Sony: "Το μέλλον του PlayStation VR είναι λαμπρό"

Hot
Sony: "Το μέλλον του PlayStation VR είναι λαμπρό"

Sony: "Το μέλλον του PlayStation VR είναι λαμπρό"

Θα υποστηριχθεί και μετά τον ερχομό του PS5.

 

Η Sony έχει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον του PlayStation VR.

Η ιαπωνική εταιρεία έχει επιβεβαιώσει πως το PSVR θα είναι απόλυτα συμβατό και με το επερχόμενο PS5, πράγμα που σημαίνει πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει και τον τομέα του Virtual Reality. Σε ομιλία του στο Collision 2019 στο Τορόντο, ο Dominic Mallinson, αντιπρόεδρος του R&D στην Sony, μίλησε για το μέλλον του VR τονίζοντας πως αυτό αναμένεται να είναι λαμπρό και πως η υποστήριξη και βελτίωσή του θα συνεχιστεί και μετά το PS4.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτά τα νούμερα (τις πωλήσεις) και βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση. Γνωρίζουμε όμως πως μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν περισσότερα από 96 εκατομμύρια PS4 σήμερα στην αγορά. Και καθεμία από αυτές τις κονσόλες είναι ικανή να προσφέρει μία εξαιρετική VR εμπειρία. Επομένως θα θέλαμε να μετατρέψουμε περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους σε χρήστες PSVR. Και δεν θα σταματήσουμε με το PS4”. Μένει μόνο να ανακοινωθεί και επίσημα το PS5 για να δούμε πως ακριβώς θα μεταμορφωθεί και το PSVR.

Διαβάστε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το PS5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 25/05/2019 17:41
Πολυ καλα νεα για οσουν εχουν psvr !!
Notification