίσως δεν με πείραξαν οι όποιες αλλαγές.
#2 Efane (Level 24) 22/04/2018 21:39
νέο DOOM game θέλουμε , νέα ταινία DOOM οχι!
Notification