Ειδήσεις Hardware & Gear Modder δημιουργεί GameCube Joy-Cons για το Nintendo Switch

Modder δημιουργεί GameCube Joy-Cons για το Nintendo Switch

Sunday, 12 Jan 2020  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Νικόλαος Κεχαγιάς  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ee/37/96/modder-makes-game-cube-joy-cons-nintendo-switch-99-1578824840.jpg
 

Modder δημιουργεί GameCube Joy-Cons για το Nintendo Switch

Και λειτουργούν άψογα.

Ένας ικανότατος modder δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σετ από GameCube Joy-Cons, και δημοσίευσε λεπτομέρειες από το δύσκολο εγχείρημα του.

Ο Shank Mods ο οποίος δηλώνει φανατικός παίκτης του Super Smash Bros και GameCube controller "snob", πήρε ένα σετ Joy-Cons και αφού τα αποσυναρμολόγησε, τα τοποθέτησε σε ένα GameCube controller και στη συνέχεια καλωδίωσε κουμπιά και χειριστήρια. Το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν μία τεράστια προσπάθεια η οποία πήρε αρκετούς μήνες και πολλά 3D-printing, σύμφωνα και με τον ίδιο. Ο Mods χρησιμοποίησε ένα WaveBird ασύρματο controller σαν βάση και ευτυχώς για εκείνον είχε το ίδιο ύψος με το Nintendo Switch.


Στη συνέχεια ο Mods έκοψε το WaveBird στη μέση και τοποθέτησε τις ράγες ώστε να προσαρμόζεται στο Switch. Το αποτέλεσμα είναι ένα GameCube Joy-Cons για το Nintendo Switch τα οποία χρησιμοποιούν αυθεντικά μέρη του GameCube controller, συμπεριλαμβάνοντας και την ασύρματη λειτουργία τους. Είναι συμβατό με όλα τα Nintendo Switch καθώς και με τα HD rumble, gyro και amiibo support.

Το πιο πιθανό είναι ότι δε θα τα δούμε στην αγορά καθώς όπως δήλωσε ο Mods, για την ώρα θα τα χρησιμοποιεί μόνο για τη δική του διασκέδαση.

Διαβάστε περισσότερα για το Nintendo GameCube και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification