2DS Minecraft Edition από την συνεργασία Microsoft και Nintendo

Hot
2DS Minecraft Edition από την συνεργασία Microsoft και Nintendo

2DS Minecraft Edition από την συνεργασία Microsoft και Nintendo

Συνεχίζουν να τρολάρουν την Sony για το cross-platform.

Microsoft και Nintendo συνεχίζουν να προβάλουν την συνεργασία δημιουργώντας μία νέα έκδοση του Nintendo 2DS.

Οι δύο εταιρείες έχουν αρχίσει να θέλουν να “μπουν στο μάτι” της Sony η οποία αρνείται σχολαστικά να συμμετέχει σε κάθε συζήτηση γύρω από την δυνατότητα cross-platform για διάφορα video games. Αυτή την φορά το δίδυμο Microsoft και Nintendo δεν είχε κάποιο βίντεο στο τσεπάκι της αλλά μία κονσόλα, αφού θα κυκλοφορήσουν μία έκδοση του 2DS στα χρώματα της Microsoft, το οποίο αποτελεί δημιούργημα της πρώτης, ενώ εδώ και λίγο καιρό προσφέρει δυνατότητα cross-platform για τους fans της Nintendo αλλά και του Xbox One.

Πρόκειται για μία τριάδα από νέες εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία για το 2DS, αφού η ιαπωνική εταιρεία θα κυκλοφορήσει και ένα bundle του 2DS σε κόκκινο και μαύρο χρώμα με το Mario Kart 7, καθώς και την Animal Crossing Edition. Ωστόσο αυτή του Minecraft τραβάει τα βλέμματα, αφού αποτελεί στα σίγουρα μία ακόμα προσπάθεια των δύο εταιρειών να επιδείξουν το συνεργατικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσά τους, αλλά και να προβληματίσουν την Sony που τείνει να αποστασιοποιηθεί από τέτοιες αποφάσεις. Ο Shawn Layden της Sony, βέβαια αποκαλύψει πως το ζήτημα του cross-platform εξετάζεται συνεχώς στην Sony, ωστόσο περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα για την συνεργασία Microsoft και Nintendo και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification