Ειδήσεις Hardware & Gear Google Stadia: Όλες οι πληροφορίες στην Ε3

Google Stadia: Όλες οι πληροφορίες στην Ε3

Tuesday, 04 Jun 2019  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον GameWorld  
GameWorld

GameWorld  

Αποκτήστε τα GameWorld t-shirts με μία βόλτα στο Tokotoukan.com/el/Gameworld
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3e/ad/81/google-stadia-launch-date-91-1559639284.jpg
 

Google Stadia: Όλες οι πληροφορίες στην Ε3

Το cloud gaming πλησιάζει.

Από την πρώτη στιγμή που η Google αποκάλυψε την streaming πλατφόρμα της στις αρχές της χρονιάς, υποσχέθηκε ότι το καλοκαίρι θα γνωρίζουμε περισσότερα για το Stadia. Αν και η εταιρεία δεν θα βρίσκεται στην φετινή E3, αρκετές εκδηλώσεις πριν την έκθεση θα συμπεριλάβουν ένα είδος συνέντευξης τύπου για την επερχόμενη streaming κονσόλα. Επίσης, ένα livestream event το Stadia Connect θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 9 AM PT / 12 PM ET / 5 PM BST (2 AM AEST στις 7 Ιουλίου) όπου η Google θα αποκαλύψει αρκετές πληροφορίες για την κυκλοφορία, τους τίτλους και την τιμή. 

 
Η Google είχε υποσχεθεί ότι όλες οι πληροφορίες για το Stadia θα γίνουν τους επόμενους μήνες και όπως φαίνεται παρακάτω από το επίσημο tweet, θα έχουμε όλες τις απαντήσεις στην Ε3. 
 
 Με την Google να θέλει το Stadia να συναγωνιστεί το PC και τις κονσόλες θα ανακοινώσει όλες τις πληροφορίες πριν το ξεκίνημα της έκθεσης. Αυτή βέβαια δεν θα είναι και η μοναδική εκδήλωση για το Stadia μιας και η εταιρεία δήλωσε ότι αυτό θα είναι η αρχή, που σημαίνει ότι θα μάθουμε περισσότερα για αυτό στο μέλλον.   
 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification