Φήμη: Η παρουσίαση του PS5 θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο

Hot
Φήμη: Η παρουσίαση του PS5 θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο

Φήμη: Η παρουσίαση του PS5 θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο

Σύμφωνα με τον δημιουργό του God of War.

O δημιουργός του God of War, David Jaffe αναφέρει στο Twitter ότι το PS5 θα ανακοινωθεί μέσα στον Φεβρουάριο ως απάντηση σε κάποιους που μοιράστηκαν τη σκέψη τους για τον ανταγωσισμό μεταξύ Sony και Microsoft. Συγκεκριμένα αναφέρει “Η αποκάλυψη του PS5 απέχει μόλις 4 εβδομάδες. Η Sony γνωρίζει ότι οι hardcore gamers ψάχνουν και την παραμικρή πληροφορία.”

Στη συνέχεια γράφει: “Ξέρει επίσης ότι παρά το γεγονός ότι η Microsoft προς το παρόν κερδίζει στον διάλογο για τις κονσόλες νέας γενιάς, αυτό μπορεί να αλλάξει με μια καλή παρουσίαση.”

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο David Jaffe διατηρεί στενές επαφές με την εταιρεία παρά το ότι έχει αποχωρήσει από το 2007 για να ιδρύσει την δική του εταιρεία ανάπτυξης. Πάραυτα δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έχει πληροφορίες εκ των έσω που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του, όμως σίγουρα μετά από αυτές τις δηλώσεις δεν θα μας έκανε εντύπωση αν βλέπαμε νέες πληροφορίες για το PS5 μέσα στον Φεβρουάριο.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το PS5 και συζητήστε για την κονσόλα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification