Ειδήσεις Συνεντεύξεις Nintendo: "Το PS1 έκανε καλύτερες πωλήσεις επειδή στους μοναχικούς gamers αρέσουν τα καταθλιπτικά games"

Nintendo: "Το PS1 έκανε καλύτερες πωλήσεις επειδή στους μοναχικούς gamers αρέσουν τα καταθλιπτικά games"

Thursday, 06 Feb 2020  | in Συνεντεύξεις  | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a2/1d/33/mario-game-feature-61-1580985474.jpg
 

Nintendo: "Το PS1 έκανε καλύτερες πωλήσεις επειδή στους μοναχικούς gamers αρέσουν τα καταθλιπτικά games"

Είχε δηλώσει ο πρώην πρόεδρος Hiroshi Yamauchi σε παλιά του συνέντευξη.

 

Ο τρίτος πρόεδρος της Nintendo Hiroshi Yamauchi είχε μερικές ενδιαφέρουσες απόψεις όσον αφορά την παρελθοντική διαμάχη μεταξύ Nintendo 64 vs PlayStation 1.

Ο ίδιος ήταν σημαντικό μέλος για την οικογένεια της Nintendo πριν από τον Θάνατο του το 2013. Ανέλαβε δράση το 1949 και βοήθησε την εταιρεία σε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία στην ιστορία της.

Ήταν γνωστός για την άνεση του να εκφράσει τις απόψεις του, ακόμα και αν δεν αφορούσαν χρήματα και το κέρδος της εταιρείας. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Yamauchi είχε κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση όσον αφορά τις πωλήσεις του Nintendo 64 που ήταν λιγότερες από αυτές του PlayStation 1. Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν το PS1 κατάφερε να κερδίσει το Nintendo 64 επειδή στους Ιάπωνες gamers αρέσει να κάθονται μόνοι τους στο δωμάτιο τους και να παίζουν καταθλιπτικά games.

Το PlayStation 1 είναι γνωστό για τα βαριά σενάρια όπως τα Silent Hill, Resident Evil, Metal Gear Solid και τα solo όπως το Grand Theft Auto. Το Nintendo 64 συνήθως μας φέρνει αναμνήσεις από games όπως Mario Kart και Mario Party, πολύχρωμα και χαρούμενα games που ενδεχομένως παίζατε με παρέα.

Διαβάστε για την μήνυση της Nintendo ενάντια σε διοργάνωση-αντιγραφή του Mario Kart και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification