Ο Simon Gerdesmann μιλάει για το Past Cure

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Ο Simon Gerdesmann μιλάει για το Past Cure

Ο Simon Gerdesmann μιλάει για το Past Cure

Η πρώτη συνέντευξή μας στη φετινή Gamescom.

Οι συνεντεύξεις μας στην Gamescom 2017 ξεκινούν με το Past Cure. Ένα Action Stealth/Horror, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες Inception και Fight Club.

Οι developers της Phantom 8 Studio έχουν ρίξει αρκετή δουλειά στο θέμα της έρευνας των συγκεκριμένων ταινιών, στο σύστημα μάχης και στο motion capturing, ενώ έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις με τα μέχρι τώρα βίντεό τους. Στην Gamescom 2017 ωστόσο, είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το παιχνίδι και να πάρουμε συνέντευξη από τον Simon Gerdesmann, Managing Director της Phantom 8 Studio.

Δείτε την συνέντευξή μας στην Gamescom 2017:

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του παιχνιδιού είναι απ' τη μία η αλληλεπίδραση στον πραγματικό κόσμο, όπου αντιμετωπίζετε εχθρούς, ενώ απ' την άλλη έχουμε τον φανταστικό κόσμο που ανάγει το παιχνίδι σε Horror.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Past Cure. Συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 26/08/2017 04:57
Απίστευτες ταινίες και οι δύο που αναφέρονται. Αν μπορέσουν να υλοποιήσουν ικανοποιητικά κάτι σχετικό μ' αυτές, θα έχουν ανακαλύψει φλέβα χρυσού.
Notification