To PS5 θα έχει exclusives που δεν θα κυκλοφορήσουν στα PC

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
To PS5 θα έχει exclusives που δεν θα κυκλοφορήσουν στα PC

To PS5 θα έχει exclusives που δεν θα κυκλοφορήσουν στα PC

Ακόμα και στο λανσάρισμα, σύμφωνα με το Kotaku.

 

Παρότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ορισμένα games, όπως τα Death Stranding, Heavy Rain και Detroit: Become Human κυκλοφόρησαν ή θα κυκλοφορήσουν και στα PC, η Sony θα διατηρήσει την πολιτική των excusives και στο PS5, σύμφωνα με το Kotaku.

Ο συντάκτης Jason Schreier του Kotaku ανέφερε σε πρόσφατο podcast, ότι η Sony θα έχει exclusives στο λανσάρισμα. "Δεν μιλάμε για console exclusives, αλλά για τίτλους που θα παίζονται μόνο στη συγκεκριμένη next-gen κονσόλα". Στον αντίποδα, η Microsoft έχει δηλώσει ότι τα μελλοντικά της games θα κυκλοφορήσουν τόσο σε Xbox One, όσο και στα PC.

Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ότι τα περισσότερα launch games του PS5 θα είναι cross-gen (σ.σ. διαθέσιμα και στο PS4), καθώς οι developers που συνεργάζονται με την Sony θέλουν να πουλήσουν και στην ήδη υπάρχουσα βάση των κατόχων PS4, η οποία ξεπερνά τους 100 εκατομμύρια χρήστες.

Όλα αυτά φυσικά είναι φήμες καθώς αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από την Sony.

Δείτε τις επίσημες ανακοινώσεις του PS5

Διαβάστε το χειριστήριο του PlayStation 5 και το backwards compatibility με το PS4. Συζητήστε για το PS5 σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification