Ειδήσεις Hardware & Gear Η XPG παρουσίασε ένα επιχρυσωμένο πληκτρολόγιο αξίας 10.000 ευρώ

Η XPG παρουσίασε ένα επιχρυσωμένο πληκτρολόγιο αξίας 10.000 ευρώ

Thursday, 09 Jan 2020  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/53/5a/0a/gold-plated-xpg-keaboard-64-1578568532.jpg
 

Η XPG παρουσίασε ένα επιχρυσωμένο πληκτρολόγιο αξίας 10.000 ευρώ

Τι να το κάνεις το αυτοκίνητο όταν μπορείς να επενδύσεις αλλού.

 

Αν πέρασε από το μυαλό σας ποτέ να δαπανήσετε ένα σημαντικό ποσό σε κάτι άχρηστο μόνο και μόνο για να δείξετε σε όλους ότι δεν υπολογίζετε το χρήμα, η XPG έχει την λύση που ψάχνετε. Κατά την διάρκεια του CES 2020 η εταιρεία παρουσίασε ένα χρυσό πληκτρολόγιο.

Το μοντέλο είναι το Cherry MX Speed Silver και σύμφωνα με το Tom’s Hardware η βάση και τα κουμπιά είναι επιχρυσωμένα όμως το υπόλοιπο δεν είναι, αν και το χρώμα του μοιάζει αρκετά για να ταιριάζει με το θέμα. Είναι λειτουργικότατο ενώ σύμφωνα με τις αναφορές όσων το δοκίμασαν πληκτρολογώντας σε αυτό το πληκτρολόγιο, δίνει την αίσθηση του χρυσού, ότι και αν σημαίνει αυτό.

Η ειρωνεία είναι ότι αν όντως έχεις τα χρήματα για να αγοράσεις ένα τέτοιο πληκτρολόγιο, το πιθανότερο είναι να σου δώσουν ένα δωρεάν, όπως τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας που έλαβε ως δώρο ένα τέτοιο πληκτρολόγιο από την εταιρεία.

Διαβάστε για το iPhone X απο διαμάντια και χρυσό και συζητήστε για το χρυσό πληκτρολόγιο στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification