Corsair K70 RGB MK.2 και Strafe RGB MK.2 mechanical keyboards

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Corsair K70 RGB MK.2 και Strafe RGB MK.2 mechanical keyboards

Corsair K70 RGB MK.2 και Strafe RGB MK.2 mechanical keyboards

Με backlighting για κάθε πλήκτρο ξεχωριστά και κατασκευή από αλουμίνιο.

Η Corsair ανακοίνωσε την διάθεση των K70 RGB MK.2 και Strafe RGB MK.2 μηχανικών πληκτρολογίων.

Το K70 RGB MK.2 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ώστε να αντέχει στο έντονο gaming, ενώ διαθέτει RGB backlight για κάθε πλήκτρο ξεχωριστά. Έχει 8MB ενσωματωμένη μνήμη για αποθήκευση διαφορετικών προφίλ και ξεχωριστά media keys, ενώ υποστηρίζει το Corsair iCUE για να συγχρονίζετε τον φωτισμό σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές. Όσον αφορά τα switches, συναντάμε τα Cherry MX και έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στα Red, Brown, Blue, Rapidfire MX Speed και MX Silent για αθόρυβη λειτουργία των πλήκτρων.

Ταυτόχρονα, κυκλοφορεί και το μοντέλο K70 RGB MK.2 SE (Special Edition) που έρχεται με πλαίσιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο και λευκά double shot keycaps.

corsair strafe rgb mk2 se

Το Strafe RGB MK.2 από την άλλη, έχει εξωτερικό περίβλημα από πλαστικό, ενώ διαθέτει και αυτό 8ΜB μνήμης για αποθήκευση διαφορετικών προφίλ. Έρχεται με media keys, αφαιρούμενο wrist rest και επιλογή ανάμεσα σε MX Silent και MX Red switches. Υποστηρίζει επίσης backlight για κάθε πλήκτρο ξεχωριστά.

Τα Corsair Κ70 ΜΚ.2, K70 RGB ΜΚ.2 SE και Strafe RGB MK.2 θα γίνουν σύντομα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά. Το κόστος τους ανέρχεται στα 170 , 180 και 140 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε το K63 Wireless Keyboard και το βίντεο της Corsair που κοροϊδεύει τους cryptocurrency miners. Συζητήστε για όλα τα προϊόντα της Corsair στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.